sa plec?
Am si eu o problema: s-a ivit o ocazie nesperata de a pleca in America pentru un job superinteresant, pentru cel putin 1 an, cel mult 3. Problema abia acum apare: am un copil de 8 ani, clasa a treia, mama sta la tara soacra sta in alt oras, nu stiu ce sa fac. Sunt constienta ca este o ocazie unica in viata, dar ce fac cu familia? Sotul meu este de acord si zice ca se descurca el cu copilul, dar nu prea cred, mai ales ca de ceva timp avem si afacerea proprie si nu prea mai are timp de altceva...si poate il gasesc insurat cand ma intorc, mai stii!!! Voi ce ati face daca ati fi in locul meu??? Pentru mine asta ar fi o mare realizare pe plan profesional, dar nu vreau sa imi neglijez familia...HELP!!!!
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
Raspunsuri
criss spune:
Rory,
Parerea mea este ca este benefic sa pleci.
Baiatul nu este chiar asa de micut. Daca pleci nu inseamna ca iti neglijezi familia, doar tot pentru voi lucrezi si castigi.
Dar , daca trebuie sa stai gardian sa nu se insoare...asta este poveste de incredere...
Parerea mea este ca intinde mana si incearca apa cu degetul...s-ar putea sa iti placa.
criss
mitumac spune:
Daca eu as fi in situatia ta...NU as pleca...poate si pt ca mi-am gasit mai greu jumatatea, consider ca pot sa ma realizez profesional
(nu si financiar)in tara....si exact ce ai spus tu...daca il gasesti insurat cand revii....plus copilul...practic nu trebuie sa te gandesti doar la tine...ci si la familia ta...si uite asa se schimba soarta oamenilor....
Multa intelepciune in alegerea deciziei corecte...
PS Ai grija ce iti doresti....s-ar putea sa se intample...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
diadaniela spune:
Eu nu as pleca .Nu as putea sa-mi las copilul pt atata timp.Pur si simplu nu as putea,dar asta sunt eu .
Tu fa ce crezi ca e mai bine pt tine si pt familia ta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
nematics spune:
Nu cred ca e bine sa te duci in America, fiindca o sa te trezesti vorbind singura, asa cum spui chiar tu aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70095
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Veve spune:
Daca sotul este de acord si chestia asta iti aduce niste beneficii pe care le doresti mult,eu n-as ezita;e o ocazie pe care n-o intalnesti la tot pasul.Copilul e destul de mare sa nu fie dependent de tine...Totul e sa fii sigura ca nu esti tu dependenta de ei!![]()
Cat despre partea cu insuratoarea sotului...pai daca-i pe-asa poti considera ca n-ai pierdut nimic mai mult decat iluzia unei familii.
Cantareste avantaje si dezavantaje,aduna cu ceea ce simti tu ca vrei sa faci si go ahead!![]()
PS Am citit schimbul de replici nu tocmai regulamentar de la topicul celalalt si v-as ruga sa-ncercati sa nu-l stramutati aici.Multumesc!![]()
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
rilbuc1 spune:
Daca NU pleci ce se intampla? Eu as pleca numai daca aici as fi intr-o stare materiala proasta si prin plecarea asta as aduce un nivel de trai decent familiei.
Altfel nu as neglija familia. Nu se stie ce se intampla dupa 1 an. Nici cu tine nici cu sotul.
ange spune:
chiar asa.de ce nu iei si copilul?
este o experienta si pt. tine dar in acelasi timp si pt. el.
bafta.
ange,mamica de 2 ori
daniella4 spune:
Eu as pleca. Si as lua si copilul, 3 ani de experienta americana nu pot sa-i strice nici lui.
Daniella, mama lu'Alexis
anairda36 spune:
Daca nu ai sa incerci, ai sa iti petreci toata viata regretand si intrebandu-te ce ar fi fost daca .... Daca e un job bun poti sa-ti aduci si copilul. Nu-i va strica experienta.