Clubul moldovencelor de peste Prut (18)
Raspunsuri - Pagina 4
mamanati spune:
Crinia, ce sa-ti spun? Ca daca as spune ca mii usor te-as minti. Dar nu e primul contract, asa ca m-am obisnuit deja. Decizia asta am luat-o impreuna si stiu ca e un servici temporar. Acum ma ajuta parintii foarte mult. In viitor planificam sa ne mutam in Constanta ca sotul e de acolo.
Da in bucate intr-adevar ma alinta. Ca eu nu prea intram la bucatarie. Daca intram incepeam sa ne certam. Eu tot tineam una si buna ca: mai bune tai ceapa cubulete si nu inele, sau mai bune tai rosiile felii si nu cuburi. Se termina totul ca ma dadea afara din bucatarie si-mi spunea sa astept cind e gata mincarea ca el ma cheama. Si m-am inhitrit si eu atunci. De ce sa ma cert cu omu' de la atita fleac. Daca vrea sa faca mincare -- sa faca.
Hai ca mi-am turnat ofurile.
mamanati spune:
Nu, Crinia, nu o mai am. La nici 4 luni Dumnezeu a facut-o pe Delia- Melissa un ingeras in ceruri. Era o fetita superba. Dar n-a fost sa fie mult cu noi... De atunci, tot ce e in jurul meu nu prea are sens, si nu mai inteleg nici logica sau sensul vietii...
Nu am vrut sa sterg pozele... nu pot... le-am lasat in memoria ei...
Crinia spune:
Mamanati scuze ca ti-am trezit tristetea. Nu stiam de cazul dat. Sa o odihneasca Dumnezeu in pace.
Te pup dulce si sa dea Domnul bb care e in burtica sa fie sanatos si sa-l pazeasca toti sfintii.
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
mamanati spune:
Iti multumesc Crinia din suflet pentru urari. Si noi speram bebe sa fie bine. El/ea e speranta si lumina noastra. Totusi sper ca e o ea. Dar mai important e sanatos sa fie bebe.
si cred ca mergem la somnic ca la noi e trecut de 11.
Pina miine si noapte buna. (De fapt tie iti doresc o zi buna)
17+
Crinia spune:
Mamanati multumesc. Si tie noapte buna. Suntem alaturi de tine. Intra mai des pe aici si povesteste-ne mai multe.
Pupici
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
Davina spune:
Buna fetele!
Mersi mult Rodica de linkul cu salatele .Eu le-am salvat si i le voi dicta lu sor'mea pe telefon ca pina gasesc eu maioneza buna ...Foarte frumoase ti-au esit choux-urile ,scrie si receta lor sau da-ne link-ul te rog .
Crinia uite ca Deanna are 18 luni si distruge tot in cale .Ea se plictiseste de carti,papusi si alte jucarii si vrea sa se joace numai cu conserve ,dvd-uri ,sticle de apa,cutii cu macaroane heheh.Dulciuri am zic ca de luni nu mai gatesc pentru ca 2 kg pe care le-am dat jos inainte de Anul Nou le-am pus acum la loc .
mamanati fennel e planta aia a care-i frunze seamana cu mararul ? daca da am vazut ca se face supa din ea .
Nati super ca te-au lasat sa te odihnesti in we .poate profiti si te duci cu Lilia la teatru.Din ce limba traduci ?
Alina n-am vazut nici o receta postata de Lucia cu oladushki???????De unde ai luat-o zi-ne si noua
Cornelia lalelele au crescut de vreo 3-4 cm si se vad "bobocii" inauntru .Ratonii nici nu se mai aud ,vin la chirie numai cind le este frig
Deanna ca si Vladut ma imita cu crema de maini numai ca ea vrea si crema .Azi a mancat un trantoi in dus ,bine ca nu s-a lovit la cap..
doroti scrie ceva ca ne facem griji ....
Pupici si va doresc un we placut .
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Balbina spune:
Ora 1.20 noaptea la Bucuresti, iar Natalitza in loc sa doarma face torturi ... mdea...
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Davina spune:
wow Nati torturi ? adica mai multe ... sa pui poze numaidecit .
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
alinkav spune:
Da eu am o nedumerire, oare chiar Natalitza a postat mesajul de sus?Sau sotior fericit, ca are asa nevasta harnicutza si priceputa?
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
alinkav spune:
Mamanati erai si esti o graviduta tare frumoasa!Sa nu fii trista, sa te bucuri mult de noua sarcina, si sa ai parte numai de fericire!Sa va aduca Dumnezeu numai dragoste si multe bucurii!
Si vei vedea ca va trece repede timpul si veti revedea cu sotul cat de curand!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)