Mamici de martie-aprilie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Pupam fetele, respectiv mamicile is burticile[pip]

Felicitari Delia21, Rocsana (Nshiro) si Irina71 pt bebici .
Mi-au placut la nebunie Rudy si Maria cu fetisoara de ingerasi si mi-a mai placut ultima serie de poze cu Ana-Maria a Cristinei (Tcelen), este de expozitie cu rochitica roz si bentitele ei, una cu fundita si una cu inimioare.

M-am suparat de Corina si Anairda cu necazurile lor, ma bucur fetelor ca ati trecut cu bine peste ele si sa fiti sanatoase. la amandoua. Vin bebeii acush si uitati complet.

Acu sa va zic si io, ca azi am fost ca floarea la doctor. Baiatul e foarte bine, mare-mare, nu am nici o sansa sa nasc normal, atat din cauza marimii lui (si capul si umerii), dar si din cauza bazinului meu neincapator. Mi-a zis ca nu s-a angajat deloc capul in bazin si era normal s-o faca pana acum (38 sapt implinte). Si io-i dadeam inainte, 'deci sigur nu pot sa nasc normal?' si-mi zice omu' ca sunt si caraghioasa, ca sunt unele care se roaga de el sa le faca cezariana si io nu si nu cand trebuie. Asa ca am tacut din gura si daca pana joi nu se intampla nimic, joi programam cezariana pt inceputul saptamanii viitoare. Si dupa ecografie zice 'si acum haidem jos sa te vad la masa'. Si mergem 'la masa' si ma vede, ce sa zic, un disconfort total, de parca ma sfredelea ceva. Si colul e bine-merci, inchis.
De bine ce mi-a fost dupa controlul ala scurgerea mea cea de toate zilele s-a colorat nitzel in maroniu pal, dar nu s-a intensificat nici ca debit nici ca si consistenta, asa ca sper sa-si revina, ca stau in pat.

In drum spre casa ne-am oprit la farmacie si mi-am luat alcool sanitar (sa am la maternitate sa sterg pe-acolo ce-o fi de sters), ser fiziologic si pipeta si tinctura de iod pt buricelul baiatului (daca-mi trebe). Pudra Baneocin am acasa.

Hai c-am aberat suficient, dar mi-era dor sa va scriu si sa va spun ce-am facut.

Va pupic dulce de tot si abia astept sa ajungem si noi cu toatele la SCUTECE.

38s+1z

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor,
tcelen, sa-ti traiasca fetita, e scumpa foc ... multa sanatate.
Felicitari noilor mamici, vad ca am ajuns cam la jumatate cu nasterile ...
Multa bafta celor care inca nu au nascut.
Noi nu prea avem noutati, sint la mama acum si astazi mergem la biserica sa ne faca molifte. La doctor mergem luni sa vedem cat ne-am mai ingrasat. Miercurea trecuta aveam 2600 ... sint curioasa acum cat mai avem.
Va pup si am mai pus poze cu Mia!

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Dea ce domnisoara mare ai! Si ce personalitate are!
Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!

Pupici
Week-end placut fetele!

35+

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mihaser, zici sa ma apuc sa predau cursuri prenatale, ar fi o idee. Adevarule ca-mi place (nu invatatul sau predatul, desi meseria ma tradeaza, ci ideea de a vb de bebelini).
Dea, Buburuza pare vioaie si plina de personalitate. Cum e, cumintica? sau te tine treaza toata noaptea?
Anairda, inca nu ti-a venit sorocu', asta e ceva ce nu putem controla, bb vine cand vrea el si e mai bine asa. Azi-noapte asa m-am chinuit si eu ca am ajuns de-mi doream sa ma apuce contractiile alea adevarate sa terminam balciul. Spre dimineata insa nu-ti povestesc ce mi-a placut gandul ca bebelina e inca la caldurica.
Zuzilici, asa-i ce te-ai bucurat de pachetel ca un copil? Asa am fost si eu.

Ok, am sters-o, azi mergem la vizita sectiei de nastere, sper sa ne placa ce vedem si auzim...

pupici
35+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Irina,felicitari!Sa va traiasca baietelul grasunel!

anairda,tare rau imi pare pt. ceea ce ai patimit,dar asta este,bebita este plina de personalitate si nu permite nici macar medicilor sa intervina si sa-i grabeasca venirea pe lume.Stie ea ca in burtica este cel mai bine...

Delia si Dea,aveti niste bombonele de bebei!Unul mai frumos ca...cealalta!

Am avut o noapte si o zi de cosmar.M-au trezit pe la ora 6.30 niste dureri cumplite,ca de ciclu(contractii credeam..)care culminau cu un mega-deranjament stomacal,asa cum nu am avut niciodata.Apa,non stop si crampe care imi opreu respiratia si imi starneau lacrimile.Am suferit asa,in tacere pana pe la 8,cand s-a trezit speriat si tati.Am tot incercat sa numar asa-zisele contractii,dar erau total neregulate insa din ce in ce mai dureroase si mai provocatoare de kk lichid(scarbos,stiu...scuze!).speriata ca am simptome de nastere,am sunat-o pe dr. mea care mi-a spus sa iau un Smecta(bleah!) si o No-spa si,daca nu-mi trece,sa vin la Giulesti unde ma va astepta.Evident nu mi-au trecut(nici durerile nici kk),asa ca,dupa ce m-am chinuit sa ma rad,ca poate cine stie,raman acolo,obtinand drept rezultat niste picioare pline de taieturi si o...(intelegeti voi)asisderea si dupa ce mi-am facut pedicura(absolut impropriu spus...),am ajuns la spital.Control vaginal,cu valvele,dureros.Rezultatul:bebita este super OK(cand ma lasau durerile ma pocnea ea...)colul este inchis,lichid suficient,placenta in regula...stomac varza.Adica toxiinfectie alimentara.De la ce?Ori de la o crema de ciuperci delicioasa,ori de la un salau pane(am reusit sa mananc si eu peste in sarcina asta...dar nu a rezistat prea mult in stomacel),ambele papate intr-un restaurant f.f.f. safe,al unui prieten,la care am mancat de zeci de ori si unde am sarbatorit o prietena.Evident,nimeni de la masa nu a patit nimic.Doar eu.
Asadar am avut o sambata de kk,la propriu si la figurat.
Dar stiti care era marea mea tristete inainte sa plec la spital?Ma gandeam ca n-am reusit sa termin coltisorii pt. paturica Tinei.Acum,ca mi-am luat o mare piatra de pe inima,pot sa ii termin,asa ca draga Tinuta,luni punem pachetul la posta.
Fug sa mai crosetez si sa mai beau niste ceai de menta.(uitasem,trebuie sa tin regim pana imi trece kk-rea)

Pupam fetitele si baieteii+mamicile lor!

ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mihaser ai voie sa te vopsesti, mai ales acum in ultimul trim. Stiu ca in primul trim era mai bine sa ne abtinem, dar acum se poate.

AndreeaG nasol cu burtica stricata si cred ca ai tras ceva spaime. ca sa treaca mai repede.

Am aflat ca dr meu e plecat la Brasov in we asta, ptc e ziua lui Deci tre' sa stau mai cuminte sa nu ma apuce ceva!

Laura cu 37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Deea, este absolut superba Mia. S-a schimbat foarte mult, ca sotul meu nu a recunoscut-o. E la curent cam cu tot ce s-a intamplat cu toate gajicile de pe forum si pe Mia si pe Ana-Maria a Cristinei le stie cel mai bine.

Andreea_Georgiana, mi-e si rusine de mine, nici nu stiam daca sa rad sau sa imi para rau de chinuiala ta. Adica imi pare rau oricum si ma bucur ca ti-ai revenit, dar ai povestit intr-un fel de m-a bufnit rasul instantaneu cand am citit. Scuze!!! Dar pe bune ca ma bucur ca ti-a trecut.

Pup fetele

38s+

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Zuzilici,fotograful este domnu tati ,cine altcineva.Si de atunci i face poze in fiecare zi.E fermecat de cel mic ,da si eu i-l pun in brate si ma ocup de alte cele,de exemplu de stat pe net.Si-a luat liber de miercuri de cand ne-a adus acasa si abia luni merge din nou la munci.Azi chiar am fost impreuna la cumparaturi ,am praf in casa,oricat l-as sterge,NY este totusi un orasel cu 14 mil de oameni si masini....,in fine si am tinut mortis sa ne dotam cu un aparat care zice-se purifica aerul,strange praful.Ma obsedeaza curatenia de cand am ajun cu Rudy acasa caci imi parea ca respira copilul greu.In fine,ajunsi la magazin l-a cumparat pe cel mai scump,premiera absoluta in istoria cuplului nostru.El cumpara ce e mai ieftin intotdeauna,iar eu ce e mai scump,asa ca sa echilibram cheltuielile,nu de alta.Asta e,prefer sa cumpar mai putin dar bun.No ca am ajuns de la verze,la capre.

Tina,eu sunt aici pentru voi scumpa mea cu umerii pregatiti ,caci si voi mi-ati ascultat plangerile si vaicarelile.Pur si simplu ultimele saptamani sunt GRELE.Dar si rasplata cand iti ti odorul in rate e pe masura, VETI VEDEA!
Noi suntem bine si invatam din mers sa avem grija de bebe.Doamne multam ca e sanatos,nu are colici,si cu o precizie de ceas se trezeste la 3 ore de la ultima masa si isi cere drepturile.Azi l-am si cantarit, si....are 2720,deci.....a scazut de la nastere,cum e si normal dar sper ca de acum sa inceapa sa si puna pe el.Arata f bine,adica la fata s-a mai implinit.Hai ca fug ca da semne de trezire.Oricum,de acu-s prin zona.
Anairda,ce mai face mami tau,cum se simte la tine?Deci zilele astea......vine barza ,nu?Hai,ca nu mai e mult.Oricum.....imi copiezi stilul,dar nu ma supar.Oricum vei fi atat de fericita cand o sa-ti tii puiul si o sa fie cat de cat maricel,ca eu din cauza ca al meu e mai mititel pupe-l mami,mi se strange inima cat un purice cand il schimb de hainute.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

buna, viitoarelor mamici. am si eu pe finuta mea care are 33 de saptamani si care este ingrijorata ca pierde putin lichid, de aseara. nu mult, dar destul cat sa se sperie. de obicei mai dormea cu cate un tampon peste noapte, dar acum nu i-a ajuns. burtica nu i-a coborat, nu are dureri de burta sau de spate, dar e tare ingrijorata, si astazi e duminica. nu i-a curs mult, ca atunci cand se rupe apa. eu nu am stiut ce sa ii spun, ca eu nu am patit asa ceva cand am fost insarcinata cu fiul meu. daca puteti sa ne dati un sfat, va multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Acd2you e posibil sa fie totusi numai o scurgere obisnuita, ptc in ultimul trimestru de sarcina scurgerile sunt mai abundente. E posibil totusi sa fie si o pierdere de lichid (noi avem o mamica ce a nascut la 32 de saptamani pentru ca pierdea lichid), asa ca cel mai sigur ar fi sa consulte un medic cat mai epede. Sanatate maxima!

Laura cu 37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput