Minunatele scorpiute (30)
Raspunsuri - Pagina 2
georgi75 spune:
Buna ziua fetele.
La noi e soare si azi...Sic!Azi mergem pe la nasi sa lasam sec.
Ai mei fini nu pot sa vina asta seara si vin maine seara.Asa ca iar 2 seri cu chefuri.Asta seara e super ca sunt musafir da' maine seara sunt gazda.
Elena,nu te mai da dupa copac...Ce vrei sa te eschivezi sa nu dai berea aia?Sigur ca ai luat!Pai ce scorpiutza esti tu?
Io mi-am ales baba pe 8.Astia anunta fric da' io oricum nu ma mai iau dupa prognozele lor...
Carmen bine ca ti-a mers DVD-ul.Ca mi-ai adus aminte ca al meu s-a stricat si n-am mai sjuns cu el la reparat.Nu cred ca am vazut 20 de filme la el si s-a dat naibii
Laura ce face bebelina?Te supara?Ca nu te-am mai vazut asa activa pe aici
Hai va pup ca se apropie ora mesei si cea de nani
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
miraklucker spune:
Vad ca toate va laudati cu soare!
Hai sa ma laud si eu cu zapada. am pus poze in album facute azi!
Va pup pe toate!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
nastasie spune:
buna dimineata.la noi azi e frumos.de maine se raceste asa ca azi profitam din plin de ziua asta frumoasa.
o zi frumoasa si o saptamana cat mai usoara.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Saluti scorpiute,
Iaca a mai trecut un weekend....La noi a fost cald p-afara,insa a batut si inca bate vantul,ca un turbat.
Eu am avut un weekend destul de fainut,ca al meu barbatel a avut chef tot de plimbari si asa ca sambata am bantuit prin Selgros si Kaufland,apoi duminica la targ - sunt niste targuri faine aici,in Timisoara,v-am mai povestit eu....Asa ca m-am capatat si cu bluzita si cu pardesiu si cu ciocolata....Am fost o rasfatata,mai ales ca tot al meu ca bradul s-a ocupat si de pusul si stransul mesei,plus avut grija de Luana....Ce sa mai zic?!Pupa-i-as ochisorii lui albastrii...a fost number one in weekendul asta.
Suparata sunt ca ucigasii mei de neuroni sunt cu gaturile in pioneze si cu medicamentele in boticuri...Si Luana si Alex au muci si rosu in gat si tusesc....Am scapat eu si au inceput ei...
Giorgi,parca tu scriai ca barbatul tau e geaman....Hehehehehehehe....hai sa dam mana cu mana ,ca si al meu e geaman de 8 iunie si,ca si tine,m-a gasit pe mine scorpioanca...Ce zici de asta?!
Elena,si eu cred ca o sa fie ok cu examenul tau...Vorba fetelor,cand ai rezultatul dai de-o berica!te pup!Ce face ginerica?
Nina,ce mai face Cristina?
Carmen,Lori,Adriana,Mira,Monica,Dolcebaby,va pupic si numai bine.
Tuturor:sa aveti o saptamana buna si plina de realizari,iar maine,pentru ca e ziua noastra,va doresc sa aveti o zi minunata si cu multe surprize,asa cum va doriti voi."La Multi Ani!" de ziua noastra!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aldaesme spune:
Buna dragelor,
am facut o scurta cictire pe diagonla aa noutatilor aparute de cand nu am mai intrat eu...aoleu doua capitole intregi...
Am remarcat ca ma dat Ema de gol cu plimbarile mele culinare...da' va promit ca nici pe acolo nu am mai dat de mult...si oricum de acolo am aflta de voi . Ema draga si scumpa, acu' sunt intr-un slalom culinar, ca facem amandoi cica, cura de slabire asa ca cel putin zilnic tre' sa "inventez" o noua reteta, rezultatul pozitiv e ca in doua saptamani care se fac maine, am dat jos eu 4kg si al meu 5kg, partea proasta e ca asa manca o prajiiiii...salivez dupa o prajiiiii...nu mai pot fara o prajiiii.... . Adevarul e ca o data la doua trei zile tot ling o lingurita de crema de ciocolata
Am remarcat reaparitiei lui Syd. Draga mea, mi-a fost extrem de dor de prezenta ta, nu stiu de ce...dar asa a fost, ma simt mai linistita acu' sa stiu ca iti e bine ca mai intri pe aici
Au aparut si scorpiute noi, vai ce ma bucur mai ales ca unele sunt in situatia mea...sau in viitoarea mea situatie...cum o fi norocul . Adica, dupa cum stiti si eu am batut 30 toamna trecuta, sunt de 10 ani impreuna cu Cristi si de 5 ani oficial, dar si noi abia am ajuns la ganditul mai mult si mai serios la copil...hihihi...Egoismul asta . Prin urmare ani de zile am auzit diverse tipuri de presiuni si aluzii. Anul trecut cand am fost acasa am incercat sa raspundem cu gluma, ca nu are barza adresa...avand in vedere ca inca mai stam in chirie, unde naiba sa stie barza aia sa ajunga...Dar cred ca ar fi fost defapt mult mai bine daca as fi raspuns ca nu vrem . Pe mine cel mai tare ma dispera ca desi sunt impreuna cu Cristi, intrebarea se pune de genul "Da tu cand o sa ai copil?"...Pai ce blanitza mea cred astia, ca o sa il produc singura, sau ca singura am decis ca nu vreau sau ce???
Vreu prajiiiii...
Hellen deci se intoarce anul cu fata si la tine, asa si trebuie, poate i-a fost mai greu din cauza iernii grele . Apropo de asta, cica luna febrarie anul asta a fost cea mai intunecata luna din istoria Belgiei, am avut 27 de ore de soare, unde media normala pentru lunile de iarna era 72 de ore de soare... Pri urmare depresiile sunt in floare aici la noi.
...Am facut o pauza, discutii cu seful si mi-au pierit ideile, poate mai revin . Pana atunci va pup pe toate, vechi noi, mamici si nemamici pe toate absolut va pup de nu va vedeti .
O zi frumoasa si mii de zambete
Esme
georgi75 spune:
Buna dragele mele.
La multi ani pt maine!Sa aveti parte de tot ce va doriti.
Ana, io ma bucur ca am pus mana pe al meu geaman.Ca si el e un super dulce:face mancare, pune masa, ma plimba.A nu se intelege ca face mereu chestiile astea.Doar cand mi-e mie lene.Singurul lui defect e ca n-are ochii verzi.Si el stie ca imi plac ochii verzi si a zis ca daca ti mortis, isi pune lentile de contact.
Oricum sa ne traiasca la amandoua.Si la toata lumea
Hai pupici
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
ralucah spune:
Am aparut si eu..cam tarziu..dar de' unii au avut weekend prelungit
Eu am o stare tare proasta, nu am chef de nimic si cand ma gandesc cata treaba am imi vine sa moooor...Vremea asta ma omoara, e asa de deprimant..sau sunt eu prea dependenta de vreme.
Dolce cum te simti iubita? Mai ai putin putin
Helene ce facusi mama cu examenul ca ne-ai lasat in ceata??
HelleneC spune:
Salut dragele mele drageeeee!
Normal ca berica se amana... parca nu stiti de ce: nu am nici azi rezultatul (a se citi ras nervos)
Insa eu tot va servesc, desi a cam inceput postul, macar cu un suculet natural, de care imi place mie... si cand semnez contractul ala, va fac cinste "virtuala" cu ce vreti voi (Esme, dau si o praji, ca asta virtuala nu se pune nici un gram, trust me!)!
Sunt chiauna de somn, azi noapte George a fost super agitat, a tipat, a batut din picoare maini, a plans... cred ca a visat urat, insa toata noaptea m-a chinuit!
Va pup pe toate minunatele, scumpele si "the best" femei de pe lume si alerg sa ma adorm!
O noapte faina, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
monica-elizabet spune:
dupa 2 zile in care jurai ca avenit primavara a venit din nou iarna si cand vad vremea asta zau ca nu am nici un chef...nus tiu de ce....am si de alergat mult azi...asta e sper ca starea asta sa ma tina doar acum de dimineatza.
vape toate
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
buna dimineata.este groaznic afara.asa ca azi stam cumintei in casa.
elena, tinem pumnii pana dau rezultatele.
va pup pe toate si o zi cat mai frumoasa in ciuda vremii de afara.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004