Copilasi de nov-dec 2004(110)
Raspunsuri - Pagina 9
roserb spune:
Felicia, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si optimista ca si pana acum, si sa te bucuri de puiul tau!Petrecere frumoasa!
Dragelor, eu sunt chioara de un ochi la propriu, apropo de ce zicea Danette. Joi seara , cand incercam sa-i desfund nasul lui Mihnea, fiind suparat tare, tot dadea din maini, si a reusit sa-mi bage un deget in ochi. M-a durut un pic, a lacramat un pic si am zis ca trece. Ei bine, aseara a fost jale, se inrosise si curgeau incontinuu lacrimi, ma si jena f tare, asa incat azi la prima ora eram la spitalul de oftalmologie, unde am aflat cu stupoare ca domnul a reusit sa-mi faca o rana pe cornee
. Drept pentru care sunt cu ochiul bandajat, trebuie sa ma dau pana maine cu creme si unguente si nu pot sa sper decat ca se repara repede. Zau ca e groaznic sa vezi cu un singur ochi, parca sunt pe alta lume, imi vine sa arunc bandajul ala cat colo. Asa ca , atentie la copilasii zbuciumati.
In plus, azi nu a dorit nici unul dintre copii sa manance omeneste, numai intr-un circ am tinut-o, Mihnea nu mai bea lapte dimineata de 2 zile ( deocamdata pun pe seama nasului infundat, dar cand ii trece, vede el
. Na, ca m-am plans ca o baba!
In concluzie , am avut o zi minunata, cum nu va doresc. Maine merg cu niste prietene la o pizza, si sper sa nu arat tot precum amiralul Nelson!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by florypop
Adriana, daca tie ti-e rusine eu ce sa mai zic. Al meu nici "tata" nu zice. In schimb avem un scandal monstruos la masa ca el vrea sa manance singur...
Astazi il ducem la circ. Va povestesc dupa cum a fost.
Am avut cateva zile de concediu si am stat cu el. Maine iar bocesc ca proasta dupa ce il duc la mama.
Viovio. Lasa fata ca mananca ea cand ii e foame.
Pupici,
Flory24+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
aaaa cu mancatul si noi ne certam la fel: bianca macar baga lingura in farfurie, nu conteaza ca dupa si-o pune in cap, pe masa sau mai stiu eu unde...tudor ia direct cu mana. si uite asa ne schimbam de 2 ori pe zi...macar

viovio sa nu mai zici ca te uitam ca primesti bataita. crezi tu ca am putea sa te uitam pe tine sau printesa ta.

