Minunatele scorpiute (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Draga Ana,stateam singura in fata monitorului si radeam ca proasta...esti haioasa foc! Ce meserie ai? Daca nu esti scriitoare,ti-ai ratat cariera...sau mai ai timp sa te razgandesti!
Si Georgiana iti calca pe urme...Ma bucur de asa gasca vesela!Se vede ca a venit primavara.Si pe voi va apuca un chef nebun de plimbare,de schimbare,de infrumusetare,in aceasta perioada?
Carmen,am citit si eu subiectul pe care l-ai deschis (mai pe sarite) si-mi pare rau ca treci prin asemenea clipe.Din pacate dupa asemenea certuri,care au luat o asa amploare,greu se mai poate reface iubirea,increderea si linistea de la inceput.Sa va lumineze Dumnezeu sa alegeti cea mai buna cale pentru voi si pentru copil.
Nina,esti dulce si impaciuitoare ca de obicei,nu stiu cum tii minte toate amanuntele despre toti!
Ana,sa stii ca nu tine cu toti barbatii figura cu "tupeul".De exemplu,Bogdan al meu e scorpion si mai al dracului decat mine.Daca ma fac a dracului,el devine de-a dreptul satana...!!!!Pana la urma tot eu cedez ca sa avem liniste.In schimb pe cumnata-meu il "aranjeaza" nevasa-sa de nu se vede!Ii face niste fitze de ramai masca,si la el dau rezultate din plin! La noi, eu sunt victima fitzelor!Dar oricum,daca dau rezultate la voi,razbunati-ma si pe mine fetelor!Va tin pumnii,bravo voua!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=c33a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Michi, tu parca aveai alte poze pe aici, nu? M-ai innebunit, ce faine sunteti voi trei, fetele! Si ce fain e sa fii asa de tanara si cu copil adolescent... Si sa stii ca daca e de fitze, apoi te razbun eu cu mare drag! Nu ma pricep sa le fac, dar deseori imi ies!
Mai, Georgi, vreau si eu aerul de primvara! Ce ma fac? Ca aici inca e miros de iarna!
Acum chiar ma duc la somn, gata!
Pupici, Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR! Bine v-am regasit! Am reusit din nou sa trag chiulul, sa stiti ca nu v-am uitat, v-am tot citit postarile dar am fost super ocupata si nu am reusit sa va scriu!Acum in pragul plecarii in Ro (mai am 19 zile), sunt foarte prinsa de cumparaturi, am avut si o prietena in vizita cateva zile...Alinutul meu a reusit sa raceasca si abia ne-am intors de la doctor, avem tratament si deocamdata nu se incumeta sa serveasca nimic...cam astea sunt problemele mele.

Am inteles ca a venit primavara la voi.Ce ma bucur! De inundatii ce se mai aude? Tot stau cu grija, ce va fii cand voi veni eu...
CARMEN, imi pare foarte rau ca treci printr-o asa grea perioada!Am citit si eu postarile tale si ale sotului tau...nici nu stiu ce sa zic la asa faze...sper ca D-zeu. sa-ti dea putere sa treci de stresul asta. tie si Andutei!
GEORGIANA, am inteles ca ai din nou interviu? Iti tin pumnii! Zambareata sa se ia de mana cu Alinutul meu ca si el numai NU serveste!Cat de cumparaturi...nu vrei sa le facem impreuna, ca stii mai bine ce vi se potriveste?la amandoua!
HELLENE,n-ar fi o idee rea!tie si lui Georgica!
NASTASIE, spor la treaba! Si eu am avut santier in toata casa, s-au ocupat ai mei de problema, am profitat de faptul ca nu era Alin acolo, si au lucrat in liniste, abia astept sa ajung sa vad ce a iesit! Am inteles ca e super, acum ma asteapta saracii sa le dau nota!tie si lui Razvan!
ANINA, ce mai faci? Cristinuta cum se mai simte? Eu mai am un pic si vin acasa,19 zile, mi-e groaza de drum dar abia astept!
DOLCEBABY, ce putin mai ai si scapi de burtoi! Iti tin galerie, sa stii!tie si la bebelina!
ANA, m-ai spart! Haioasa ca intotdeauna! Ce-ti mai fac vecinii? Sa vezi cand oi veni eu...sa te tii galagie ce o sa faca Alin, sa prind eu vreunul la usa...tie, Luanei & Alex
MONICA, ce mai faci?
Fetelor, eu ma opresc aici, Alin e tare sclifosit...nu stiu ce vrea, va pup pe toate, inclusiv celor carora nu le-am sris nimic de data asta, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Iar m-am trezit cu noaptea'n cap si am citit ce ati facut voi aseara

Georgiana tu noaptea faci ciorba de burta ? si mai spui si aici sa faci pofta la gravide... eeeeee se poate ? Iti tin pumnii pentru interviu si examen, sa inveti si suplipentar sa iti "aranjenzi" cu cineva ca doar suntem in Romania...sau ai uitat ?!

Lory tu ce faci ? MAi ai putin si vii acasa...cred ca abia astepti, ti-ai facut bagajul ? ca eu mi-am facut valiza pt spital...

Ride sotul de mine ca am umplut geanta cu care mergem in concediu si ne punem hainele impreuna...iar acum abia s-a inchis fermoarul si mai am de pus cite ceva dar cred ca imi voi lua si o sacosa suplimentara... bine ca stau decit trei zile la spital

Mstef ai nimerit-o cu Ana, cred ca fatuca asta este scriitoare

Elena te pup si sa stii ca abia astept sa scap de burta asta si imi cunosc bebelina, as vrea sa ma trezesc peste o luna cu ea in brate... imi este din ce in ce mai greu... depind de sot sa ma duca peste tot ca eu nu mai pot sa ma deplasez decit in jurul blocului

Anuta abia astept sa vii la servici... sunt aici pe faza, te pindesc la cotitura sa ma lamuresti cu "statiunea" de ieri...

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa ca voi

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Neata scorpiutelor
Eu am cam lipsit la apel in ultimele zile din motive de munca asidua la birou. Plus ca sunt cam suparici pt ca trebe sa ma mut cu sediul urgent si nu gasesc nimic nimic la niste bani decenti. Plus ca numai de balamucul asta cu mutatul nu imi ardea. Imi vine sa imi fac o boccea sa o pun in varf de bat si sa plec in lume...undeva incolo spre Tenerife ca-i aproape
Hellene ce mai facusi iubita, mi s-a facut dor de tine
Dolce ....sa ne luam pampoane de majorete si venim la spital sa facem galerie. Da tre sa ne alegem coregraf! Cum te simti?, banuiesc ca ai niste emotii..
Ana esti tare rau ..cu surubul vreau sa zic...cred ca o sa le verific si eu pe ale mele, desi al meu barbatel zice ca io suruburile de la mansarda persoanala tre sa le verific, nu pe alea de la scaun ...Io in schimb cred ca o sa fac transee in birou cu scaunul ca de curand am descoperit ca nu mai trebuie sa ma deplasez la dulapuri...ma apuc de marginea biroului si imi iau avant puternic...drept in usa de la dulap ma opresc.
Carmen si toata gasca de zapacite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata feteleeeee.....

Beeeeyyyy....nu ma mai laudati atata ca mi se urca democratia la cap si fac prostii cu mouseul p-orma....Hehehehehehehe...hai ca mi-ati facut ziua frumoasa,de dimineata si mi-ati intins ridurile de cat am ras de una singura aici,la birou...

Sa va iau cu randul,bre...

Georgi,in primul rand spor la invatat:sa ai bafta si sa iasa cum vrei tu!Iar cu chestia asta,cum zici tu,sa iti dai drumul la glume si ras....go for it!,scumpa!Cin' te opreste?!Razi,glumeste si distreaza-te!Ca doar o viata avem....Pentru micuta,sa ii iasa dintuletii repejor si fara dureri si sa fie sanatoasa...
Adriana,te inteleg perfect,parca m-ai fi descris pe mine...Vezi ca suntem de-un leat?!Ca doar d-aia ne-am intalnit aici scorpiuta cu scorpiuta!Sa sti ca si eu mai fac treburi de genul celei cum ai facut tu cu ghiuveta de la bucatarie si p-orma imi dau cu tesla in...ce nu am.Nu-i bai,ca acuma,daca tot te-ai pus pe investit si pe modificat,macar ca dai un ban gramada,da' sa-ti faci cum iti doresti,sa te simti cat mai bine in casuta ta,sa o faci dupa cum ai visat.Spor la treburi!Pilotistul nazdravan nu iti da o manuta de ajutor?
Blondy,pupicei si lui Rares si multam' de urare!
Dolce,pai nu tu ziceai ca de vei avea vreodata drum in Timisoara vrei neaparat sa ne cunoastem,bre?!Hehehehehe....pai rectific:daca vii si tu cand vine Nina cu Cristinuta la Buzias nu o sa fie chef in 4,ci in 5,ca punem si bebelu tau la socoteala,asa-i?...Hai,ca am glumit!Sa fi sanatoasa,bebe la fel si...treci tu cu bine si de hopul cu operatia...Hihihihi...ce m-am distrat:rochia aia de gravida e de fapt o camasuta de noapte si era singura care ma mai cuprindea,cat de cat,la vremea respectiva.Vreau sa-ti spun ca,inaite de a ramane insarcinata cu Luana(ca in poza sunt cu mandra in bortoi) cu camasuta aia l-am dat gata pe Marius,ca e transparenta si eram sexoasa rau,may,da' rau...cu ea pe mine...Heheiiii...ale tineretii valuri!Se lasa cu strigaturi de se inchinau vecinele la icoane si mureau de invidie ca ele nu avusesera parte de asa ceva in tineretele lor....Asta-i!Iar gorobetele Alex...un golan si jumatate,ca de altfel si gugulanca de fi-mea...Multam' de apreciere!Iti doresc si tie sa ai un bebic sanatos si cat mai...zvapaiat!Pupici!
Elena....pai ce sa-i fac la consortu',daca a calcat pe bec?N-a fost cuminte si a luat-o in freza.Nu-ti mai povestesc ce ambitie am avut io...ca ma manca intre degetul mare de la piciorul stang si cel mare de la piciorul drept....de ziceai ca am tricomonas(Doamne-fereste!).Da' l-am perpelit olecuta pe cuscru,sa vada si el cum e cand nu-i cuminte...Daca a meritat efortul asta?!IOIIIII....din plin,cu varf si indesat,ca a fost ca in vremile bune,cand eram doar noi doi,fara Luana si cu Alex "stramutat" temporar pe la bunica-sa...
Pupam si noruta tembelica,Luana!Ieri i-am luat o gecuta de primavara si vreau sa spun ca pana nu am iesit cu ea la plimbare,imbracata cu gecuta aia...n-a fost chip!S-a imbracat singura,adica:bocancelul stang pe piciorul drept si invers,iar gecuta era pusa pe ea cu gluga la fund .Isi atarnase un fular in jurul gatului de ziceai ca acusica se spanzura cu el,cu pantalonasii de casa atarnandu-i la fundulet,ca pampersul era plin pan' la refuz de pisu....si mandra vroia asa sa iasa afara,la "pimbaica".Ce scandal a facut pana am imbracat-o omeneste...14 ore cu trenul?!...da' departe mai stam....Ce mai face George?Cum mai e cu gradi?Hai mai povesteste de el,ca nu mi-ai mai scris de mult ce a mai facut...Cum sta cu fetitele?Iar cu scaunul,d-ar-ar dracii in el,asa a fost de cand l-am preluat si inca a si fost reparat o data.Numa' io m-am dat cu scaunul,dar cum am mai zis,la 94 de kile cate am...era si normal ca intr-o buna zi sa inceapa sa-si dea duhul si mi-e ca azi maine ma da si pe mine cu cracii in sus,sa se razbune...No,cuscra draga,io va pup si pe tine si pe ginerel si va doresc tot binele din lume!
Michi....ce minunat si ce ma bucur sa citesc ca te-am facut sa razi...Ma bucur!Meseria mea?!Pai lucrez in domeniul comunicatiilor,la Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei(pe scurt IGCTI),la autorizari radiocomunicatii.Pe statul de plata sunt trecuta tehnician(dupa ce am fost pe rand: radiotelegrafist,electromecanic,electronist,referent si acum tehnician....toate in cadrul aceleiasi institutii).Treaba asta cu scrisul mi s-a mai spus....da' eu cred ca ma lauzi prea mult,pe bune!Ma gandeam io odata,de mult,sa scriu o carte haioasa....da' nu cred c-as avea rabdare si timp.Iar la chestia cu fitzele...asa-i la cuplul scorpion-scorpion....unul pan' la urma cedeaza.Al meu e geaman si de aia imi tine cioaca cu el,ca tatal lui Alex a fost berbec si nici mie nu imi tineau figurile cu el.Insa ,daca vroiam ceva sau nu-mi convenea ceva,trebuia doar sa ma matai si sa fac pe mironosita si tinea cioaca(lucru care,de altfel,era un efort fantastic pentru mine,caci de fel sunt mai baietoasa).Insa,stai linistita,las' ca te razbun la greu....ca am prins shpilu' cum se face acum si...ii dau inainte cu tupeu maxim.Ce-ti mai fac fetele?Cum merge cu scoala?Sa fiti sanatoase si va doresc tot binele din lume!
Lori,insanatosire grabnica la puiutu tau!Ce l-a apucat sa raceasca si el tocmai cand trebuie sa plecati?Glumesc,evident!Sa se faca bine baiatul si sa ajungeti cu bine acasa.Si spor la pregatiri,in continuare!Sa sti ca, cu vecinii s-a mai domolit treaba,mai ales ca si al lor copil nu e usa de biserica...Cand Luana doarme al lor bate cu polonicul in cratite,asa ca....pe scara la noi e si concert .In fine,i-au pus si ei RDS,internet si vecinu' nu stia cum sa-si instaleze Explorerul pentru inernet,asa ca l-a rugat pe Marius sa il ajute.Insa Marius,care e bolnav cronic cu treaba asta cu calculatoarele....i-a mai instalat cate ceva,i-a mai facut p-acolo nush ce....pur si simplu i-a pus calculatorul la punct,din pasiune.Vecinu' a ramas masca,ca Marius nu i-a cerut nimic si cand vecinu' a vrut sa ii dea Marius a refuzat categoric.Oricum,nu ascapat fara o ciocolata si o sticla de tuica...Asa ca deocamdata vecinii s-au calmat,mai ales ca nu se stie cand vor avea din nou nevoie de serviciile lui Marius.Vecina,cum ti-am mai scris:toata un zambet si-o floare...Bafta si tie,in viitor,cu vecinii!Va pup si eu pe tine si Alinushu si sa aveti parte numai de bine!

