Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
Noki_Lara spune:
Hello fetelor!
Multumim mult pentru urari!
Nu am aucat sa citesc nimik inapoi. Ieri am haladuit toata ziua - am stat 3 ore in zapada, cu Adila, am facut om de zapada, ingerasi de zapada, toate de zapada. Apoi am fost in carrefour - cumparaturi pentru micutza si la mama. O zi plina si un inceput de luna + primavara superb!
Citesc din urma si raspund, daca ma lasa terorista!
Dordia - atata am apucat sa vad. Si io am intrat in CIC pe 5 ian, Nu am primit nici un bam. Mi-a depus dorarul angajatorul si io personal la circa de care apartin, pe Masina de Paine, sectorul 2. Vreau si io sa sun sa vad ce-i cu banii, ca sunt cheala!!!!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
corap spune:
hola, chicas!!!
va scriu de pe noul meu laptop :) a venit acasa si e tare dragalas. sa va zic ce-am patit ieri: pe la 4 dimi m-a apucat o durere- credeam ca de stomac. credeam ca sunt colicei - nu i-am bagat de seama. pe la noua dimineata: (prima data in viata mea - groaznic) si mult. eh - se mai intampla- zisei eu.
peste o ora - iar .
ma simteam super-rau, o chem pe sora-mea, vine si mama, suna si gabi, imi face o programare la cmu pentru 7:40 seara. eu simteam ca morrrrrr. era mai rau decat contractiile. a fost mai rau decat nasterea.
vine gabi, plecam de-acasa cu masina, pe drum imi vine iar sa . deschid geamul si ... in mijlocu' intersectiei. ajungem la doctor, iar prin cabinet, pe pantalonii si pe bluza mea... cred ca vo 2 litri de lichid gastric.
ma pune doctorita pe perfuzii, se facuse deja 8 (ora la care i se termina programul). a stat cu noi pana la 9 sa-mi curga tot din perfuzie si m-am facut si eu om. m-a amenintat ca, daca nu-mi revin, ma trimite la internare in spital, sa nu cumva sa am vo piatra. dar n-a reusit sa-mi puna diagnostic, m-a trimis dimineata la ecograf. (bineinteles, nema alaptat. am bagat pompare la greu)
azi-noapte am dormit oarecum, azi dimineata mi-era mai bine.
vestea buna: nu am pietre, deci nu ma opereaza.
vestea rea: am bila marita, de 4 ori mai mare decat normalul. mi-au mai luat nitel sange (vo 4 borcanele) si maine tre sa duc proba de urina.
in rest tre sa nu ma strexez si sa mananc tot felu de chestii interesante - de ex. banana cu br. de veci.
acum ma simt bine, sunt doar foarte deshidratata.
va las, ca tre sa-i dau lap-lap lu'puiut.
c
joy04 spune:
ILENUTZA...unde ai mai gasit galactogil? si cum faci busuiocul, tinctura si ceaiul de marar?
DIANA, ce bine de tine ca nu ti-a scazut lapticul...ba mai esti si pamela anderson...bravos tie.
Pe mine ma dor sfarcurile de cat m-am tras cu pompa. Bine ca mai am garmastan...
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Buluci spune:
Corapule, sa-l stapinesti sanatoasa noul Laptop!
Nu ti-au spus de la ce ai bila marita? Ai grija de tine , mai ales acum cind alaptezi, papa tot ce e mai bun si sa nu te mai stresezi!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
emyoko spune:
Buna fetelor din nou, va multumesc pentru primire.
Sa spun mai multe despre mine, deci am nascut prin cezariana, pentru ca nu se putea altfel, il asteptam pe pui in ianuarie dar el nu a vrut sub nici o forma sa mai astepte, medicul mi-a spus ca o sa vina in jur de 14 ianuarie. Ma duceam ca o floare la control si... pe 29 dr imi spune ca ne vedem la spital intr-o ora ca trebuie sa nasc! Am ras, credeam ca glumeste, dar nu a glumit. La 12 eram la spital iar la 13.30 bb deja se nascuse. Nu-mi venea sa cred ca am nascut un baietel, desi stiam de la eco ca va fi baiat, totusi nu credeam deoarece la mine in familie de trei generatii se nasc numai fete, si ... le-am schimbat eu acum traditia cu un baiat. Am nascut cu dr. Honinarescu.
Bebitul este un ingeras, este cuminte, ma lasa sa dorm, in prima noapte cand a dormit 6 ore mi s-a parut o vesnicie, am crezut ca este bolnav, iar acum m-am obisnuit il culc pe la 22, 23 si doarme pana la 5,6 dimineata. Doctorul ne-a spus ca a crescut frumos, adica avem acum 5520 kg si 62 cm. Ieri am facut vaccinul de 2 luni, si a plans mititelul de ti se rupea sufletul, dar acum i-a trecut. Am mai avut diverse stresuri ca nu mananca, dar se pare ca el mananca cat trebuie si nu cat as vrea eu. Sunt o mamica fericita!
Ma bucur ca am cu cine sa ma mai conversez, pentru ca deocamdata este singurul mod de comunicare, eu nu prea am prietene. La indemnul unei prietene de pe DC am inceput sa va scriu, pe ea am senzatia ca o cunosc decand lumea...
Va pup... as fi vrut sa pun si eu o poza cu ingerasul meu dar nu stiu cum.
dordia2000 spune:
Corap-ule insanatoshire grabnica si sa ai grija de tine!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
corap spune:
dordia, crisbaku, multumesc pentru urari.
dr. zise ca, la prima vedere, ar fi de la stres si de la cafea, pe care tre s -o inlocuiesc cu ceai de sunatoare. ca efectul cafelei e acelaswi pt. bila, fie ca e cu cofeina, fie fara.
dar mai am de asteptat rezultatele la analize.
acum ma simt mai bine, in sensul ca nu ma mai doare asa de tare, in schimb am facut ceva febra (cred ca de la deshidratare)
si mai am o rugaminte: nu-mi mai ziceti "corapule" :))) ma mir ca nu are filtru pentru ultima bucata . accept in rest orice denumire.
vad ca mesaju dinainte a confuzat iconurile, ca eu nu zambeam atunci, ci scoteam materie... eh, asa a iesit mai optimist.
c & andrei marait
corap spune:
a.. dordia, eu de-abia azi am ajns sa depun dosarul la minis. asa ca eu o sa am de asteptat...
eu cred ca tie o sa-ti vina banutii pe la sf. lu martie (dupa calculele babesti)
cineva intreba de ororile de oroscoape de la radio (sau de prin ziare)`- in general depind de dispozitia redactorului, care e pe dinafara temei. da' din sutele de mii de oameni care citesc, e probabilitate mare ca la unii sa le bungheasca - de ex. azi la nusce post de radio :" varsatorii nu se vor simti bine azi, nici fizic nici psihic" - la mine a nimerit-o.
ina, nu cred ca are nimic daca reusesti sa slabesti si dup-aia ramai iar insarcinata. eu am slabit 4 kg chiar inainte de sarcina. cred ca e mai nasol daca nu le slabesti. mie, din pacate, imi este interzisa orice cura de slabire, ca afecteaza, cik, in primul rand bila.
tre sa mananc organizat, trei mese calde/zi, sa mananc linistita (eu, de obicei, mancam din piciore si citind ziarul, cu intreruperi de tot felul...)
nasolll, da'durerea e si mai nasoala
c
ioana_77 spune:
Hai si noi cu semnatura pentru azi, pana vine husband de la servici.
Emyoko - bine ai venit si sa-ti traiasca baietul! Pentru toate exista un inceput - "le-am schimbat eu acum traditia cu un baiat"
Corap - sanatate multa!!!
Mama, ce la mai discutii despre avioane, planuri de calatorii...vreau si euuuuuuu. Ieri mi-a trimis frate-meu din Franta niste poze facute intr-o plimbarica la Marseille, ca m-am imbolnavit!
Azi am iesit la plimbare, cred ca am facut cel putin doi km pe jos cu fata in port bebe si sunt desalata. Era asa de frumos afara, pacat de vant care ne mai deranja din cand in cand.
Am aflat ca indemnizatia de maternitate va veni o buna perioada prin posta si nu pe card deoarece trebuie sa se faca licitatie pt a alege o banca prin intermediul careia sa fie virati banii in cont. SI cum chestiile astea dureaza...
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
dienutagraviduta spune:
cora, saraca de tine, ai grija ce faci ca nu e de glumit cu biloiu' ... am avut o singura data probleme d-astea, cand eram insarcinata si am mancat o varza calita cu o tona de ulei in ea ... e adevarat , simteam ca innebunesc de ce rau ma simteam, dar n-am reusit sa vomit ..
referitor la galactogil - pai acu vreo luna aveau la noi in crangasi destul, dar daca acum ziceti ca e criza ... nu mai stiu; pe mine nu prea m-a impresionat nici galactogilul asta, nici nutrinatalul; apa beau si eu cand mi-e sete, nu prea ma indop; dar e adevarat, nu ma stresez deloc referitor la daca am sau nu lapte; daca n-oi mai avea, ii dau din pungulita si gata.
am descoperit ceva la lucuta, aveam eu o banuiala, dar acum mi s-a confirmat : ori n-a avut deloc reflexul ala de respingere a linguritei (o fi asta o prostie ?), ori i-a trecut inainte sa-l vad eu; adica acum ii dau pasta de fructe, destul de solida, asa, insa imbibata de suc, ca sa nu se inece cumva. lucuta trage singur din lingurita si deschide gurita, iar de scos afara, nu scoate absolut nimic, da pe gatut imediat tot, si schiteaza un fel de mestecare.
e total altfel decat scrie in carte, am citit ca la inceput da afara mai tot si abea cu greu retine ceva in gurita ...
de asta nu pot decat sa ma bucur; ce ma ingrijoreaza e ca mananca foarte repede; adica in 10 minute papa jumate de castronas, iar daca nu ii dau asa de repede precum inghite, incepe sa se vaite de mama focului.
mamicile care va pricepeti, spuneti-mi si mie daca poate sa ii faca rau faptul ca mananca prea rapid; am incercat sa ii dau si dupa supt, ca sa nu manance asa de foame, dar acelasi rezultat, hapaie rau de tot, dupa aia mai suge din nou si se face balonas.
ina - zi-mi si mie ce-i mai dai lui rachel acum de papa si la ce consistenta, te rog ... si daca mai sunteti mamici care ati trecut de faza suculetului la chestii mai consistente, as vrea sa impartasim experiente !