culoare par
aveti idee ce culori se poarta anul acesta la par?
ciocolatiu cu suvite blond argintiu ce parere aveti?
camy
Raspunsuri
daniela_b spune:
Ciocolatiu cu suvite argintii suna interesant ( chiar foarte interesant) dar daca nu consulti un hair-styilist bun s-ar putea sa sune bine dar sa arate ca un dezastru.
Ciocolatiu e o culoare foarte buna si moderna.
Incearca ciocolatiu inchis cu ciocolatiu deschis intii, ia-o din aproape in aproape, nu fa schimbari extreme.
Apoi fa-ti citeva meshe subtiri ( si putine) de blond argintiu si daca iti place cum iti vine, mergi mai departe.
Intimplarea face ca eu abia am venit de la coafor si mi-am facut pe par saten inchis, meshe ciocolatii dispuse in spirala, incepind din virful capului ( am parul lung si tuns in scari, cu breton asimetric, de la foarte scurt la lung) si au iesit splendide desi ma dusesem acolo sa-mi fac multe suvite argintii ca sa fie ca parul Annei Lesko.
Sint foarte multumita de rezultat, asa cum a spus si cel care mi le-a facut: suvite are toata lumea, hai sa incercam ceva nou.
Am avut incredere in el pentru ca a luat locul I pe tara la concursul Wella de anul trecut.
Singurul meu regret a fost ca i-am dat un bacsis cam mic. M-a costat 1.930.000 si eu i-am dat 2.200.000 si m-am gindit ca diferenta ar fi de ajuns...
Oare am gresit? Sa-i fi dat mai mult?
Pur si simplu m-a luat prea repede si n-am calculat cu mintea clara..
Voi ce ziceti?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
diadaniela spune:
Uite aici ceva,poate te ajuta.
Ce culori pentru par se poarta vara aceasta si cum putem mentine culoarea cat mai mult timp?
In cele 3 tendinte ale acestei veri intalnim atat culori naturale, blonduri stralucitoare, nuante de rosu, marouri calde, negru, dar si combinatii de culori tipatoare ce amintesc de stilul neo-punk. Va recomand sampoanele si produsele care intretin si protejeaza culoarea.
Mai sunt suvitele la moda?
Sigur ca sunt, dar nu pe tot capul, ci doar accente pe zonele mai lungi ale tunsorii.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
adrienne12 spune:
DanielaB aici pt. servicii (restaurant, coafor etc) se da bacsis 15%, deci tu i-ai dat mai putin. Parerea mea e sa te revansezi data viitoare. Eu am parul tuns in scari, scurt la ceafa si mai lung in fata. Saptamina viitoare merg si eu sa il fac suvite numai lateral, pe partile mai lungi. Eu sint bruneta deschis (soft black) si suvitele vor fi rosietice, cit sa arunce sclipriri in lumina. Personal m-am saturat sa vad ca absolut toate romancele din diaspora (cel putin cele din orasul meu) sint roscate, acaju, bordeaux inchis, toate nuantele de rosu. A devenit ca un leitmotiv, daca vad o roscata pe strada aproape invariabil e romanca.
SunSmile spune:
Buna
Se poarta cam orice, dar in special culorile calde!
Uite eu sunt roscata, insa acum i-am dat o tenta "inflacarata rau". Sunt tunsa franjurat si mi-am facut bordura sau varfurile negre. Arata foarte bine, pentru ca e contrastul mare, dar e facut treptat.
Succes in alegerile tale, dar daca nu stii exact cum va iesi, incearca sa o iei treptat!
Doris-Alina spune:
Camy, combinatia de culori la care te-ai gandit, e super...
Dar ai grija la suvite...
Nu se mai poarta cele subtiri...
Pentru mai multe detalii si sfaturi, avem un subiect la care va raspundem despre tot ce inseamna hair-styling.
Va asteptam aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59803&whichpage=1
DORIS si
INES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
ooana spune:
Ciocolatiu...e superba culoare...si tare as vrea sa pot sa imi vopsesc parul asa fara sa-l decolorez...eu fiind satena inchis, si merg si niste suvite dar nu subtiri ca nu se mai poarta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
pepenash spune:
Eu sunt roscata, dar m-am hotarat ca in scurt timp sa-mi schimb culoarea parului. Mi-ar placea sa am mai multe nuante, vreo trei ma gandeam eu, de maro-ciocolatiu. Sa vedem si stilista ce parere are![]()
Doris-Alina spune:
Pepenash, iti recomand ciocolatiu,deasupra si sub, nuante mai deschise, pe blond cenusiu, auriu.
Chiar varfurile vopsite in alta culoare e o ideea buna!
Pentru mai multe detalii, legate de alegerea unui new look, in functie de ten, machiaj, etc, va astept la clubul coafezelor.
Pot vedea si pozele voastre si va pot da un sfat pe cat posibil, cel mai bun.
Cu drag...
DORIS si
INES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
pepenash spune:
Doris, multumesc frumos pentru raspuns. Pana la blond cenusiu/auriu nu cred ca voi ajunge, dar ceva nuante mai deschise mi-ar placea sa am in par.
Any_zuzzy spune:
buna..sunt noua p aici..si ma gandeam la o schimbare...>>am tenu mai inchis...ochii caprui...par lung tuns in scari cu breton asimetric<<si ma gandeam sa mi-l fac un ciocolatiu putin deschis...credeti k ma prinde????...dar mi-as dori sa nu-l las aja simplu...poate imi puteti da voi niste idei...pls...va pooop...ji ajtept raspunsurile vostre