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
ad_rianna spune:
miha am incercat sa pompez dar degeaba, parca nu mai are gaz deloc. si nu l-am tinut decat vertical. o sa iau altul, nu am ce face
roserb pupam mamica bolnavioara...la ce vlajgan e mihnea nu ma mir.
. nu te superi, da? 
si ai mei sunt intr-o faza de "mancam-NU!!!" de 2 zile tudor nu mai vrea sa manance nici lapte dimineata (ca doar atunci mancau ei), dar deloc-deloc. in schimb ar manca daxca ar putea toata ziua mere ![]()
danette spune:
Adriana, patutul cu laterala data jos il apropiem noaptea de patul nostru, nu se poate s-o las neasigurata noaptea ca s-ar trezi pe jos...
'apai nici Iris nu zice tare multe cuvinte... de ex. ea nu zice da sau nu...
si ce: apupu (iepuras) e cuvant in lb. romana? E in limba ei...
la mar ii spune bruuummm iar la flori
nici nu pot sa reproduc in scris... ceva de genul ouhi-ouhi, la maimutza ii spune afi asta vine de la die Afe in germana=maimutza...
Impresia mea este ca ar reusi sa se-nteleaga bine cu Tudor si Bianca.![]()
Iris manifesta reactiile alea nervoase cand n-o las sa faca ce vrea ea, cred ca multi copii se comporta asemanator, tipa, tropaie si uneori se repede sa dea cu manutza in ceva ce-i este la indemana... sper sa-i treaca repede faza asta...si stiu ca e necesar sa actionez cumva.
Roxana, imi pare rau de ochiul tau... ce sa zic, de buna seama a fost o intamplare nefericita... ai grija de ochi, ca nu-i "de joaca" cu leziunile corneei.
Si sa ai maine o zi mult mai bune!
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Jasmine spune:
Nici Radu nu urca trepte decat tinut de mana.Dar in schimb ma uimeste cu vorbitu'.Sunt multe cuvinte pe care stiu ca i le-am repetat eu dar sunt si unele pe care le-a prins el.Cand il intreb "unde e...?" imi arata cu degetul si zice "acolo".Se uita la TV si zice "nenea","tanti",dupa caz.A trecut la o noua etapa,nu mai asteapta sa-l intreb eu una-alta,mi le zice singur.Ia un ursulet,vine cu el la mine,imi arata cu degetul ochii,nasul,gura,urechea (la ursulet) si zice,foarte serios si concentrat:"oki,natu,gua,uechea".Faza care-mi place cel mai mult e ca a invatat sa numere pana la 5.L-am invatat eu,aratandu-i degetele de la mana,unul cate unul.Acum numara singur degetele oricui sta sa-l asculte.Ieri numara picioarele unui tigru dintr-o carte cu animale :"unu,doe,tei,patu,cici"."Unde vezi tu cinci,mami,sunt doar 4 picioare"?
La care el mi-a aratat si coada tigrului si a repetat apasat "CICI"!
L-a invatat sotul meu unde e putza si acum imediat cum ii desfac pampersul duce mana acolo si zice "puta".Pana il schimb zice de 15-20 de ori.Imi arata mereu cotul si zice "cotu".
Zice clar la telefon "mamaie" si "tataie",spre deliciul socrilor mei.
Are multe cuvinte in repertoriu,pe bune ca ma minunez ce repede le-a prins.Asta in compensatie ca a fost mai lenes la mers.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Sabina spune:
fetele...am venit sa-i spun inca odata la Multi ani Feliciei , prima data Fulguletzului si daca am uitat pe cineva, e din cauza ca n-am mancat de mult oua de prepelita![]()
![]()
si sa va admir bebelusii...care sunt maaari, si superbi!
Jasmine, bravo pt Radu, e excelent!
destepti mai e cupiii astia:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
aime spune:
La multi ani, Felis! si petrecere minunata 
Roserbitzo pupam
, refacere grabnica si uite si un
ptr dulcelu' agresor.
Noi, cam maraiti...asteptam noi maselute
...
aime si
Vladimir, 1an+
anda74 spune:
Eu nu prea am postat pe aici,dar acum urmaresc cu destula atentie cele scrise de voi si vin cu intrebari si remarci.Ca remarca:puisorii vostrii sunt cei mai scumpi puisori din tot universul,iar ca intrebare:de ce lui fimiu,alex de 1 an si 3 luni,dupa aparitia a 5 dintisori,ma trezesc ca are 2 masele?Nu cresc si ei intr-o ordine,eu asa am citit.Numai spun ca i-ai iesit la 11 luni primii 4,toti intr-o saptamana,fara semne de agitatie foarte mare.In fine,dupa vreo 2 luni a mai iesit unul sus,si ce-mi venii mie ieri sa bag degetul in gura copilului sa-l caut de dinti....si?surpriza!Fiumiu are dupa pauza de 2 dinti,1 bucata maseluta sus si 1 bucata maseluta jos,mici,numai coltisori.Este normal???Numai spun ca un testicul nu ne-a coborat nici acum.Am tot asteptat dar,cred ca ajungem la"ciomu"Despre dezvoltarea lui,este destul de buna.L-am nascut cu o greutate de 4050g ,iar acum avem 12kg.Doamna dr spune mereu ca suntem superbi...dar se pare cu mici defectiuni corectabile,speram.Sanatate maxima la puii vostrii!

ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Nici Radu nu urca trepte decat tinut de mana.Dar in schimb ma uimeste cu vorbitu'.Sunt multe cuvinte pe care stiu ca i le-am repetat eu dar sunt si unele pe care le-a prins el.Cand il intreb "unde e...?" imi arata cu degetul si zice "acolo".Se uita la TV si zice "nenea","tanti",dupa caz.A trecut la o noua etapa,nu mai asteapta sa-l intreb eu una-alta,mi le zice singur.Ia un ursulet,vine cu el la mine,imi arata cu degetul ochii,nasul,gura,urechea (la ursulet) si zice,foarte serios si concentrat:"oki,natu,gua,uechea".Faza care-mi place cel mai mult e ca a invatat sa numere pana la 5.L-am invatat eu,aratandu-i degetele de la mana,unul cate unul.Acum numara singur degetele oricui sta sa-l asculte.Ieri numara picioarele unui tigru dintr-o carte cu animale :"unu,doe,tei,patu,cici"."Unde vezi tu cinci,mami,sunt doar 4 picioare"?
La care el mi-a aratat si coada tigrului si a repetat apasat "CICI"!
L-a invatat sotul meu unde e putza si acum imediat cum ii desfac pampersul duce mana acolo si zice "puta".Pana il schimb zice de 15-20 de ori.Imi arata mereu cotul si zice "cotu".
Zice clar la telefon "mamaie" si "tataie",spre deliciul socrilor mei.
Are multe cuvinte in repertoriu,pe bune ca ma minunez ce repede le-a prins.Asta in compensatie ca a fost mai lenes la mers.
Jasmine siRadu (26.10.2004)
apoi cu raducu sigur nu s-ar intelege ai mei
...cu iris sigur s-ar intelege ca si la ei toate au un nume doar ca nu pe romaneste...si sigur nici intr-o alta limba cunoscuta
eveline spune:
Jasmine de mii de ori BRAVO pentru Raducu! Pe mine una m-a uimit total....auzi tu stie si sa numere....poate o invat si eu pe Bia peste vreo doi anisori...
Ana si Bianca-iubita

24+ si