Caut donatoare de ovocite( donanta).
Raspunsuri - Pagina 7

Dasha spune:
quote:
Originally posted by iliuta
Elise, ti-am vazut si eu pozele, esti o dulce, si o frumoasa.
Mihaela
Sunt de acord cu Mihaela.Si sa stii ca nu s-a pacalit ca a stiut el ce ia.

Never say never!

Elise spune:
ACUM stie.... saracu'!
la citi decibeli pe secunda i-au auzit lui urechile de cind stau acasa...cu operatiile astea....
Nu mai are cind sa ma vada daca sint decorativa sau nu ...fuge la cel mai mic zgomot!
Elise

Avalon spune:
quote:
Originally posted by Elise
Avalon,
de ce sa nu ajut daca pot?
da' avertizez pe toata lumea ca s-ar putea sa fie "un material genetic" cam vioi: sa nu-mi aud vorbe!!!
PS: pozele: atunci eram
v-am spus ca ma spoiesc cit de cit si revin, nu?!
Elise

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Tabitha spune:
Pun si eu o intrebare mai ciudata: se congeleaza si ovocite nefecundate sau numai embrioni???

silveana spune:
Elise, esti foarte frumoasa.Mi-ar place sa am copii cu tine ,mai ales ca esti bruneta ca si mine.
Silveana
Cum ai reusit sa postezi pozele?

Gianni spune:
Tabitha , ovulele nu se congeleaza... inca ..., doar embrionii.
Mihaela , noi am discutat o groaza despre acest subiect , de aceea am fost FOARTE SURPRINSA ca d-na Protopopescu tie ti-a acceptat FIV-ul cu ovocite donate ... In 2004 mi-am rezervat o zi intreaga in Bucuresti , unde am vizitat diferitele clinici (Sabyc , New Med Life , ART-GLOBAL, Giulesti , Medsana) , unde anterior imi facusem programari , tocmai ca sa discut aceasta posibilitate a FIV_ului cu ovocite donate.
La New Med Life doar discutia a costat 4 milioane , mi s-a explicat clar ca primesc 6 ovocite , si toata afacerea ma va costa in jur de 5000 de euro.
La Giulesti.... am fost inspaimintata de cum arata sala de asteptare ... dar foarte placut surprinsa de Cocei...
Iar la Medsana , pentru ca aici vroiam sa ajung , Denisa P. mi-a spus clar ca la ei nu se fac cu ovocite donate , dar ea vrea sa incerce sa ma stimuleze mai puteernic , 'nu cum fac astia de afara'....
Deci de aceea am fost foarte surprinsa ...
Chestia cu donatoare anonima este in ochii mei una mai buna , pentru ca (chiar daca vi cu propria-ti donatoare), se fac schimb de ovocite , deci donatoarea ta doneaza unei alte paciente si donatoarea acesteia ...tie. Sint multe femei care nu vor sa stie de la cine vin ovocitele.
Sfatul meu este sa te duci la una din IVI clinici in Spania, sint foarte cunoscute, specializate in FIV-uri cu ovocite donate si apreciate in EU. http://www.ivi.es/
Mult , mult succes tie si tuturor.
Catalina

Tabitha spune:
Gianni: daca ai dreptate atunci cand spui ca nu se congeleaza ovocite, inseamna ca Elise nu va putea ajuta alte fete, caci ea banuiesc ca se gandea la congelarea ovocitelor si apoi, daca ei i-ar reusi ICSI-ul, sa le doneze altcuiva. Sau poate congeleaza embrionii si doneaza embrionii... Cine stie???

iliuta spune:
Gianni draga, la mine nu mai era cazul sa ma stimuleze( nu mai avea ce), si mie la fel mi-a spus ff clar ca-mi face Fiv cu ovule donate, numai sa-mi aduc donanta...........
Se poate spune mai tare, dar mai clar nu...
Mihaela

Liana30 spune:
plec pentru o sapatamana..
dar revin
nu scapati voi asa usor de mine
"Nimic nu-i imposibil!"