Piatra Neamt - Perla Moldovei (4)
Raspunsuri - Pagina 6
ana1980 spune:
Fetelor, uite ce mai circula pe net:
"Aceasta este cea mai fantastica fotografie facuta vreodata.
Fotografia a fost facuta de un fotograf american, in timpul unei operatii de coloana, efectuata pe un fat, aflat in uterul mamei in a 23. saptamana.
Fotograful nu se gandea, ca va realiza cea mai importanta fotografie din viata lui, scopul initial fiind doar documentarea operatiei de coloana.
In timp ce fotograful Paul Harris fotografia procesul operatiei,
efectuate in clinica de chirurgie a Universitatii Vanderbilt din orasul Nashville, Tenesse, el a reusit sa imortalizeze momentul in care copilasul si-a ridicat mana din uterul mamei si a prins degetul
medicului.
Fotografia a cutreierat deja lumea, in Irlanda fiind principalul
argument impotriva legalizarii avortului.
Manuta care a cucerit intraga lume, este al lui Samuel
Alexander, care s-a nascut la 28 decembrie, anul trecut. Daca ne gandim, ne dam seama cat de vulnarabila este viata unui om. Medicii au fost siguri ca fatul nu ar fi supravietuit in afara uterului, de aceea au decis sa-l opereze in interiorul uterului. Dupa operatie uterul a fost inchis la loc, astfel incat fatul sa se dezvolte in conditii normale.
Prezenta fotografie este considerata cea mai importanta fotografie
din domeniul medicinii. Samuel este cel mai tanar pacient care a
fost supus unor astfel de operatii. Probabil Samuel Alexander Arms intr-o zi va avea posibilitatea sa-i stranga mana doctorului Brunner, de data asta in afara uterului mamei."
Pt a vedea poza:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bbidevara/detail?.dir=39d2&.dnm=3a0are2.jpg&.src=ph
ellinia spune:
Buna tuturor!
Ma primiti si pe mine in cercul vostru? Sunt nemteanca "dupa sot" , eu fiind din Iasi dar de vreun an locuim aici, in Piatra. Avem un baietel de 1 an si o luna, Stefan.
Pisicuto nu ma asteptam sa te gasesc aici! Ce mai face Matei!
Nu-mi vine sa cred ca afara ninge...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Eftimie C. spune:
Salutare, tuturor.
Ellinia, ma bucur ca ai decis sa vii alaturi de noi
Si eu sunt ingrozita de vremea de afara.Oare suntem in postul Craciunului sau al Pastelui?Eu ma duc acasa sa scot ornamentele de brad de la naftalina.
Va
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Ana, poza este emotionanta si povestea incredibila.Cred ca bb a vrut sa-i multumeasca personal pentru binele facut.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
iully spune:
Buna,fetele!si pupici
MA bucur sa vad ca ne inmultim!Bine ai venit,ELLINIA si sa-ti traiasca Stefan.
Chiar ninge?!!La bucuresti a fost f cald dimineata,nu era frig nici in tricou!Doamne,ce vreme!!!!
Eu sapt asta am avut niste probleme,mi-am uitat telefonul mobil in taxi,mi-am uitat buletinul la banca(asta l-am recuperat)dar ce sperietura am tras!!
Ana,e extraordinara poza!
Va pupik si va doresc o zi buna in continuare!
ana1980 spune:
Ellinia imi pare bine ca se mai insciu si altii. Si noi suntem noi pe aici. Am vazut s niste poze.....super.Avand in vedere ce a ales de pe tava.....cred ca vei avea un adevarat meneger.... Vor alerga fetele dupa el
Voi cand ati introdus periuta de dintzi?
Noi avem 4 dintzi si ma gandesc sa-i iau una....numai sa gasesc - nenodent: pasta cu periutza.
pupici
ionella3003 spune:
Buna, dragelor!
Am intrat sa va urez un wee placut, plin de dragoste si de liniste!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
mira_m spune:
Ne alaturam si noi, doua fete cucuiete. Suntem tot din PN!
Pupici si week-end placut, cu mult soare!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
ana1980 spune:
Ce bine este ca ne mai inmultim....Pacata ca activitatea e cam suspendata. Cred ca de vina este vremea care se imbunatateste si sarbatorile astea care nu-ti mai lasa timp si de altceva.
Fetele ati vazut pe undeva prin oras sac de dormit pt bb de cumparat?
Dati de stire unde si cu cat(daca mai stitzi)
Multumim si sanatate la toata lumea !
vali02 spune:
Salutare si bun venit fetelor noi. am observat tot mai multe fete din Piatra pe forum.
Eu am inceput treaba si evident am mai putin timp pentru net.
Am avut noroc ca am gasit din prima o tanti care imi sta cu fetele si de care sunt multumita. In rest suntem bine, mi-au racit un pic fetele dar m-am decis sa nu mai apelez la antibiotice si le-am dus la medic homeopat. Acu sunt f. incantata ca le-a trecut in trei zile numai cu remedii homeopate (bombonele, cum le spune Alexandra).
quote:
Originally posted by ana1980
Fetele ati vazut pe undeva prin oras sac de dormit pt bb de cumparat?
Dati de stire unde si cu cat(daca mai stitzi)
Multumim si sanatate la toata lumea !
Am vazut sac de dormit la magazinul TCM de vis-a vis de tribunal, asta acum vreo luna (cred ca era 300000). Era din acela mai subtirel, gen paturica. Daca vrei unul mai grosut, ca o pilota, iti recomand sac de dormit de la MondoCarp - au 2 marimi, 320-350000, eu l-am cumparat de pe site-ul bebelusultau si sunt multumita de el.
Va pup si mai trec eu pe aici - acu s-a apucat ioana sa tipe PA-PA
fetele mele