Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
felicia74 spune:
Dar inainte o intrebare:
Cine face gimnastica? Parca Teo se ducea la sala, nu? Sau confund persoana? Eu tot vreau sa fac ceva abdomene dar nu reusesc sa raman decat cu asta de acum - prezervativul desumflat!
Ce misto va fi la mare cand va umbla un paianjen ambulant pe plaja care tocmai a inghitit o minge, tinand in brate un copchil, adica eu cu Ilincutza!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
hai ca nu ma pot dezlipi de DC
Mai tineti minte ca va povesteam ca am facut cadou nasei de botez a Ilincutzei un parfum L'eau par Kenzo? Ei bine, abia a aflat ca e insarcinata. Deci se pare ca nu il va folosi Mama, si miroase mortal!!!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
meems spune:
Na, ca iar apar pe fir Fata mea inca doarme si pana se trezeste sa manance, eu pierd vremea pe net. Am facut si o ciorba intre timp - mare realizare, mai ales ca mie nu-mi place sa gatesc
Scuze ca tot scriu de bilete de avion si calatorii spre Romania, sper sa nu va suparati ca monopolizez conversatia cu subiectul asta, dar de ieri am intrat tare-n priza si m-am hotarat: in iulie plec cu fata in Romania! Mi-am gasit si partenera de zbor, o prietena foarte buna ce-si trimite baietii in tara la inceputul verii si merge inapoi in iulie sa-i aduca acasa. Alina, cred ca ai dreptate, cred ca si bebelina are dreptul la doua geamantane, dar asta doar in cazul in care ii cumpar si ei bilet. Daca aleg s-o tin in brate si deci nu va avea loc separat in avion, cred ca pica si faza cu bagajele. M-am hotarat sa nu iau nici playpen cu mine si nici carucior, in cel mai rau caz ii cumpar ambele in tara si le las acolo, ca oricum noi mai avem apartamentul unde am locuit si nu sta nimeni in el, deci de fiecare data cand mergem, stam "acasa" si nu ar deranja pe nimeni sa-i las lucrusoarele Riannei acolo. Plus ca ma gandesc ca voi mai folosi si playpen-ul si caruciorul cand merg in viitor.
Ina, am citit intr-o carte (nu mai stiu exact care) ca bebeii in jur de 3 luni si 6 luni trec printr-o crestere mai rapida, poate de-aia ti se trezeste Rachel asa de des sa manance. Eu nu astept cu placere trecerea pragului de 3 luni daca asta-i cazul cu toti bebeii, ca Rianna mea abia ce a-nceput sa doarma mai bine noaptea (azi-noapte s-a trezit abia la 5 dim. pentru prima masa ).
Anda, nu prea stiu ce sa-ti zic de preturile biletelor, eu in general le cumpar cu cateva luni inainte ca sa fiu sigura ca le am din timp. Cred ca Alina a dat o explicatie buna.
Corap, ai grija de tine!!
lavi02 spune:
Am trecut-o eu pe emyoko. Dar n-am timp sa deschid sub nou ca trebe' sa spal copilul mare.
Anda iti dau maine (sau mai incolo) un oarecare contraargument la faza cu baita.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
meems spune:
Anda, iti raspund la cele doua intrebari:
1. Eu ii fac baie Riannei in fiecare seara, desi aici la spital mi s-a spus ca nu e nevoie, pot sa-i fac la fiecare 2-3 zile. Eu am ales sa-i fac in fiecare seara pentru ca e singura rutina din zi - in rest avem program de voie
2. Riannei i s-a inchis culoarea ochilor, eu speram sa-i aiba verzi ca taica-sau, dar s-au cam maronit. Nu sunt chiar caprui ca ai mei, sunt undeva intre verde si maro.
mamica noiembrie-decembri spune:
Hai ca v-ati lungit prea mult. Ia tzup pe www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70333&whichpage=1" target="_blank"> si hai la urmatorul capitol.