sa plec?
Raspunsuri - Pagina 2
april spune:
Un an e mult. Nu cred ca as pleca fara copil, dar de ce nu incerci sa iei copilul? Ar putea fi o experienta interesanta pt el. Cu siguranta castigul prin invatarea limbii acolo va fi substantial.
Decizia iti apartine.
Daca ar fi fost undeva in Europa, unde sa poti veni macar de 4 ori /an acasa era altceva, dar 1 an e totusi cam mult. Parerea mea. Eu as lua copilul cu mine.
Fericirea e compusa din lucruri marunte.
ooana spune:
Eu una as pleca...de fapt plec in vara asta nu in America ci in Germania pentru 2 ani, dar sotul meu ma sprijina si ma intelege, chiar daca voi pleca la o spatamana dupa nunta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
teodraghici spune:
Rory, eu una as pleca.Ce-i drept e vorba aici de copil....Eu cred ca e destul de marisor sa inteleaga. Nu vad o solutie sa-l iei cu tine(probabil vei munci mult si atunci nu vei avea timp de copil...plus ca el tre sa mearga la scoala). Daca sotul tau se va insura pana te intorci.....atunci chiar ai facut o alegere buna ca ai plecat....eventual nu te mai intorci....Gaseste o bona OK...si va avea grija de copil pana vine de la lucru sotul tau
furni spune:
Eu zic ca este o ocazie unica cu care s-ar putea sa nu te mai intalnesti, dar... ar fi bine, poate convingi vreuna dintre bunice/matusi sa "o detasezi" cat timp esti plecata. Nu poti sa-ti lasi sotul cu un copil zi de zi 1 an; incepand cu piata si gatitul si terminand cu lectiile si vreo durere de stomac sau febra... este bine sa fie o prezenta feminina. Si mai ai si un ochi ( ala de la ceafa
) in casa (apropo de insurat
).
Va pup.
oanaDo spune:
Pentru cateva minute am incercat sa ma pun in situatia ta, mai ales ca am tot un baiat de clasa a 3-a.
In primul rand temperamentul si dependenta copilului fata de tine va fi principalul aspect la care trebuie sa te gandesti. La un copil de 9 ani lipsa mamei pt un an (max. 3 !!????) il poate schimba mai mult sau mai putin.
Tatal oricum nu va putea fi si mama in acelasi timp pt toate problemele care pot aparea, in comparatie cu o femeie care poate suplini lipsa tatalui cu succes.
Gandeste-te ce e mai important pentru tine, cariera sau familia.
Dupa parerea mea intre cele doua mereu exista un compromis.
Sunt convinsa ca, daca aveti si o afacere proprie aici nu e vorba de bani.
Cat despre sot, al meu mi-ar interzice cu desavarsire - nu pentru ca e posesiv ci pentru ca ma iubeste si n-ar fi de acord cu o "separare" pe un termen atat de lung si mai ales la o distanta atat de mare.
Deci, fa intotdeauna ceea ce simti, bazeaza-te pe intuitie si pune in balanta totul dar mai ales tine cont de parerea fiului tau care e destul de mare sa aibe o opinie de care sa poti tine cont.
Eu asa as proceda.
Iti doresc numai bine
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
iullia spune:
Gandeste-te la faptul ca, fiul tau ar putea fi mandru de tine, doar nu pleci in Spania la cules capsuni, scuze, n-am nimic cu nimeni, dar ai o sansa de a te indrepta spre ceva, care poate fi mult mai benefic, decat rau pt fiul tau.
Despre sotul tau, daca e sa se insoare, se va insura si cu tine langa el.
Asa ca, parerea mea este sa mergi inainte, nu sa te intorci.
A se citi, sa mergi spre evolutie, nu involutie.
Toate cele bune.
dulcetica spune:
Cred ca as pleca...Imi doresc foarte mult sa vizitez SUA asa incit n-as putea rata aceasta oportunitate.Pentru noi e intotdeauna mai complicat!daca trebuia sa plece sotul ,e logic nici nu se punea in discutie sa nu plece,nu?
Este adevarat ca eu nu-l pot lasa nicio saptamina pe puiul meu fara sa ma doara la suflet.Din acest motiv cred ca ar trebui sa incerci sa-l iei si pe el.Succes!
Porumbita spune:
ia gandeste-te.. dc punea un barbat intrebarea asta 99% din raspunsuri ar fi fost, dute, ca sotia se descura cu copilul acasa...
tu o sa faci cum crezi ca e mai bine pt tine si ai tai. eu merg pe principiu mai bine sa regret ceva facut decat sa regret ca nu am avut curaj sa incerc sa fac!
Anda Panda spune:
" Restul care sunt in America si vorbesc de acolo despre ceea ce avem noi aici, mai bine sa ii lasam sa vorbeasca...singuri! "
mistooo. eventual in dreapta subiectului trage o liniutza si repeta ce ai zis mai sus.
ca sa nu mai intram... pierdem timpul.
si .... sa iti raspund la intrebare totusi: stai acolo.