Minunatele scorpiute (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna dimineata !!

Mey fetelor sunteti asa deprimate parca ati fi ca mine...
Raluca iti multumesc pt grija cind ma gindesc ca mai am 6 saptamini...pacat ca nu ma pot duce la operatie, as avea mai mult curaj...
Dupa cum v-am spus am schimbat doctorul si parca sunt mai optimista, voi naste cu Nayel la CFR2 si acum o saptamina cind am fost la dinsul mi-a spus ca bebelina mea este bine. Eu ma simt ca un bolovan si imi este greu sa ma deplasez si pina la baie... nu stiu sa pun poze ca sa ma vedeti ce burta am...

ELENUTZA ce suc ???? Crezi ca ma pacalesti cu suculetz ??? Eu astept pina la vara cind voi putea sa beau o bere si sa stii ca nu accept altceva asa ca nu mai incerca sa ma duci cu zaharelu'
Iti tin pumnii !!!!!

GEORGIANA sa ne traiasca sotii!!! si al meu este vrenicutz si nu numai acum ca sunt gravi si inainte ma ajuta la treaba... sa stii ca suntem foarte norocoase nu toate femeile au asa ceva.

Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Scorpiute ,
Intru repejor sa va urez inca o data "La Multi Ani !" pentru maine si sa va doresc sa aveti o zi minunata de ziua noastra.Maine aveti dreptul sa spuneti la masculi asa:"Ciocu' mic,ca noi suntem la putere acum".
Fetele,eu mi-s la munci,da' maine-i liber.Asa ca azi se tine chef de chef aici,gagicile(ca tot am primit prima de 8 martie) dam petrecere de ziua noastra...Asa ca eu serbez in avans ...
Georgi,sa ne traiasca sanatosi,cum zici tu,chit ca uneori imi vine sa ii sparg capatana....
Pupici si sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

ANA m-ai facut sa rid cu lacrimi.... faza cu "imi vine sa-i sparg capatina"

Ai fost tare !!!!!

Te pup ! Si sa ne traim !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Hi hi hi.Io inca n-am ajuns pana acolo.Nu m-a adus in starea aia ca stie ca sunt un pic mai impulsiva si nu stiu daca m-as putea abtine

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ana, acum inteleg eu, de ce scriai pe 6 martie, sa avem o zi minunata si ne urai si un "la multi ani!", pt. maine, adica azi, 7 martie. Erai cu gandul la petrecerea de azi !
Ce fain de voi ! Ba ati mai primit si prima.
Distractie placuta in continuare !
Lory, tu ma intrebai ce facem, iar eu scrisesem chiar inaintea ta, numai cu tu nu ai apucat sa vezi mesajul. De aceea iti scriam ca am scris inaintea ta.
Daca faceti plimbari prin parc, inseamna ca aveti vreme frumoasa, pe acolo.
Cine stie ce vreme va fi in Ro, in aprilie, cand vii acasa ?
Elena, dar tare greu se dau rezultatele...vor sa va fiarba bine inainte ! O praji vreau si eu !
Georgi, la noi vara este tare scurta iar maximele sunt undeva la 32 grade C, cand este canicula.
Mie imi place tare mult zapada, dar nu in martie. Acum astept sa rasara iarba verde si sa inmugureasca pomii.
Esme, la voi a venit primavara dupa ghioceii aceia minunati din parc. Trimite-ne si noua un zefir de primavara.
Mira, ce s-au mai distrat David si Daria cu atata zapada ! Dar cred ca si tati a lor s-a distrat, pe langa ei.
Raluca, cred ca pe toata lumea deprima vremea asta.
Uite, eu, ca sunt o iubitoare a iernii, abia astept primavara ! Haide, primavara, haide !
Laura, ultimele saptamani o sa treaca cel mai repede, ai sa vezi ! Iar mai incolo...vei avea nostalgia acestor saptamani.
E bine ca ai gasit un medic alaturi de care sa poti naste linistita.
Parca nu ai scris la ce nume v-ati hotarat.
Carmen, cum mai este Anduta ? Dar tu si sotul, cum mai sunteti ?
Monica, cum mai este Alex ? Si-a reluat activitatea la gradi ?
Ema, haide, povesteste-ne cum a fost la Sinaia ! Mai repeti figura ?
Adriana, tot asa rau doarme pilotistul ? Ati prins un pic de soare sa iesiti si voi, afara ?
La noi este soare, dar este si o flescaiala mare, caci a nins toata noaptea. Si, cica va mai ninge...
va imbratisez si va pup cu mult drag !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
cand credeam ca mi-a trecut supararea m-am enervat iar!am venit de la magazin inghetata de frig si sotul disparut cu bblina ,imbracata subtire,fara sa-si ia telefonul la el!sunt un pachet de nervi !acusi am duc la o prega si nu o mai vad pina diseara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Carmen, esti totala.M-ai facut sa rad cu "socrosenia" ta.Hai mai nu mai fi trista,te rog.Poate ca nu o sa se imbolnaveasca bebelina.Nu mai pune raul inainte.Un si o
Sa sti ca iti imprumut expresia.Nu pt mine ca io n-am probleme cu "socrosenia" mea, da' am cateva prietene care o sa o foloseasca cu placere(sadica).
La Multi Ani pt maine ca si io v-am urat pt azi.Cred ca din cauza mesajului anei.Ano fato, ma zapacisi si pe mine
Hai pupici

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
mira am reusit in sfarsit sa vad pozele cu zapada de la voi...ce om de zapada mare si frumos ati facut...cred ca aia mici erau taaare bucurosi...cu ocazia asta m-am mai uitat si la celelalte poze in care sunt toti 3 copilashii...mai ce-mi plac pozele alea in care "fratele cel mare" o tine in brate pe Selin si daria ca o papushica langa ei...imi vine sa-i mananc pe toti 3.
ninamultumim de grija, alex este bine acum si merge din nou la gradi.
va pup pe toate...noapte buna si sa fiti cumintele ca sa primiti maine caoduri de la sotiori

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Dragele mele prietene! Va doresc sa aveti un 8 Martie senzational,sa fiti cela mai... si cele mai... si cele mai... (asa cum sunteti voi de obicei)! Va pup cu drag si sper sa ne "vedem" si maine la o cupa de virtuala!
La multi ani, femei minunate!

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

LA MULTI ANI FETELOR! Sa fiti sanatoase, iubite si fericite!
Am cam tras chiulul zilele astea, la noi este o vreme superba, ieri a fost baba mea si am profitat de vreme ca sa merg la cumparaturi, am vrut sa va scriu dar m-am luat cu desfacutul bagajelor pana ce a venit Alin de la gradinita si adio liniste!Asa ca nu am mai putut.Am auzit ca este frig in tara...luna viitoare pe 11 vin acasa si tare-mi e ca va fi frig. Ce se aude?Aici deja au inflorit corcodusii si cat de curand vor inflorii si ciresii.
NINA, am inteles in sfarit si eu la ce te-ai referit...deh, batranetile!Ce mai faceti? Cristinuta e bine?
GEORGIANA, cam tarzior raspunsul meu, daca vrei, nu mi-o dai decat tu pe zambareata...ti-l pot da si eu pe Alin ,asa la schimb...ca m-a zapacit!Cat despre rufe calcate...ma intereseaza numai ale mele, ale nurorii...treaba ei!
HELLENE, astept berica!
ADRIANA, ce faci? Cum iti mai petreci noptile? Doarme Razvan?
Fetelor, am uitat sa va intreb cum petreceti azi.
Vad ca ANA, se distreaza , nu gluma! Bravo!
CARMEN, ce mai faci?Nu-ti mai face atatea griji, macar astazi de ziua noastra incearca sa nu te mai stresezi!tie si Andutei!
EMMA,MONICA, ce faceti?
Fetelor, eu ma opresc aici, inca o data va doresc petrecere frumoasa pe ziua de azi, va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
Lory_k luiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput