Bebelusi de iulie-august 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
anis spune:
Fetele, am vazut ceva..lucrand in domeniu..VA SFATUIESC SA LUATI CARNE DE PUI numai cea care are stampila medico-veterinara..n-are importanta firma...iar oule la fel, numai cele stampilate.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Acum...va multumim pentru urarile voastre..si uram si noi sarbatoritilor de pe data de 2 si 3 sa creasca mare si frumosi si sanatosi!
Eu ieri am patit-o rau de tot de la oboseala..dureri de cap f mari (le am si azi) plus sangerari pe nas de vreo 2 ori.A venit mama sa stea cu mine ieri...dar a fost f greu sa dorm din cauza durerilor de cap..am luat o fiola de algolcamin ..dar nu m-a ajutat f tare.
Azi dimineata de abia am putu sa ma ridic din pat..e clar am ajuns la un grad f f mare de oboseala...pai dorm de vreo 3 luni de zile cate 5-6 ore pe noapte si alea interupte..nu legate..ziua nu apuc sa dorm ,fiindca doarme f putin.
Azi am zis ca o i-au cu mine in pat poate asa doarme mai mult decat 40 de min.
Asa, Ingrid de vreo 8-9 zile n-a mai luat in greutate,desi incepuse f bine sa ia...din cauza dintilor.Am zarit,cred ca nu ma lasa...al 6-lea dinte , de abia creste in gingie ,nu a spart inca...sper sa faca pauza doamne ca innebunesc.
Asa al 7 luni avem, 7.760g si 74 cm...e manechin ce mai si cu dinti multi.Daca nu ne chinuiau dintii astia altfel stateau lucrurile.
Va pupik...fug ca nu pot sta cu ochii in monitor
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
brianamica spune:
Anis, nici pe cei de la mama din curte ?
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
Monica-Elena spune:
Cami la noi dr vine acasa de cand s-a nascut Mihnea odata pe luna si ii dau 1.000.000 lei si din cand in cand ceva atentii.
Mitub eu ii dau carne de pui de la fermele din nordul tarii sau Ardeal. In general iau din judetele Alba, de la Borsa de la fermele de pe unde nu am auzit ca ar fi ajuns gripa aviara. De tara nu ma feres sa ii dau chiar si oua. Vorba lui Anis sa aiba stampila sanitar veterinara si cumpar din Cora, Carrefour supermarcheturi mari unde banuiesc ca nu se joaca cu asta. Plus ca la preparare o fierb f bine.
brianamica spune:
Monica Elena,
1.000.000 de lei ?????
Eu i-am dat intotdeauna 500.000, am luat-o cu masina de acasa (sau spital) si am dus-o inapoi + ceva atentii.
O fi prea putin !!!!???????????????
emaaimee spune:
anis-eu zic ca a luat f bine,noi eram de 7.660gr la 7 luni si ieri avea 8.00gr.SI fata mea a stagnat vad de cand i-am zis Dianei cat avea.Eu nu ma mai ingrijorez,asta e ritmul ei si gata.Sanatoase sa fie.Imi pare rau ca te simti slabita.Stiu ce e aia,tocmai din cauza asta vin si eu acasa de paste ca nu mai pot.Sotul saracul ar vrea sa am ajute,dar la munca de acum incolo sunt mai busy asa ca vai de mine pana de paste.Si eu sper sa rezist pana atunci.
Ce sa mai zic cred ca am obosit fetele plangandu-ma Si eu tot asa sunt varza de oboseala,nu va mai zic ce nopti am ca nu s-a imbunatatit prea mult treabaTotul cam la fel.Cu durerea de cap si spate m-am obisnuit asa ca...Diclofenac,ponstan si paracetamol ma cheama,cam atat.
Nici eu nu m-as baga la carne de pui si prod de pui decat din cele avizate sanitar de cand cu gripa asta.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Monica-Elena spune:
Da Briana 1.000.000 lei. Mult putin asta este. Asta a fost tariful stabilit la inceput. La inceput o luam si o duceam si cu masina dar dupa ce a aparut operatia sotului la coloana vine si pleaca cu taxiul. Dar am fost si sunt f multumita de ea si nu s-a intamplat sa nu imi raspunda vreodata la telefon indiferent de ora. Daca nu putea sa raspunda, suna inapoi imediat ce putea. Plus ca intotdeauna ce mi-a zis asa a fost. O consultatie dureaza cam 2-3 ore. Imi raspunde la absolut toate intrebarile pe care le am eu pe parcursul unei luni. Dupa ce il purica bine pe toate partile il vede si cum mananca si cum se joaca, in general cum se comporta ca sa isi dea seama de evolutia lui.
acusor spune:
Hai ca m-am mai linistit Brianamica, ca vad ca si tu dai la fel.
Fetele mediciniste, medicul pediatru nu ia bani de la stat ca si medicii de familie? Intreb pentru ca, cred ca e jobul lor, si daca vreau eu sa le dau o atentie e treaba mea. Oricum, de fiecare data cand i-am dat mi-a spus ca nu trebuie.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
brianamica spune:
Eu acum schimb doctora, pentru ca am fost cam NEMULTUMITA !!
Sa vedem cum o sa ne descurcam.
blackpanterro spune:
Fetele la noi cred ca o sa vina iar Mos Craciun!!!! ...ninge afara de 3 zile cu niste fulgi cat pumnul, am in spatele casei 1 metru de zapada.
Am vazut poze cu fetite grasute, Ingrid, Oana, Sara niste dulci de fetite.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos