Mamici de mai-iunie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 2
vivighe spune:
Luana...da-mi pe mail ca n-am PM-u activat si nu stiu cum sa-l activez.(vivighe@yahoo.com).Prin ce zona zici ca sta?Merci mult
viviana
cristina1702 spune:
sigur! maine va spun ... e adevarat totusi ca la ei marimile sunt de la 42 in sus? ca eu sunt foarte mica... e, oricum o sa pierd vremea si pe la mother care...chiar daca nu cumpar nimic...imi clatesc ochii...oricum la birou nu suport sa mai stau...
raalucutza spune:
eu am avut musafiri multi ieri si azi si alaltaieri si de aia am lipsit!azi dupa plecarea lor am facut curat si m=o apucat o durere de burta in zona buricului tare tare!ce ar putea fii??eu m-am gandit ca poate am febra musculara!de cum am stat aplecata sa aspir!
RAALUCUTZA
27+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
iulyp spune:
Salutare si de la mine burticilor!
Am fost si eu ieri la eco si am intrebat-o printre altele pe dr sa imi spuna si mie greutatea lui bb. A zis ca nu are cum sa mi-o zica decat dupa ce termina eco pt ca mi-o determina dintr-un tabel pe baza masuratorilor facute. Zic asta pt ca nu stiu cine zicea ca dr ei o spunea in timpul eco. Deci nu la toate eco se poate preciza greutatea, pt ca nu toti dr au softul respectiv. Aaaaa.... si sa ne laudam, acu nu stiu cat de exacta e da ea zicea ca la 25 sapt bb are 950g. La ce am vazut la celel fete la masuri de bb se pare ca am un grasunel si jum.
Sa fie sanatos si sa-mi traiasca , si ai vostri la fel.
Ama sa ma treci si pe mine cu aceasta greutate in listuta ca alta greutate de bb nu mai am.
Desi cu o zi intarziere tot va transmit o mie de pupici impletiti intr-un martisor![]()
![]()
![]()
(fara numar)
Aura
Burtocika spune:
Pt cine se plangea de arsuri, incercati sa mancati cate putin, mesele sa fie mai mici si mai dese, si mancaruri cat mai usoare. La mine nu merge deloc dicarbocalmul sau rennie, iar laptele nu-l suport. Dupa mese nu va intindeti cel putin 2 ore, ceea ce inseamna ca ultima masa o luati cu cel putin 2 ore inainte de culcare.
Foarte utile informatiile despre anestezii si cezariana ... mai astept :)
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
ralucicamamica spune:
Buna fetelor.
Sunt o graviduta de 24 de saptamani si vreau si eu sa ma inscriu pe lista voastra, dar nu stiu cum... Ma puteti indruma?
Am in burtica o mandrete de baietel, ce trebuie sa scoata capul in lume pe 19 iunie
.
Multumesc
shoricutza spune:
ralucicamamica bine ai venit la noi!!! sarcina usoara si sa-ti traiasca mandretea de baietel.
Ca sa apari pe listutza este suficient sa mai dai niste date despre tine cum ar fi: DN (data nasterii), UM (ultima menstruatie), DPN (data nasterii ptr bebe pe care deja ai dat-o), iar Ama care este o dragutza si care se ocupa de listutza o sa te treaca si pe tine. ok?
Dar chiar asa!!!! Unde este toata lumea?????
io
27+ cu
Ana
luc2 spune:
Seara buna fetelor!
Vad un subiect interesant cu piscina la Majestic!Probabil am lipsit la discutii si nu am citit pana acum.E ceva special p[tr. gravide?Pana in cate saptamani e recomandat?Eu nu am avut curajul sa fac piscina pana acum de frica sa nu iau ceva, dar daca ati fost si e Ok sunt si eu interesata.
Despre cezariana iti pot spune si eu cate ceva Boghi, cu toate ca eu am facut-o acum 7 ani jumatate.A fost OK, mi-a fost rau primele 2-3 zile, de alaptat am alaptat a doua zi, dar nu eram asa zglobie ca cele care au nascut normal.Mi-a fost mai greu la inceput ca bebe plngea si mie imi lua cam 10 min sa ma ridic din pozitia culacat in fund si cam tot atat sa ma intind la loc, dar trece, uiti si te apuci iar...
Luc2, 25+