parinti autoritari
Buna
Sunt casatorita de 10 ani 2 copii si un sot iubitor si totusi niste parinti care niciodata nu sunt multumiti de ceea ce fac eu. Adica: cand m-amcasatorit nu a fost bine pentru ca daca ramaneam singura faceau om mare din mine, cand m-am hotarat sa am copii mama mi-a spus ca o sa vad eu ce ma asteapta, cand am vrut sa-mi inscriu primul copil la o gradinita aproape de casa a zis ca nu acolo ca stie ea una buna de amchinuit copilul 1 an de zile a fost un cosmar, iaaaaaaaar acum cand trebuie sa-l duc la o scoala aproape de casa mi-au spus ca nici sa nu ma gandesc la asa ceva cum acolo? in tigania aia? sa ma gandesc foarte bine ce fac dar nu acolo (toate astea mi le spune doar mie adica parea lui nu conteaza ci numai a lor).
Marele dezavantaj este ca stam in acelasi bloc. Ei muncesc intotdeauna cel mai mult, sunt obositi.
Foarte important: eu in fata copiilor nu am nici un cuvant de spus cand sunt ei prezenti daca nu le convine ceva sau li se pare ca am vorbit urat se supara si pleaca. Mama mea daca vorbeste cu mine si daca ii spun ceva contradictoriu imi spune ca eu sunto rea ca nu are ce sa vorbeasca cu mine si pleaca.
Am momente in care nu mai rezist plang din orice si ma cert cu sotul meu.
Cine are dreptate?
Raspunsuri
philip spune:
tu! in locul tau as face bine si m-as muta din respectivul bloc cu cea mai mare viteza! stii vorba, mai rarutz ca-i mai dragutz!
philip&andreea
copilasi dragalasi
corinadana spune:
Vinde!!! si fugi repede de acolo!!! Altfel o sa ti manance viata!!
O sa te distruga si pe tine si pe ai tai!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
miki_c spune:
Dragele mele problema este mult mai complicata apartamentul este cumparat de ei cu multa truda nimic de spus, chiar daca este pe numele meudaca as face asa ceva ar iesi cu scantei (de fapt eivroiaula un moment sa nemutam dar s-au razgandit) acum se pare ca vom incerca sa facem o casa si sa locuim impreuna i care nu ma vad bine.
Ceea ce ma deranjeaza pe mine este faptul ca eu (la 33 de ani) sunt tratata de ei apartinand tot lor. Nu ma simt stapana pe mine nu am curaj sa fac ceva pentru tot timpul trebuie sa vina cu op replica negativa ca nu trebuie asa ci este mai bine asa.
roxana1974 spune:
in cazul asta stiu io o tactica buna: ignoratus totalus! Adica zici da, da, da, smerita si faci ca tine, hotarata! Asta pana cand reusesti sa tai cordonul ombilical. La 33 de ani e timpul ca mamica si taticu sa ia o pauza ;).
Bafta!
corinadana spune:
E greu sa i ignori!
Dar nu te poti da un pic la ei??? Spune le pe sleau ce gandesti!!!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
philip spune:
vreau doar sa te sfatuiesc sa nu va mutati in aceeasi casa. va fi si mai greu, crede-ma.
philip&andreea
copilasi dragalasi
adrienne12 spune:
Draga daca as fi in locul tau eu m-as certa cu ei. Esti adult, ai familia ta viata ta. AI dreptul sa gindesti si sa hotarasti singura ce faci cu viata ta. Daca ei ti-au dat apartamentul conditionat de a-ti dicta ce sa faci cu viata ta atunci eu m-as muta cu chirie si n-as mai vorbi cu ei. Pina nu faci urit la ei nu se vor potoli. Altminteri si cind ei vor avea 90 si tu 70 tot iti vor spune sa nu faci una sau alta ca stiu ei mai bine. Batrinii le stiu pe ale lor si timpurile s-au schimbat. Sa faca bine sa accepte ca esti adult si sa te trateze ca atare. Pina la urma vina e a ta ca accepti asa ceva nu atit a lor ca te trateaza ca pe un copil.
denizel spune:
Aoleu Miki, sa nu te muti cu ei in aceeasi casa! Iti risti linistea si chiar casnicia.
Daca as fi in locul tau nu m-as certa neaparat, dar le-as spune tot ce cred si gandesc despre aceasta situatie, punandu-le in vedere neste chestii:).
A, si bineinteles nu as mai accepta nici un ajutor de la ei. Daca accepti sa te ajute vor avea mereu ceva de comentat si vor avea o oarecare "suprematie" asupra ta.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
teodraghici spune:
Draga mea, eu as vinde apartamentul si as pleca cat mai departe de ei. Pana la urma daca ei l-au cumparat...e de fapt al tau...nu?Despre mutat in aceeasi casa nu cred ca ar fi deloc bine, ba ar fi mai rau ca acum.
Eu in locul tau asa as face. Cat despre copii???? Cum adica nu ai nici un cuvant de spus in fata copiilor????Asta e foarte grav...Aplica ceva metode de corectie...chiar e peste puteri de a indura...
alma spune:
Miki, asa e si mama mea, noroc ca nu stam in acelasi bloc, ci la cateva blocuri departare . Ii place sa dicteze, sa fie totul ca ea, numai ca, de ceva vreme i-am spus ca eu hotarasc in casa mea, pentru mine si pentru copilul meu.
Impune-te un pic, ce daca se supara? Spui ca s-a mai suparat, dar a venit inapoi, nu? Nu cred ca poti schimba ceva la ea, nici la mama nu pot, insa poti schimba ceva la tine. Doar tu decizi ce e mai bine pentru familia ta, nu ei.
Iar cu mutatul in aceeasi casa, mai bine nu.
http://community.webshots.com/user/freediaro