Clubul moldovencelor de peste Prut (18)
Raspunsuri - Pagina 5
Balbina spune:
Salutare,
M-am culcat la 3 aseara, iar la 8.30 dimineata Vlad ne-a facut trezirea. Am niste ochi rosii ca la un ciine turbat...
Ieri faceam un tort cu trufe pentru cineva, iar Alinka aseara m-a intaritat, zicindu-mi: "Cuuum, nu faci nici un tort pentru voi?" Asa ca m-a corupt.
Tortul pentru noi l-am facut dupa www.good-cook.ru/visitor/tort/tort_068.shtml" target="_blank">aceasta reteta, mi l-a recomandat o cunostinta. Sper sa fie bun, inca nu l-am taiat. Cel putin foile si crema separat erau foarte bune la gust. O sa fac poze cu el in sectiune.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
mamanati spune:
Neata fetelor,
Uite asa e "zakon podlosti"! Azi ca e simbata si am zis sa dorm si eu mai mult ca vesnik nu ma mai satur de somn in timpul saptaminii, si m-am trezit la 8 si nu mai aveam somn. Si pe linga toate nici nu am ce face. Habar n-am ce sa fac in week end.
Fetelor din Chisinau, Doroti mi-a soptit ca vreti sa va intilniti miine(duminica) in oras. Mai ramine valabila intelegerea?
Alinakav, mersi mult de complimente si urari. Iar fraza :"vei vedea ca va trece repede timpul..." ai copiat-o de la sotul meu. Mereu asa imi spune.
Natalia, nu-mi cred ochilor! Faci torturi la 1 noaptea!!! Si eu credeam ca m-am culcat cel mai tirziu dintre voi, la 12.
Eu primul tort i l-am facut mamei de 8 martie, ala vestit "Shapca lui Guguta". Aveam vre-o 8-9 ani, si tare s-a bucurat mama cind a venit acasa si a vazut ca fiica ei i-a facut tort din tuburi de aluat cu visina inauntru si uns cu crema de smintina cu zahar. Dar NECOMESTIBIL... pentru ca era ALUAT CRUD!!!
Davina, eu am vazut fennel aici in supermarket. Dar nu stiu cum se prepara. Mi-a zis o mamica suedeza ca ca e foarte folositor. Stii vre-o receta din el? Sau cum se pune in supa?
Fetelor, dati-mi o idee ce sa fac in weekend?!
Balbina spune:
Nati, ai o mama extraodrinara, daca te-a incurajat, in pofida aluatului crud, intentia unui copil conteaza foarte mult.
Ca idei pentru w-e: o plimbare prin parc, miscarea e sanatate curata, numai sa fie vreme frumoasa.
Uitati tortuletul pe care l-am facut pentru noi: aici. Imi place la gust, sigur o sa mai fac.
------------------
Numai bine,
Bunatati
mamanati spune:
Natalia, mersi pentru sugestie. Ma gindeam si eu sa merg la plimbare, numai ca detesc sa ma plimb singura. Cind era sotul acasa nu ma mai plictiseam niciodata.
Fetelor unde sunteti? slaba miscare pe aici.
Cred ca o sa ma molipsiti si pe mine cu gatitul. N-o sa ma recunoasca sotul cind se intoarce.
Balbina spune:
quote:
Originally posted by mamanati
Cred ca o sa ma molipsiti si pe mine cu gatitul. N-o sa ma recunoasca sotul cind se intoarce.
Mai mult, va gasi un concurent redutabil in ale gatitului.
------------------
Numai bine,
Bunatati
mamanati spune:
Natalia, mai e mult pina atunci, dar vorba ta imi place. Si iubitelul meu va fi incintat. Ca mereu i se plingea mamei mele ca stiu doar cartofi prajiti sa fac.
Merg la plimbare
ne auzim diseara.
Balbina spune:
Si noi mergem la plimbare, e pacat sa pierdem asa o zi frumoasa. Pe mai tirziu!
------------------
Numai bine,
Bunatati
LiliaToma spune:
hop si eu...
Am terminat de facut curatenia, am mancat si acuma as trage un pui de somn, numai ca nu e bine cu stomacul gol.
Nati, habar nu am ce e cu acest fennel. Nu am auzit niciodata. Eu zic sa nu te apuci de gatit ca poate vede sotul ca iti place si te lasa numai pe tine si nu mai scapi dupa aia. Eu am o propunere pentru we: sa mergi in vizita la Cornelia, Rodica sau la Doroti
Natalia, am vazut ca ai pus la alte bunatati niste bunataaaati!!! nu mai zic de torturi ca ma omoara cand le vad. Pe cel cu trufe il trec cu vederea mereu ca imi face sange rau.
Alina, dar tu mai ai timp sa intri azi pe aici? Eu credeam ca o sa ne spui ce lista de bunataturi pregatesti pe maine si ca nu o sa ai timp de altceva
Alina cealalta( Davina) de ai sti cat de mult astept sa ma plang si eu de Amelia nazbatioasa
Am vrut sa va scriu ieri ca sunt bucuroasa ca a mancat cate ceva ieri si alaltaieri, dar azi iar nu mananca nimic si in plus mai are si o tuse din aia suparatoare. Nu vreau sa merg la pediatra ca ea imediat ii da antibiotic si nu demult am terminat cu cel de dupa operatie, nu vreau sa o otravesc iar. Asa ca incerc cu miere cu propolis, si ridiche neagra cu miere. In plus ii mai dau Stodal. Sper sa aiba efect pana luni si sa nu ajungem la doctor.
Corina, cum spui tu mereu ca acolo e frig, acolo nu e de mine.. Eu sunt o friguroasa tare mare. Pentru mine cel mai bine e acolo langa Lucia
care apropo, unde e? Luciaaaaa?
Doroti draga, eu sper ca motivul pentru care nu apari nu e ca te-ai suparat ca noi am avut obiectii in ceea ce priveste listuta. Suntem un grup si trebuie sa ascultam fara suprarare parerile celorlalti in ceea ce priveste aspectele comune. Eu una apreciez efortul tau si sunt sigura ca ai pierdut destul de timp cu editarea ei, dar dupa cum vezi si tu, noua ne plac lucrurile simple fara multe infrumusetari... e chestie de gusturi si uite ca s-a intamplat ca in privinta asta sa fim mai multe de aceeasi parere.
Hai, treci pe la noi si spune ce mai face burtica!
Elena, tot uit sa iti spun: casa de piatra si familie trainica!
Si unde ziceai ca lucrezi? ca eu nu am inteles prea bine.. in calitate de ce? Ce frumos ca aveti casa voastra... Asta e unul dintrele visele mele cele mai mari..
Aliona, cred ca tot bagaje faci acolo, aaa?
Ce mai stiti ce celelalte fete care nu au mai dat nici un semn?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
doroti_5 spune:
Buna fetelor!!!!
In primul rind:
URA s-a intors Mamanati!!!Sa nu mai pleci, AUZI???
In al doilea rind:
Nu m-am suparat pe nimeni, orice obiectie e in drepturile ei, am schimbat tot(sper ca nu am uitat nimic) in listuta, cine mai are de schimbat ceva sa-mi zica. NU SUNT SUPARATA!Eu pur si simplu sunt inca copil si imi plac tataturile!
Si acum motivul de ce am lipsit(nu e cauza mea):
Joi dupa ce am editat listuta, am plecat de urgenta la tara ca era ziua de nastere a baiatului nanasilor, noi planuisem pe simbata,dar ei ne-au sunat si ne-au zis ca se duce cineva la ei joi, asa ca am plecat si noi.Peste noapte a nins si ... SURPRIZA nimic nu poate esi din sat, asa ca scumpul meu sotior a sunat la servici sa anunte ca nu vine, iar eu evident ca mi-am schimbat planurile de medic si de Chisinau.
La medic am fost, toate analizele bune, doar hemoglobina mica, asa ca ma pune sa iau Fe, iar eu de la el ma constip...
Cu fructele de cactus, nu sunt citrice, dar exotice, am scris un PM mai mare si iam zis Corneliei ca am mincat asa ceva si mia placut, numai ca eu am mincat taiat si nu am gasit greutati cu semintele.
FETELE DIN CHISINAU ne intilnim miine????
mai scriu mai tirziu.
Pupici la toate!!
P.S.Cornelia surpriza trebuia sa fie la intilnire, eu am invita-o pe mamanati.
doroti_5 29+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa