Caut donatoare de ovocite( donanta).
Raspunsuri - Pagina 6

Liana30 spune:
am zis ca tac..dar nu poci..
iliuta dc asta io cred ca e putin "handi"..i s'au uracat aerele la cap si nu mai stie de ea..
io nu cred ca nu stia..nu cred ca nu s'a gandit la baniii..
cum de altfel toti numai la banii se gandesc..ex clar..Ranga..ea vb cu banii nu cu pacienta..daca te vede cu banii in mana deja o apuca tremuratul..
nici eu nu pot sa inteleg de ce a facut asa?????
poate ca a mers la prosteala..ce'o fi o fi!!!
poate ca e chiar ea atat de... si nu mai continuii..
cert este ca si'a batut joc de meseria pe care o practica..si care a ridicat'o la rangul acesta..in prezent este pe locul 1 sau poate 2 ..pe locul de kkoooo...
si cand ma gandesc cu cata ardoare unele dintre noi credem cu tarie in acesti dc..vreti ex???? dc M..acu a cazut si ea e pe un loc 4..
oare chiar nu se poate face nimic???
mie deja mi s'a scarbit de a face FIV aici..pe cuvant..
la mintea lor ..si la cum sunt disperati dupa bani...risc sa fac un FIV si poate ca nici nu l'am facut...
pai de unde sunt io sigura ca ei mi'au introdus embrionii?????
eu trebuie sa semnez..n..acte
dar ei??????
ei de ce nu??????
trebuie sa am incredere in ei doar ca au depus acel juramant?????
kkat!!!!!!
sunt o gramada care l'au depus si degeaba..
gataaaaaaaa!!!
nu mai zic!!!!
m'a cam luat valul...si risc sa nu ma mai opresc..
"Nimic nu-i imposibil!"

iliuta spune:
Sunt multe incognite.......si nu stiu daca le vom afla vreodata, cat despre locul DP..........................................mai bine tac
Mihaela

Bianca B spune:
Aahaa Liano nu vrei scoala, da' vrei clinica, cred ca toata lume vrea mai degraba o clinica nu scoala, ca s-a saturat sa mai faca teme, la varsta asta
Bianca

silveana spune:
Salutare, vad ca a prins viata subiectul postat de mine.
Iliuta, nu mai fi suparata si fa asa cum ti-a zis Avalon adica sa te muti la Giulesti cu donanta cu tot.Ti-am zis eu sunt pe o lista de asteptare,doctorul mi-a zis ca ar merge mai repede daca as avea pe cineva care sa doneze pentru mine.Ceea ce a omis sa-mi zic si cred eu destul de important, ca ovulele de la donanta pe care o aduc nu-mi vor apartine.Numai ca eu nu am asa ceva, asa ca astept.
Va pup
silveana

iliuta spune:
Silvia, eu am plecat in Spania, si nu-mi pot permite sa vin in Rom cand vreau si cum vreau. Trebuie sa lucrez pt- a-mi prelungi actele, si apoi pt. bani....normal, iar despre donanta...la fel, nu pot s-o freccand la Medsana, cand la Giulesti, are si ea o familie, un copil si un serviciu, si apoi, eu m-am fript odata cu Romania, si nu mai am incredere in nici o clinica, deci pana nu aud ca s-a dat legea si se pot face Fiv-uri cu ovule donate fara ascnzisuri si chestii dintr-astea, nu-mi mai trebuie.........
Mihaela

Elise spune:
eu o sa fac FIV la Giulesti (fiind singurul spital in care am incredere) si, daca:
1 - am ovule (si asa sper, nu mi-a zis nimeni ca n-as avea...da' pina nu le vad nu mai cred!)
2 - am SUFICIENTE, cit sa immi ajunga de 1 FIV si sa mai si ramana
3. Prinde FIVul din prima si fara pb. (optimista, deh!)
atunci va donez eu fara probleme, fara bani sau recunostinta vesnica , ca stiu ce inseamna sa n-ai bb cind ti-i doresti - sint in aceesi barca.
Elise
PS: asta...daca nu oti vrea copchii roscati cu okii albastri, ca nu cred ca produc asha ceva - sau mai cumintei..... ca eu, deh.....nici ovule cumintele nu cre' ca produc

Avalon spune:
Doamne-ajuta, Elise! Sa raspunzi cum trebuie la stimulare! si daca mai si ajuti fetele aflate in dificultate, ajunse in situatia asta din cauza unor medici... beeep... beeep... este nemaipomenit!Pana la toamna cand voi face si eu FIV sper sa aud numai de reusite si de viitoare mamici fericite!
PS: Pozele de azi sunt mai reusite ca cele de ieri , si cel mai bine iti sta cand zambesti, cea cu broscuta mi-a placut tare mult!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Elise spune:
Avalon,
de ce sa nu ajut daca pot?
da' avertizez pe toata lumea ca s-ar putea sa fie "un material genetic" cam vioi: sa nu-mi aud vorbe!!!
PS: pozele: atunci eram
v-am spus ca ma spoiesc cit de cit si revin, nu?!
Elise

Elise spune:
Mihaela, de ce nu te aude si barbatu-meu.....
Elise
PS: de fapt, de ce sa mai auda...acu', s-a pacalit, s-a pacalit....