Minunatele scorpiute (30)
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
mai acum ca ziceti voi il apreciez si eu pe sotul meueu consideram ca pe ceva normal
ref mancare thailandeza eu am stat 2 ani acolo si in fiecare zi nu ma puteam abtine desi mancam acasa european cand ieseam pe strada si simteam mirosurile de la "tarabe" ma apuca o pofta de nu mai puteam...ideea e ca este o mancare f sanatoasa si nu ingrasa....dar din pacate in romania sa-ti prepari mancare thailandeza e cam scumpicel(din cauza fructelor de mare)...exista si retete pe baza de pui si alea sunt mai accesibile.
miraasa a patit si verisoara mea in state ea studiase medicina aici si cand a ajuns acolo a facut cu totul altceva pana si-a facut studii si acolo ca sa paota profesa ina celasi domeniu...e aiurea dar ea zice ca acum a meritat tot efortul pe care l-a facut....asa ca iti urez spor la invatzat daca mai ai timp cu cei 3 prichindeipe fiecare in parte si sanatate micutei Selin.
dolcebaby, pai stai super bine cu kg-mele...eu am luat la alex 35 de kg si la ruxi 26 kg....dupa alex am reusit sa le dau pe toate jos dar acum mai am inca 4 kg care nu mai vor sa plece de la mine...insa eu recunosc ca sunt o lenesa si nu fac nimik...lasa stai linistita ca sigur le dai jos in cateva luni sau poate chiar mai repede daca ai luat asa putin si de fapt nu asta este cel mai important...dupa nastere trebuie sa te preocupi sa papi si tu sanatos ca sa ai laptic consistent pentru bb
fetelor va pup pe toate si am fugit la ai mei copilashi...ai uitat sa va zic ca aseara mamja mea si alex aveau febra si erau muciosi...asa ca azi nu-l duc pe alex la gradinitza...m-am saturat de vremea asta urata, numai din cauza ei mi se imbolnavesc copilshii
sa aveti o zi buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Ana68 spune:
'Neata scorpiute,
Noi am avut un vichend fara evenimente majore...E si tare urat afara,asa ca sambata am bantuit prin piata,la cumparaturi d-ale gurii,iar duminica am gatit pe 3 zile si am calcat mormanul de rufe adunate pe o saptamana....
Michi,ma bucur ca s-au linistit ploile la voi....Si zi?Chestia aia ,facuta cadou de sotul tau,e cumva si rosie?...Si eu m-as fatai in asa ceva prin casa,da' mi-e ca de imi pun eu asa ceva pe mine,la cantitatea de sunci si carne pe care o tarai pe mine....n-o s-o mai vad pe...sti tu ce...vreo cateva luni....Asa ca nu ma risc!...Hihihihi...
Monica...pai tu esti o fericita,cu asa sot....sa mai gateasca si specialitati...Jos palaria!
Elena,te zburlesti de frig,draga de tine....Si am vaz't la stiri ca pe la voi p-acolo o sa o tot tina cu zloata si ninsoare...Beah!Io tot provoc primavara asta,ma tot incalt in pantofi si parpalac subtirel,insa nu vrea sa apara...Oricum,si aici,la Timisoara,e o vreme oribila si bate un vant....Important e sa avem macar in suflete primavara asta,ca de cativa ani,nu vezi?,tot e frig,frig si brusc vine vara,ca primavara nu mai e.Multa sanatate!
Dolcebaby,nastere usoara!....Te distrez,hai?!Hihihi...ma bucur,ca e minunat sa pot face pe cineva sa se simta bine si sa rada.Te pup!
Carmen,insanatosire grabnica din raceli...Si o rasari el soarele ala si pe alee la tine...in sufletel...Tare nasol e sa fi intors pe dos!Pupici si numai bine!
Dragelor,sa aveti o saptamana cat mai buna si mai plina de realizari...Pupici si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
carmensilva spune:
buna dragelor!
la noi viscoleste ,parca vine Craciunul!Anda e din ce in ce mai mofturoasa,o fi simtind si ea stresul din casa,desi teoretic noi ne-am impacat...practic ramane de vazut!
Mira,cam asa adoarme si Anda mea,dar numai cu mine!macar tu ai de ales!dar eu sunt multumita ca n-o mai legan in brate,ca era un chin,tot greu adormea!sincer nu stiu cum rezisti,ca eu aseara ziceam ca abia astept sa ma duc la serviciu,deja e dependenta de mine!si e numai una!mofturi face cat pt 5 !
o saptamana buna dragelor!
nastasie spune:
buna fetele.am intrat sa va urez o saptamana usoara si fara probleme.sper ca totul sa se rezolve cu bine.si la noi bate un vant de te ia pe sus si ma indispune vremea asta.va pup pe toate si sa auzim de bine.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
piticasigogosica spune:
Dragi scorpiute
Am apucat si eu sa va citesc asa pe fuga.Simpatice ca de obicei...
Va urez si eu o primavara plina de bucurii si iubire !!!
Eu sunt f ocupata cu munca si nu ajung pe la birou,deci nu am timp sa va scriu,dar nu va uit,cum am timp cum...hop!
Va salut pe toate si ma bucur pentru reusitele voastre.
Despre certuri cu sotul eu sunt experta asa ca...
Syd,ce mai faci????Eu de rac ce sa-ti zic ca am unul de 4-5 ani langa mine si e cand la bal cand la spital(mai mult la spital),dar se zice ca ne intelegem bine cu racii....acum depinde de rac.
Ana super haioasa...ca de obicei.
Adriana am ajuns si la Constanta,am un client nou acolo,mai ajund in aprilie,dar nu stiu cand.
Va pup pe toate si sa auzim de bine.
poze
Iri si Iris
HelleneC spune:
Buna scumpele mele!
Eu din nameti va salut, e clar! Dimineata de abia l-am dus pe George la camin, a urlat pe drum ca il bate la fata nu stiam cum sa pacalim ninsoarea si vantul... horor, oricum! De frig e frig, dar sa nu mai ninga ca sunt satula... uite asa sunt de satula de ninsoare!
Iri, ma bucur ca ai dat un semn si aici, nu birui sa te prind pe mess sa vorbim, ocupate amandoua.
Monica, sanatate la cupii, si tot imi e o pofta... cand vin in capitala musai sa incerc si eu thailandeza asta ca ma innebuniti
Carmen, apoi noi ne luam de mana cu vremea.. si ma bucur ca v-ati impacat, chiar si teoretic! Sa stii ca simt bebeii totul, eu am "experimentat" asta si de cele mai multe ori George ne-a impacat.
Mira, trebuie sa iau exemplu de la tine, macar sa il am pe al doilea bebe. Asa de mult imi doresc, adica simt ca nu ar trebui sa las sa scape sansa asta. Dar daca s-ar putea sa sar peste alea 9 luni...
Dolce... si bucura-te de ultimele saptamani in care sunteti tu si bebe nedespartiti!
Ana, eu cu primavara in suflet am ramas si... atat! Ca la ce vreme e la noi, s-a intors totul cu susu'n jos Cand imi expediezi nora in vizita?
Nina, ce mai faceti voi? Ati trimis frigul si aici!
Michi, ce culoare are "cadoul"? Sunt topita dupa de astea...
Lory, daca ai nevoie de ajutor la bagaje... call me!
Adriana, va razbunati voi la vara pe vremea asta de acum. Prevad ca numai pe plaja veti sta... si te voi invidia normal!
Va pup pe toate, am de mutat copilul adormit pe unde a apucat, ca sa imi fac si mie loc de somn! Numai asa am biruit sa scriu un mesaj mai... mesaj!
Noapte faina, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
ralucah spune:
Hop si eu..cam tarzior dar tot va zic La multi ani de 8 martie!!
Hellene sa fie intr-un ceas bun si sa ai numai numai succese tot anul. Pup la ea de fata desteapta..si sa stii ca si sucul de rosii e bun...mai ales cu vodca
Dolce cum esti iubita?
Vorbeati de sotiori....pai al meu e balanta si e cam greu sa iasa scantei in casa...adik eu zbier, ma dau cu dosul de podele, fac ca maimutza tamba si domnul meu se incalta tacticos si da o tura de bloc pana ma calmez...in schimb ma enerveaza ca nu gandeste niciodata in viitor, nu face planuri, nu planifica nimic nimic..daca ar fi dupa el am trai asa ca nomazii cu cortul si cu satra si am trai din ghicit!
In schimb ca sa imi laud si eu dragostea mea, de 8 martie a plecat din cantonament si a facut 250 km numai ca sa stea cu mine doua ore si sa imi dea un buchet de lalele. Cum sa nu te topesti, cat ai fi de suparata? Si mai ales ca nu e de fel asa romantios - cam o data la doi ani..face el cate o isprava din asta - cred ca se uita la telenovele de i-a trecut lui prin cap asa scenariu.
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTE! Bine v-am regasit! Iar am reusit sa trag chiulul...v-am citit dar am fost foarte ocupata...am intrat in emotiile plecarii...ma tot gandesc ce sa mai cumpar, ma gandesc si la kilograme...asta este durerea cand luam avionul!In rest ,toate bune! E cam frig la noi, parca s-a intors iarna ,ninge aproape in toata Japonia, la noi nu sunt sanse, si cam atat!
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Nu am mai scris de ceva vreme, ca sunt tot intr-o fuga la serviciu.
Dar suntem bine, atta eu, cat si Cristina, care a scapat de raceala si se vede si la glicemii.
Elena, n-am trimis frugul la voi, ca mai este si la noi. Azi ningea ca in basme, din nou. Nu mai scapam de iarna asta. Intram in vara direct, cum mai scria cineva pe aici.
Va imbratisez si va pup cu mult drag, pe toate !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
nastasie spune:
buna, fetele.si eu fac prezenta dupa mult timp.razvan a inceput sa se trezeasca numai la 8 dimineata spre fericirea mea.tot e acceptabil decat acum cateva luni cand se trezea la 6.
elena, doamne abia astept vara.iti dai seama ca numai acolo voi fi cu razvan.anul trecut era mic si nu prea am fost.anul asta sper sa ma bronzez si eu nitel.
iri, te astept la constanta cand mai vii.da-mi un PM daca mai treci.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004