Gagici....momental...va pupez si mai vorbim.Pana una alta sa aveti o zi super si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Raluca,postaram amandoua....Misto treaba cu avantul cu scaunul...am s-o incerc si io,numa' ca la mine cred ca s-ar putea lasa cu vatamari corporale....adica cu zgaibele pe sus...Nu-i bai,merita,zau!Spor la treburile cu mutatul si tie!(mai tii minte bancul ala cu Bula ai carui parinti se mutau la marmacie?hihihihihi......)

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

dolce,. Fii atenta :
Toate pentru mine ca am uitat ca esti graviduta cand am pomenit ce mancarea mea.
Cat despre gatitul noaptea... daca oricum stau la tocit, sa fac si ceva constructiv, nu? Mai ales ca acum e cald afara si ziua mai hoinarim ca destul am stat in casa.
Fetelor va multumesc ca-mi tineti pumnii si o sa incerc sa nu va fac de ras nici de data asta.Cat despre pile, ma incapatzanez sa nu-mi pun nici una(nici ca as avea vreo cunostintza pe la primarie)
Nu stiu daca v-am zis ca la examenul trecut chiar am luat 10 da' cica m-a devansat aia de pe locul 2 ca ea a avut atestat de translator si eu nu.Am discutat cu seful de la personal cand am fost sa-mi iau copiile de acolo si chiar mi-a aratat lucrarea.Dar asta e!
Sunt de fapt fraieri ca daca vreau atestat, ma duc repede la Bucuresti la Fides, platesc i taxa, dau un test si il iau in aceeasi zi.Va dati seama ca interesul alora e sa ia banii asa ca nu mi-as face pb. ca nu-l iau.Dar acum nu am timp si sincer nici chef.Cam asta a fost.La examenul pe care il dau acum se cere lb. straina si cunostinte de calculator.Si le am pe amandoua cu patalama la mana.Sa vedem astia ce mai zic.Oricum noi avem un primar care zice ca e super legist(e sotzul Laviniei Sandru, daca o stiti).Astept sa ma conving.Pana acum a facut chiar tot ce a promis.Chiar imi pare rau ca nu l-am votat.Dar data viitoare sunt cu stampila fix pe el.Ca e si tanar si simpatic.
Hai ca m-am apucat sa-i fac campanie electorala
Lori_k tu cumpara mama ce-o fi ca daca nu ne sunt bune, le vindem si tot nu iesim in pierdere.
Va pupui pe toate

PS: Dolce fii atenta iar:

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

GEORGIANA, daca nu te incumeti sa vii aici sa ma vezi, sa stii ca te astept la Bucuresti!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.noi suntem mai toata ziua pe afara.profitam cat se poate ca maine cica iar anunta ploi.azi erau la 10 dimineata 20 de grade la soare, asa ca ne-am imbracat intr-o viteza si directia parc.il astept pe un prieten sa ia masuri la geam sa vedem cum iese devizul.apoi imi astept sotul(care e toata ziua pe drumuri) sa facem planul de atac.sper sa termine treaba azi pana la 4 ca mi-am facut si eu in sfarsit programare sa ma fac suvite.si parca vad ca iar nu ajung.maine ma duc sa vad si o cresa pentru razvan.sper sa fie totul ok si sa-mi placa.
isi oa si sotul meu 10 zile din concediu la sfarsitul lui aprilie ca si asa mama pleaca la gemene(la sora mea) si imi va fi greu fara ea.asa ca l-am pus pe al meu sa mai stea si pe acasa(mult nu va sta ca are luna asta multi elevi) dar macar cat sa gatesc acolo, ca pe soacramea nu vreau sa o chem ca nu gateste grozav.dar ne descurcam noi, ca doar suntem scorpiute.
va pup in gasca pe toate.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput