Mamici de mai-iunie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna seara la toata lumea !

Sunt super incintata de dr. Nayel !!!
Mi-a explicat cum este cu brida, sa stau fara grija ca nu este nimic grav, am facut si eco si control vaginal si m-a asigurat ca totul este perfect. I-am spus ca sunt pacienta dr. mihalache dar as vrea sa nasc cu dinsul dak se poate si bineinteles ca a fost de acord. Tratamentul l-a mai ajustat putin doua no-spa si o pastila de Gynipral pe zi (la 12h cite o jumatate). Am vb si despre cezariana pe care o preconizeaza prin sapt 38.
Acum a ramas sa ne vedem peste 3 sapt tot la cabinet. asistenta a fost ok nu am observat nimic dubios...credeti-ma ca se poate mult mai rau....

Fetelor va ramin datoare cu o bere la vara in Herstrau, voi m-ati convins sa merg la dr. Nayel, ca eu deja ma resemnasem si credeam ca nu mai sunt capabila sa mai schimb inca un dr. si mai ales acum cind am aproape 31 de sapt.
VA MULTUMESC !

Vivi cosmeticiana mea sta in Colentina pe linga sectia 7 de politie, are cabinet acasa este super ieftina si super draguta are aparatura si produse super. Un tratament cosmetic cu masti si masaje si tot tacimul este 300 de mii. Dak vrei imi dai un semn si iti trimit nr pe mail pt ca am vazut ca ai lasat adresa. Si la epilat, pensat, etc tot 300

Va pup si noapte buna !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Da-mi si tu nr.Mi l-a dat si Luana pe al cosmeticianei ei.Ea nu mi-a zis unde sta...sa vedem daca e mai aproape de mine ca eu stau in Militari.De dus am sa ma duc la una din ele(poate imi fac un cadou e 8 martie) ca nu se mai poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Da-mi si tu nr.Mi l-a dat si Luana pe al cosmeticianei ei.Ea nu mi-a zis unde sta...sa vedem daca e mai aproape de mine ca eu stau in Militari.De dus am sa ma duc la una din ele(poate imi fac un cadou e 8 martie) ca nu se mai poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Dolce, felicitari! Ai vazut ca se poate? sarcina usoara in continuare!
PS Astept cu interes berea!

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Mie mi-a fost teama sa ma epilez inghinal f. adanc ultima data .Ce stiti de asta? Pot aparea contractii?Mi-e jena sa-l intreb pe doctor chestia asta, poate ati avut mai mult tupeu si aveti un raspuns.

Luc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

inaioana felicitari ptr stelutzele galbene. Nu stiu de cand le ai exact dar io acu le vazui. Esti un membru de baza pe DC si o mamica de baza aici la noi. Felicitari!!!

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Luc eu stiu ca nu este nici un pericol cu epilatul inghinal, o gravida este un pic mai sensibila si durerea este mai intensa dar eu cred ca aici depinde si de maiestria cosmeticienei... eu azi m-am epilat complet inghinal si nu s-a intimplat nimic asa ca stai linistita nu se intimpla nimic

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Magazine TCM din bucuresti:
-pe str. Doamnei vis a vis de BCR Doamnei
-la Fel de fel in Bucurestii Noi
-pe Morarilor
-la Unirea.
De precizat ca eu mi-am facut lista pt ca peste 2 sapt vin in buc si vreau sa le vizitez ca in germania nu ratam nici unul, chit ca erau pe toate drumurile.Sigur preturile difera de la unul la altul si chiar cu diferente destul de mari.Cumnata mea spune ca perna pt gravide sau pt alaptat e foarte buna.La ea costa cu reducere cu tot 30 de euro si daca aici se gaseste cu 300000 e super.
Bebeii vostri se agitata si ei de simtiti ca va pleaca la plimbare?
Al meu nu mai doarme de ieri.Se joaca in continuaresi nu stiu sa mai stau si sa dorm.

Abi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

luana, ia mama dicarbocalm.Si eu am arsuri la greu si sunt mai mica , deci nici o legatura cu inaltimea .Felicitari pt achizitie .Cos cu pedala
Magg, cum te simti de la gynipral ?Eu am crezut ca mor de la el.
stie cineva unde se face streptococul meu(de grup B)si unde rezultatele ti le dau mai repede de 10 zile?stie cineva cand pot repeta analiza asta pt streptococ dupa antibioticul pe care il fac acum ca sa fie relevanta analiza?MAGG, si mie mi-a zis "trabant" dr T
va pupic pe toate burticutele

ALIA 29 W

http://community.webshots.com/user/cypocs101

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari Iulyp, Zax ptr. bebei grasunei!

Ralucicamamica bine ai venit!

Dolce ma bucur ca te-ai linistit!

Ama, merge f. bine peridurala si singura ca anestezie ptr. cezariana. Eu asa vreau sa incerc. Doar daca nu prinde fac si rahianestezie. Doar ca unii anestezisti prefera combinatia de la bun inceput sa fie siguri in caz de esec al periduralei.
Bunica sotului s-a operat marti de proteza de sold cu anestezie peridurala si atat si a fost f. bine (asta ca sa dau un exemplu recent).

Cea mai buna prietena a mea a nascut astazi chiar in urma cu 2 ore o fetita superba, natural, fara peridurala. Sunt inca sub impresia convorbirii cu ea... ma recunosc in vocea ei, asa eram si eu dupa nastere...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput