Minunatele scorpiute (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Georgiana stai fato linistita ca nu poftesc, imi place ciorba de burta dar am glumat ma si io... te pup si pofta buna! Auzi? ti-a iesit buna?
Mai am crezut ca tipa de pe locul doi care te-a devansat a luat 11... si nu te mai incapatina ca ai vazut pe pielea ta ce se poate intimpla daca nu vb cu cineva... cauta pe cineva si aranjeaza-ti intr-un fel ca este mai bine asa, asta dak vrei cu tot dinadinsul postul ala.
Io te pup si iti tin pumnii

dolcebaby

Mergi la inceput

Ana ai aparut ?
Cam tirziu... la ce ora vii de fapt la servici ??
Da sefii aia nu stiu ca tu ai treaba aici ? (parca ai spus pe undeva ca este plecat sefu')
Sunt cu capu'
Camasuta de noapte cea sexi sa stii ca imi place raaaaau de tot, ca eu pt spital mi-am cumparat niste urite car mai sunt si groase, nu m-am gindit ca nasc totusi intr-un spital si mai este si aprilie... deh asta e nu mi-am cumparat decit 3 ca asa am cetit io pe aici pe forum... si apoi mi-am mai cumparat una cu mineca scurta speciala pt alaptat

si de Luana ta imi place nu numai de Alexu da asa sunt eu aeriana

servici usor ! da ce lucrezi tu la servici chiar ? As mai intreba ceva si de salariu da ma abtin ( cu greu)

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dolce,pai acum am cam terminat cu treburile pe la munca si am ceva timp liber....d-aia bantui ca stafiile pe forum mai tot timpul...Daca esti curioasa unde lucrez,citeste olecuta mai sus ca i-am scris la Michi(mstef),ce ,unde si cum prestez,iar salariul este de 1010 RON lunar.
Sa sti ca ai facut bine ca ti-ai luat multe hainute pentru la maternitate,ca eu am patit-o dupa ce am nascut-o pe Luana,in sensul ca nu am fost prevazatoare si pana a venit Marius cu schimburile am cam stat murdarica de-mi era rusine sa merg sa-mi alaptez copila...
Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana acu' urmeaza sa te-ntreb: Da halatu'? Cit e doamna halatu' ?

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mey,Dolce,te tii de shotii,hai?
Pai halatu',mama draga,nu ma mai incapea.....Ca abia dupa ce am nascut aratam ca o gravida in 9 luni de sarcina....Pana sa nasc,adica la 9 luni ziceai ca sunt in 15 luni....de parca as fi avut sarcina cat o elefanta....da nici cu Luana nu imi e rusinica,ca a avut 4.100 kile la nastere....
Asa ca halatu'.....imi statea doar pe spate ,olecuta,ca nu mi-am luat altul.Si cand am vrut sa-mi cumpar,carcotasul asta de barbat al meu,ca sa nu arunce banii pe halat....m-a intrebat:"si dupa ce nasti o sa-l mai porti?"....si cum eu nu suport sa port halat si nu am purtat decat fortata de imprejurari,m-a convins ca decat sa dea 300 000 pe halat mai bine imi cumpara altceva mai folositor sau mergem la magazin sa mai cumparam ceva hainute la bebita,....si uite asa am ramas fara halat...ca nu era la promotie...Da' nu-i bai,ca 3 zile nu am murit...
Asa ca de porti halat...sa nu-l uiti acasa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor, ma mai tineti minte????
Sunteti asa de vorbarete si de vesele incat nu pot tine pasul cu voi. Am foarte mult de lucru la serviciu, iar acasa Albert nu ma lasa deloc la calculator. Am citit asa ultimele pagini in fuga, vad ca sunteti tare vesele, ceeace ma bucura! Si noi suntem bine, sanatosi si veseli, asteptam sa ne mutam si noi in casa noua, asta prin luna iunie, pana atunci tot mergem sa vedem cum evolueaza lucrarile. Suntem si in cautare de un credit mai bun, ca nu avem toti banii. Va pup si poate intru mai des!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

S-a animat tare bine clubul nostru, fetelor !
Am citit tot ce ati scris, dar revin maine, cand incepem si un nou capitol !
Pana atunci, va pup pe toate si va doresc o zi cat mai vesela si in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71728" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Nina pupici si tie si pt Cristinica ta cea frumoasa

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Monica (Anda), bine ai revenit! O mai petiti pe Iris a lui Iri? Ce mai face Albert, cum e la 2 ani? Spor la mutat in casa noua, cu siguranta vei gasi un credit mai avantajos (desi in Ro nu prea sunt de luat credite, eu sunt... fripta)!
Nina, maine schimbam capitolul... poate vine primvara si la noi!
Ana, cuscrissima draga, sunteti foarte realisti: daca e halat pentru trei zile, altceva sa fie! Foarte practici, ca si mineSalutari lui domnu' cuscru, mai aminteste-i de ginerel, sa nu ne luam rosii cand venim la petit!
Laura, musai trei camasi sa ai, ca se pot pata, etc, si mai bine sa fie rezerva din start, apoi a doua zi daca e musai mai aduce tati!
Georgi, cum a iesit ciorba, moama ce pofta mi-e... si nu-s gravida! Sa ne zici cum faci, cu de aia din metro taiata si fiarta?
Raluca, ai grija la traseu... sa nu apuci si vreun birou pe drum. Spor la mutat, chiar ca e nasol! Daca eram pe aproape te ajutam!
Lory, vad ca numeri orele de acum pana ajungi acasa, sunt convinsa ca arata bine apartamentul tau, bine ca ai scapat de nebunia renovarii!
Fetelor, ce mai stiti de Yrys (Andreea) mi-e dor de ea!
Va pup pe toate, fug la carcotasi, sa ma mai inveselesc!
Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

saliu' fetele.
Bey elena, nu mai zic ma de ea ca mai citeste si Laura pe aci.Si-asa nu mi-am dat seama cand am spus
Eu iau burta congelata din magazin(ca in Metro ajung mai rar).e direct curatzata.O fierb si o toc eu.Daca vrei retzeta mea, ti-o spun detaliat.Anuntza-ma.Oricum e super simpla.
Lori-k daca nu am ajuns eu in Japonia la tine, la Bucuresti nici atat.
Zambareatza mea il calareste pe ta-su asa ca ma relaxez si eu putzin.Mai avem o jum de ora si la nani cu ea.Si a mai trecut o zi.
Va pupui, noapte buna

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput