Copilasi de nov-dec 2004(110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

FELIS!
Sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume!
Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Va multumesc muuuuuuuuult pt urarile voastre!... Nu va mai enumar ca sunteti multe... da va pup pe fiecare-n parte

Azi e ziua mea... si sper sa iasa bine... ca de inceput, am inceput azi noapte cu o baie cu spuma!... si cu urarile voastre de pe net...... si diseara o sa am un baiat fara mot!!!!!!

Sunt si mai usurata ca le-am zis rudelor de operatia lui Mihai, asa ca ce a fost greu a trecut... Pt azi a ramas doar petrecerea!..

Sa aveti si voi o zi frumoasa.... ... sa vad azi cum o fi baba mea!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by Dutzi

Danette, nu e un motiv de ingrijorare, stiu ca e neplacut, si la noi au inceput problemele de genul asta; asa ca am tot cautat si eu, poate te va ajuta si pe tine:
http://parenting.ivillage.com/tp/tpbehavior/0,,mpvj,00.html
Am admirat-o din nou pe Iris, in fustita si puloveras, e superba...si, cu siguranta, va fi si o fetita cuminte si manierata

(eu sunt un picut mai ocupata zilele astea, da dupa, poate mai vorbim pe tema asta, ca si mie mi-ar prinde bine)

Delia si Iustin(25.11.2004)
Delia si Iustin

Delia, multumesc de link, am si citit un pic aseara...
trebuie sa fie cuminte si manierata, ca altfel nu se poate!
Stiu ca multi copii incep cu astfel de comportamente, si eu chiar n-am de gand s-ai permit sa se manifeste in felul asta...

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelorsi sa aveti un we placut
felis petrecere frumoasa si asteptam poze cu mihaitza fara motz

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Laaaa muuuulti aaaaani!Felis sa fii mereu asa senina cum esti azi,sa zambesti si sa te bucuri de familia ta.Petrecerere frumoasa!

Azi e si baba mea si se pare ca va fi o zi superba.

A folosit cineva spray Tantum verde?Am luat si eu ieri si dupa ce l-am studiat un pic...ma intreb cum o sa reusesc sa-l conving pe Radu sa stea sa-i dau cu chestia asta in gurita?Aveti vreo sugestie?

Ieri am vrut sa iau mai multe chestii de la farmacie si nu s-a putut .Mi-a cerut reteta si pt Vigantol si pt Calciu gluconic.De algocalmin nu mai zic,nici n-a vrut sa auda.Mai am eu ceva prin casa,dar cand se vor termina....

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

A folosit cineva spray Tantum verde?Am luat si eu ieri si dupa ce l-am studiat un pic...ma intreb cum o sa reusesc sa-l conving pe Radu sa stea sa-i dau cu chestia asta in gurita?Aveti vreo sugestie?

Ieri am vrut sa iau mai multe chestii de la farmacie si nu s-a putut .Mi-a cerut reteta si pt Vigantol si pt Calciu gluconic.De algocalmin nu mai zic,nici n-a vrut sa auda.Mai am eu ceva prin casa,dar cand se vor termina....

la silviu am folosit tantum verde, initila am gustat eu si am zis ca dau tot afara din mine dar el nuuuu daca cumva deschid dulapul cu medicamente si il vede tipa sa ii dau cu el, prima oara i lam dat ca in joaca

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by paxela

quote:
Originally posted by Jasmine

la silviu am folosit tantum verde, initila am gustat eu si am zis ca dau tot afara din mine dar el nuuuu daca cumva deschid dulapul cu medicamente si il vede tipa sa ii dau cu el, prima oara i lam dat ca in joaca

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Ai folosit pulverizatorul ala?Nu s-a speriat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

danette iris doarme in patut fara laterala????
ai mei la cat se foiesc in pat inainte de a adormi...nu ma incumet deloc sa le iau jos lateralele.
stiti ceva? mie mi se par copilasii vostri foarte evoluati: urca scarile, mai scot cate un cuvant-doua, dorm in patuturi de "copii mari"...oare asa or fi gemenii, mai incetuti? pt. ca oricat vorbesc cu ei toata ziua, ca sunt obosita doar de la jocuri si povesti, ei nu articuleaza cuvinte in afara de mama, tata, nu, da...mi-e si rusine, chiar nu am cu ce sa "ma laud". ei toata ziua vorbesc intre ei pe limba lor si eu parca nu am loc. dana poate fi si zodia in care s-au nascut de vina pt. ca sunt mai nervosi? la noi bianca nu prea manifesyta nervozitate dar tudor...uneori cand nu-i convine ceva, pe langa ca tzipa si da din picioare se incrunta la mine, se uita atat de urat ca mai mai parca ar vrea si el sa-mi dea una

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Adriana, daca tie ti-e rusine eu ce sa mai zic. Al meu nici "tata" nu zice. In schimb avem un scandal monstruos la masa ca el vrea sa manance singur...

Astazi il ducem la circ. Va povestesc dupa cum a fost.
Am avut cateva zile de concediu si am stat cu el. Maine iar bocesc ca proasta dupa ce il duc la mama.

Viovio . Lasa fata ca mananca ea cand ii e foame.

Pupici,

Flory 24+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiul tau motat in curand nemotat!
Nici eu nu i-am taiat motul lui Robert,o vom face de Paste ca atunci poate sa vina nan'su!Pana atunci ar trebui sa fac o "lista de necesitati",ce trebuie sa cumpar,ce trebuie facut.Trebuie dati si colacii la nasi?Daca e pe asa noi scapam mai ieftin ca u tre sa dam decat unul!

Jasmine,din cate am inteles de acum toate antibioticele si solutiile injectabile se vor da doar cu reteta.Chiar si banalul ser fiziologic,pentru ca si el este considerat solutie injectabila,chiar daca el este folosit de catre mame pentru bebelusi in alte scopuri.La fel si calciu gluconic.

Vio,bine ai revenit! la printesa "mancacioasa".Nu stiu,cred ca am mai spus,nu te mai stresa ca mai rau faci.Las-o in ritmul ei,da-i sa pape numai atunci cand vrea si cat vrea,chiar daca asta inseamna un program de masa iesit din tipare.Pana la urma se va regla.Eu asa am procedat cu Robert (asta nu inseamna ca trebuie sa faci neaparat ca mine ) si pana la urma si-a revenit.Chiar daca nu intotdeauna vrea sa stea pe scaun,dar nici in brate si face nazuri,are zile cand mananca mai putin si zile cand mananca de ma sperii,eu consider ca e normal,ca doar e si el un omulet plin de personalitate.

Try,nici Robert nu urca scarile singur,doar tinut de manuta.Si din cate am citit pana acum este normal,abia pe la 1 an jumate ar trebui sa urce singur,dupa tiparele din carti.Asa ca inca nu-mi fac probleme,dar asta nu inseamna ca nu ma macina invidia ca atii pot si el nu. Glumesc desigur!

Adriana,si spray-ul nostru este in regula.Nu-mi mai aduc aminte exact,daca am citit in prospect sau mi-a zis dr.Este posibil ca solutia sa se cristalizeze in orificiul de pulverizare.Pompeaza (nu stiu daca e tocmai cuvantul potrivit,dar intelegi tu ce vreau sa spun ) de mai multe ori su cu putere si pana la urma "dopul" va ceda.

Mai fetelor,nu stiam eu cine este misterioasa "mamica de nov-dec 2004" care apare de fiecare data la momentul oportun si ne dechide capitole noi. Pana la urma am aflat!

Va pup pe toate!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput