culoare par
Raspunsuri - Pagina 2
Carrye spune:
Mie mi se pare destul de dubios. N-as putea sa recomand o culoare de par cuiva a carei fizionomie nu am vazut-o niciodata.
Depinde de foarte multe lucruri culoarea parului. Eu de exemplu am tenul rozaliu, mai ales acum iarna, ma inrosesc toata la fata. Sunt satena ca si culoare naturala. Am avut toate nuantele de blond posibile si imposibile, mai ales ca imi iesea foarte repede orice, fara decolorare. Si acum am un saten-ciocolatiu ca baza, radacina o alta culoare si am foarte multe suvite mai inchise si mai deschise, pentru a crea si volum parului.
Se spune ca cel mai bine ne sta cu culoarea naturala. Eu incerc sa imi fac o culoare apropiata sprancenelor.
Anny, ai foarte mare grija ce culoare iti pui in par daca ai tenul inchis, am avut o colega careia nu i-am scos din cap ideea de par blond multi ani. Si arata ca o tiganca...:( Acum are un saten cuminte si dragut si arata a femeie.
Prima data macar, ar trebui sa mergem la un stilist bun si dupa aia putem intretine culoarea acasa. Eu nu mai fac experimente pe parul meu.
tierry spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Si acum am un saten-ciocolatiu ca baza, radacina o alta culoare si am foarte multe suvite mai inchise si mai deschise, pentru a crea si volum parului.
Sa imi spuna si mie cineva o vopsea si o nuanta care iese intr-adevar ciocolatiu. Eu una m-am tot uitat prin oras, pe cataloage si care mi se par mai spre maro, de fapt sunt tot felul de roscaturi, care nu, si se cheama saten sau mai stiu eu cum, bat de fapt inspre castaniu inchis, un negru natural. Deci ce inseamna ciocolatiu de fapt??? Dati-mi si mie un pont despre cum ar trebuie sa arate ciocolatiul asta de fapt si o vopsea care are nuanta asta.
tierry spune:
Aaa..si nu ma trimiteti la coafor pentru ca ciocolatiul care le-a iesit lor era un fel de roscatzel asa...gen tipa de aici www.bioderma.com/en/the-products/what-s-new/family/19.html#" target="_blank">http://www.bioderma.com/en/the-products/what-s-new/family/19.html#
si nu prea mi-a placut. Eu imi inchipui ciocolatiul tot a nuanta de maro, dar ceva mai inkis..adica...exact ca ciocolata
.
Carrye spune:
Tierry, depinde foarte tare ce culoare ai la par acum.
Pot sa iti spun ca se vopsea o prietena cu Garnier ala 100% color si au acolo niste nuante de ciocolatiu foarte misto, si chiar ii iesea foarte bine culoarea. M-am facut si eu intr-o perioada.
http://www.garnier.ro/_ro/_ro/100color/index.aspx
Apoi poti incerca si de la L'oreal. Si stiu ca si la Bes au destule culori de ciocolatiu.
tierry spune:
Carrye, te rog spune-mi macar una din nuantele alea..denumirea exacta, ca la Garnier se incarca pagina de index...Acum sunt un saten mai spre castaniu inchis, dar nu cred ca ar fi o problema pentru ca e prima oara cand m-am vopsit pe par natural. Cred ca totusi ar iesi o nuanta ceva mai deschisa pe culoarea care o am acum. Eu am vrut tot asa ceva ciocolatiu, mi-am luat de la Garnier Nutrisse - Saten, si binenteles ca a iesit spre castaniu inchis
.
Carrye spune:
Sorry, nu am stiut.
Inceaeca saten deschis frappe (512). Peste ce ai tu, sa se si deschida putin.
Restul sunt ceva mai inchise, si mi-e teama sa nu ti-l lase la fel de inchis. Banuiesc ca tu il vrei o idee mai deschis.
Grija mare la cantitatea de vopsea. Sa nu uiti ca din pacate, tubul de la Garnier nu are decat 30 ml in dotare. Ca atare, in functie de lungimea parului tau, cumpara una sau mai multe cutii.
Multa bafta si sa imi spui daca ti-a iesit ceea ce iti doreai. :)