Minunatele scorpiute (30)
Raspunsuri - Pagina 8
mstef spune:
Hellena,desous-ul e alb cu putin roz.De obicei mi le lua o culoare mai "hot" (grena,negru),dar acum probabil m-ar mai vrea fecioara pura din nou...cine stie.Cam greu,dupa atatia ani!
Va pup si sper sa vina primavara (sau chiar vara)o data!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=c33a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
georgi75 spune:
SALUTARI SCORPIUTZE
Eu sunt foarte suparata .De azi de la ora 2 nu am apa si nu se stie pana cand.Sunt pur si simplu nenorociti!Nu se gandesc la noi cei care nu avem datorii .Nu se gandesc la copii la igiena, la nimic.Sunt un pachet de nervi.
In rest noi suntem bine, sanatosi si asta e cel mai important.Nu prea am mai intrat ca am un examen pe 27 si mai invatz.Dar va citesc zilnic
Elena, nu am apucat sa te felicit pentru examen. .Sa dai berea.
Hai ca ies ca pur si simplu nu am stare. Si nu vreau sa va mai supar si pe voi.Rugati-va sa ne dea atia drumul la apa ca daca nu, imi fac bagajele si ma duc la mama la tara.
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR!
nastasie spune:
georgi, te inteleg cum e fara apa.eu plec de acasa intotdeauna cand nu am si se mai nimereste sa fie si bomba in casa.asa ca plec macar sa nu vad ce mizerie am.asa am patit si noi saptamana trecuta cand au schimbat niste tevi pe la subsol.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
carmensilva spune:
buna fetelor!
nici nu stitzi ce minora mi se pare mie problema apei cand eu trebuie sa iau o hotarare importanta :divortzez sau nu?
se pare ca nu prea mai e mare lucru de facut ca sotul meu renuntza usor la mine,pt bani.ca nu-i trec casa si lui.nu accepta nici o varianta de mijloc ,nici de Anda nu-i pasa ca ar fi spus ca munceste pt ea ,orgoliul e important.nici o varianta de compromis nu e buna pt el,dupa ce o saptamana a fost lapte si miere ca o sa ne impacam,o sa trecem in acte pe toti si pe anda,etc,cand i-am propus sa-i dea mamei o suma de bani si dat seama ca nu ma mai iubeste !in 2 minute iar ma ura!mi-e sa nu fac o greseala,dar nu pot avea incredere ,deja era la soacra sa-i dea raportul si deja gasise ea o casa de cumparat!
nu stiu daca o sa inteleaga Anda mai tarziu.sunt cam la pamant si prinsa la mijloc.
v apup,sper sa nu va intristez si io cu problemele mele.
HelleneC spune:
Buna dragele mele, din zapada!
Merge atat de greu site-ul incat tare greu intru sa va citesc, nu mai apuc sa si raspund.
Carmen, pe bune nu stiu ce sa spun... risc sa ma repete: sa iei eca mai buna decizie pentru tine si Anda... pentru ca vezi influenta soacrei, ii pasa doar de el, mamei tale ii pasa de toti trei... no comment! Si stii c aici poti sa iti versi of-ul, mie mi-ati fost de ajutor de Pasti cand m-ati incurajat si sustinut la greu in aceeasi situatie.
Georgi, a venit apa? Eu iti tin pumnii, e greu sa nu ai apa si cu copil mai ales...
Va pup pe toate, deja am clienti la usa nici cafeaua nu e gata! Iar o beau rece!
O zi linistita, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
of carmen, imi pare tare rau ca esti suparata...nu lua o decizie pripita, incercati sa lasati banii la o parte si sa puneti inainte sentimentele si iubirea voastra comuna pentru anda, care are nevoie de amandoi. eu nu stiu ce-i cu casa si cu actele pe numele cui sunt sau mai stiu eu ce...si la noi au fost ceva discutii la inceput...dar apoi am lasat toate ajutoarele financiare si din partea mamei mele si din partea socrilor si pe fortele noastre ne-am luat apartamentul si absolut tot ce este in el...nu am mai vrut sa avem nimik de la nimeni si normal ca tot ce avem acum este "al nostru"...
noi acum suntem mai bine dar nu am intrat zilele astea fiindca toti am fost prinsi de viroza pe care alex a colactat-o de la gradi si a fost atat de bun si ne-a dat-l la toti...mai putin ruxandrei care ma rog la Dumnezeu sa nici nu o ia fiindca e o stare taaare tampita...febra,stari de voma, dureri musculare...seamana mai mult a gripa...din pacate 3 doctori mi-au spus sa-l tin pe alex acasa sa nu-l mia duc la gradi pana nu se incalzeste bine afara...si el micutul plangei si nu intelege de ce trebuie sa stea acasa....asta e...
fetelor va pup pe toate si va doresc o zi minunata
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Ana68 spune:
'Neata scorpiute,
Iaca io am fo cu oareshce trebi la munca si am cam dat in trap sa termin macar 60% din ce aveam de facut...Mai am ,da' nu-i mai e graba...asa ca hop si eu p-aici sa vad ce mai facurati...
Iri,pai vad ca la matale merg trebile cu munca pe roate,frate!Mai ia si tu o pauzare,ca o sa te obosesti...Pai tu azi la Bucuresti,maine in toata tara!...Pai sa fie cu spor si realizari din plin!Multa sanatate si numai bine tie si micutei tale!Apropos:ce mai face Iris?
Elena,draga mea,cum cu sus-n jos?!Pai ia taurul de coarne si suie calare pe situatiune...Iar pe mandra in vizita...nush zau pe cand.Las' sa mai rasara un picut din copilarie si poate peste vreo 5-6 ani?!Ce zici?No,pana una alta va pup si pe tine si pe frumusetea aia mica de George si va doresc tot binele din lume!
Carmen,pai ce are sotul ala al tau?Astenia de primavara sa fie de vine?Nasol ca nu ajungi nicicum la o discutie ca intre adulti cu el...Iti tin pumnii si sa dea Domnul ca tot necazul sa fie spre bine si sa rasare soarele pe strada ta!
Monica,multa sanatate la copii!Uite si la noi tocmai am terminat saptamana trecuta cu antibioticele.Asa e cu primavara:raceala,ba cald,ba frig....Cine sa mai inteleaga?!
Dragelor ,va doresc la toate numai bine,sanatate cu carul si sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
buna dimineata.
carmen, imi pare tare rau sa aud ca esti in situatia asta.si eu zic la fel sa va ganditi si la anda ca are nevoie de amandoi, dar nici sa te lasi calcata in picioare.tu stii cel mai bine ce e bine pentru tine si pentru anda si sunt sigura ca vei lua decizia cea mai buna.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
carmensilva spune:
am deschis un nou subiect pe tema asta si am ajuns pina ieri la un consens ,totul era ca in rai....dar nu accepta nici o alta solutie.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71307
merci oricum ,nu stiu ce m-as face fara voi!