Mamici de martie-aprilie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Andra Simona crede-ma ca te inteleg perfect ce simti. La fel sunt si eu.

Felicitari Maria !!! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa !!!

Palina bine ai venit printre noi.
Val, Lumysti si Noe stati linistite cu scurgerea daca este apoasa, incolora, inodora, este doar scurgere vaginala datorata presiunii pe care o exercita bebe.
Bine ai venit printre noi Mari78. Uite ca, desi unele ne-au parasit, avem burtici noi si pe ultima suta de metri :)
Kim de unde scoti fata chestiile alea de m-ai facut sa plang in fata monitorului? multam de emailuri.
Multumim fetelor de la ianuari - februarie. Preluam cu mandrie stafeta :) si le dorim sa se bucure de bebelusi.Ciuf si eu mai scap urina cand tusesc sau stranut. Fa mai multe exercitii Kegel. Eu am facut de la inceputul sarcinii dar asa vreo 50 pe zi nu 200 cum se recomanda si acuma ma cam doare cand le fac asa ca o sa mai fac dupa nastere.

Bravooooooooo Rocsana sa-ti traiasca bebelina Maria si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si fericire in viata si sa te bucuri de ea!!!

Tclen vai de mine ce rochita sexy avem si ce dulce suntem
Doamne Delia ce ochisori superbi are Rudy de ma topeste.

Felicitari Irina !!! Sa-ti traiasca bebe Andrei si sa ai parte numai de bucurii din partea lui !!!

Cu atatea nasteri frumoase si bebei superbi iara ma plesneste plansu pe aici ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anairda saracuta de tine prin ce chinuri ai trecut!!! Multi de la mine pentru voi doua, ca sa vina bebelina mai repede si fara sa te mai chinui.

Laura cu 37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Ileana_Marius,tot ce ai spus tu poti citi si la cursurile de prenatale,care cred ca ti-ar fi utile.Le gasesti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70116" target="_blank"> AICI
Lady_Hawk,sa ne aduci vesti bune de la Nenea !
Delia,multumesc de intrebare.EU ma simt asa si-asa!Cand merg am contractii,ma doare sub burta,ma doare mijlocul..ieri am avut stari de greata si tot asa..!Stai sa invat eu prima data geografia tarii adoptive si va invat si pe voi!
Laura_Ioana,multumesc!
Aida,multumim de organizarea din mail!Eu chiar nu ma gandisem la o idee asa buna! AUzi da tu nu poti intra pe YM in week-end cand esti acasa sa stam si noi la o tacla?
ANdra_Simona un mare si pentru tine si burticuta!
Alinaalex,am adaugat si 34 weeks!
Zuzilici,asa mai merge!Cu pozele alea!
Ema72,esti o dulcika!
Anairda,capul sus!O sa vezi ca o sa fie ok!Fetita nu era gata sa iasa si asta e!Las-o ca numai e mult!Vezi tu ca in cateva zile o sa fie ok!Multi

Va si un week-end placut va doresc!
SAptamana viitoare asteptam bebeii Tecla,Ile,Doina_Cel(din pacate numai stim nimic de ea),Anairda36,Lumysti,CAli!Uraiii!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Buna fetele,
Inca sunt aici. Am avut o noapte aitata. bebele a miscat f.f.f.f. tare . Ma si durea, am crezut ca vrea sa iasa afara si era 2 noaptea. Mi se facuse frica , eu ce fac noaptea, mai aleas ca el este pelvian???
DELIA,NSHIRO SI IRINA FELICITARI PENTRU BEBELUSII!!!SA VA TRAIASCA SI SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI SANATOSI!!!
De ieri sunt in saptamana 39 si sunt mandra ca de 3 saptamani am ramas tot la 18 k, dar cred ca mai iau un k sapt. asta.
Sunt super emotionata si mi-e o frica!!!! Abia astept sa vina vinerea viitoare sa fac cunostiinta cu juniorul meu. Sa vad atine si el 4 k ca al lui Nshiro? Dupa burta cred ca da, si dupa fapul ca avea 2,400 k la 32 saptamani.
Gata cu scrisul, putintele s-au terminat, bebele apasa pe fund si ma doare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anairda n-a fost sa fie. Stie bebelina ce face si daca n-a vrut sa iasa inca poate ca are motivele ei. Imi pare rau ca tu a trebuit sa treci prin toate cele. Sper sa nu te fi speriat prea mult. Oricum orice se poate intampla de-acum incolo dar poate beba vrea sa ti se ofere cadou de 8 Martie, cine stie. Noi suntem alturi de tine si stai linistita si relaxeazate si tu mai mult.
Tina deci merit sa fiu in lista gravidutelor, nu? Saru'mana mult de cursurile pe care ni le-ai descris cu atata rabdare, bunavointa si optimism. mama harnicuta care are grija de noi tot timpul.
Tcelen ai o bomboana de fata acolo. Sa-ti traiasca mamico si sa fi mandra de ea ca-i o scumpete de fata.
Delia ma intorc iar la tine si te intreb: Cine a facut pozele acelea imediat dupa ce-ai nascut? Sunt superbe si Rudy arata fenomenal.
Mari78 bine-ai revenit si felicitari pentru bebelina.
Palina bine-ai venit si nastere usoara.
Fetelor toti bebeii nostri sunt asa de frumosi abia astept sa-l vad si eu pe-al meu. Mai am vreo 6 saptamani dar parca totusi nu mai am rabdare.
Dragelor weekend placut va doresc si ne mai vorbim. Eu iar n-am somn si m-am trezit de la 4 dimineata.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

bun mmicutelor cu burticute!
felicitri prospetelor mmici, s v trisc bebeii, s fie sntosi si mncciosi si s v duc numi bucurii!refcere rpid si s ne povestiti si nou !
m vzut ser pe ntionl geogrphic - grtie recomndrii unei dintre voi-cel documentr "in pntece".super kesti,uite s mi invtm cte cev despre minunile nostre mici din burtici.
zi nopte m dormit super, cred c nu m-m trezit dect de vreo 2 ori.v doresc si vou s v puteti odihni s fin.chir mi-er dor de un somn bun, fiind de cnd m stiu o fn somnului.
luni mergem s repetm niste nlize.sper s is bine hemoleucogrm si sumrul de urin.
v pupicesc pe tote si s veti un weekend fin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cum o mai duceti burticutelor? Noi ne-am cam invatat cu drumurile
si nu cred ca o sa reusesc azi sa stau in casa. Ma plimb ca nebuna toata
ziua chiar daca se uita oamenii dupa burta mea si ma intorc acasa cu picioarele umflate. Ieri am stat 4-5 ore prin Mall cu o prietena...am vorbit, ne-am cinstit reciproc cu inghetata, ciocolata, ne-am uitat la prezentare de moda...noroc ca au inceput 2 fate (Bordeaux) sa cante (tipe) si m-am carat acasa ca se facuse noapte.
Am innebunit cautand patutul ideal, am gasit unul dar eu sunt cam nehotarata ptr ca trebuie dat cu lac ecologic...oare nu o sa-i faca rau la bb daca il dam acum cu 3 saptamani inainte?
Aseara am visat numai tampenii..ca am nascut, ca sotul renegocia salariu si eu auzeam tot...m-am trezit cu fata la cearceaf. Numai bine ca ma suna si mama ca a visat ca am nascut o fetita! Cred ca se vad frunzulitele de morcov...au rasarit!

Irina felicitari ptr bebe Andrei. E un grasan! Abia astept sa-l vad in poze!

Tcelen...am auzit si eu de schimbari...si la mine la lucru erau cam iritati...mi-au dat fisa fiscala si imi povesteau ca au avut o gramada de tras. Aste e! O sa tot fie schimbari!
Ana Maria e tare dulce cu rochita...si daca mai e si roz e o pritesa...mai ales ca are ochii asa albastri si frumosi. Fratiorul e foarte dragut si el! Sunteti o familie super!

Delia sa va traiasca Rudy si sa fie sanatos caci e tare dragut. Am vazut pozele voastre si sunt cele mai reale poze de la nastere. Felicitari fotografului!

Fetelor noi bun venit in trupa!

Nshiro sa iti traiasca Maria! E o dulce!

Ema sper sa nasti atunci cand o sa fii pregatita psihic si sa scapi usor. Deocamdata stai cumintica!

Anairda vai prin cate ai putut sa treci! Ai fost tare curajoasa! Mai ai putina rabdare ca o sa vina si randul vostru! Lasa bebelina sa fie pregatita saracuta!

Kim o sa-i citesc lui Cristi codul bunelor maniere...acum aude destul de bine si cred ca deja stie si versurile de la Big City Life, pe care o canta mami tot timpul!
Tu ce faci cu atatea pliante? O sa ajungi sa predai cursuri prenatale!

Ciuf ti-a venit sotiorul? Acum esti happy!

Eu o sa mai citesc din urma si o sa revin. Pupici!

35+

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Corina e groaznic ce ti s-a intamplat! Cred ca esti fericita ca bebe e ok! La multi ani ptr Ilinca! Si noi o sa avem in curand un sarbatorit cu 3 anisori! Baiatul unei prietene!

Kim si eu am citit Osho...are viziuni prea filosofice chiar si ptr o independenta cu tenta feminista ca mine! Acum e chestiune de interpretare! Fiecare are conceptiile lui!

Laura Ioana dar poti sa te vopsesti in sarcina?
Si eu vreau sa arat bine! Azi dimineata m-am machiat si m-am parfumat si abia apoi am mancat!

Tinuta multi pupici! Ce curatenie ai facut tu in contul comun! Si ptr cursurile prenatale! Voi cand aflati ce e bebe? Nu de alta, dar mor eu de curiozitate...

35+

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Felicitari IRINA pentru bb ANDREI. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.

Anairda imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta. Oricum incearca sa gandesti pozitiv si sa te gandesti la bb ca intalnirea e foarte aproape. Nu mai fi necajita ca ii transmiti starea ta lui bb.

Va pup pe toate si va doresc numai bine.
Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Irina,felicitari pt bebelusul ANDREI!
Sa fie santos ,mincacios, cuminte si exact asa cum vrei tu!
Sa va bucurati din plin de el!

Kim si Maraki, multumesc pt raspuns.Sper sa ma descurc cit mai bine.

Anarida, uff, numai stresul ala nu lipsea.Lasa ca vine el bebe. Nu mai ai nici tu mult de asteptat.
Si eu astept din zi in zi sa nasc. Astept sa ma apuce contarctiile, si parca sint dezamgita cind vad ca nu se intimpla nimic

Fetelor sa aveti un week-end linistit

ile39+7zile

Mergi la inceput