Piatra Neamt - Perla Moldovei (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata.
Mai fetelor, da' iar va gasesc pe pagina 3?
Iully, ma bucur pentru tine ca ai fost alaturi de barbatei in week-end si te felicit pentru facultatea de medicina (sa-mi dai o carte de vizita pentru cand vei veni aici sa profesezi).Chiar, care e specializarea aleasa?
Daca vei fi medic ortoped, ai sa-l ai client pe Edi, pentru ca noua la maternitate ne-au facut "cadou" o luxatie de sold pe care am descoperit-o dupa 1,3 ani. Ne-am dus tocmai la Bucuresti (la Grigore Alexandrescu -Dr. Ulici) pentru ca aici, un anume doctor (celebru), ne-a spus la control ca Edi "nu va mai fi niciodata un copil normal".Am rezolvat cu operatii si 4,5 luni de ghips.Din Dec 2004 tot mergem la Bucuresti la controale.Mai intai la 2 luni, apoi la 6.Tocmai se apropie vizita din mai si eu mor cate putin pana aflu cum sta treaba.Sper sa fi scapat de ghips-uri si operatii si sa terminam cu radiografiile astea, periculoase pentru organism.
Scuze ca v-am retinut cu probleme personale, dar imi mai vars si eu oful (sunt foarte dezamagita de tot ce tine de sistemul medical in orasul nostru ).
Va pe obrajori.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna fetele!si pupici
Eu inca nu am plecat la Bucuresti,mai trag chiulul cate o zi.Noi suntem bine,ne jucam si mai vb cate un pic.
Carmen,imi pare tare rau pt toate probleme lui Edy,si sper sa se rezolve cat mai repede.Ai facut bine ca ai mers la Bucuresti.Nu e vorba ca la noi sunt medici mai putin pregatiti,dar e vorba si de experienta.La Bucuresti cazurile sunt mai variate si posibilitatile de diagnostic si tratament sunt altele.Eu vreau sa ma intorc in piatra sa profesez,specialitatea mi-o aleg dupa rezidentiat,asa ca astept felicitarile dupa ce iau rezidentiatul.Fara el ,e ca si cum nu as fi facut facultatea pt ca diploma nu ma ajuta cu nimic.
La noi problemele de sanatate se reduc,multumim lui Dumnezeu,doar la un strabism congenital convergent.Ii acoperin un ochi zilnic,l-am operat o data si speram sa mai fie nevoie doar de o operatie.
Va doresc o zi frumoasa!!!Vad ca soarele s-a hotarat sa se arate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

buna, dragelor!

bun venit, iully, sa-ti traiasca minuna si asteptam cat mai multe vesti despre el (si nu numai!). Bafta multa la scoala si muuulta sanatate!

carmen, chiar ma bucur ca ti-a spus oful; imi pare rau pt. ce trageti cu mititelul Edi, multa sanatate si sa se refaca repede de nici sa nu-si mai aduca aminte vreodata de ce a suferit!... Oricand ai ceva pe suflet si vrei sa te descrci vei gasi aici pe cineva dispus sa te asculte si sa te sustina, macar si cu o vorba buna!...

pisicuta, multi pupici lui Matei!... si ii urez sa pape bine, sa asimileze si sa se faca o mandrete de fecior! Si noi am avut probleme cu luatul in greutate, insa, de cand l-am dus la mama, se pare ca nu mai este nici o problema, mananca foarte bine...

yashy, ce mai face mandretea de luka, asteptam noutati despre el!

Vreau sa va spun ca mama l-a dus pe alex la biserica ieri si, cand a vazut ca se apropie preotul de el a inceput sa scanceasca... l-a vazut asa de mare si imbracat in negru, s-a speriat... in rest a facut ture de biserica si a povestit cu toti sfintii de pe pereti... a fost si cu catelul (un pechinez pe nume Rimy) pana la usa bisericii, pt ca, atunci cand iese afara, sunt nedespartiti... revin cu noutati!
Sa avem o zi buna in continuare!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

'Neata, nemtencelor.
Iully, pup mic si sper sa rezolvati cu bine, strabismul.Cand am mers la Bucuresti, ne-au trimis si la un control neurologic (parca asa se spune...) ca sa vedem daca Edi nu a suferit traume la nastere; totul a iesit ok, dar s-a depistat ca are usor strabism.Cred ca de acum trebuie sa merg sa-i fac un control si probabil sa-i punem ochelari.Nu stiu daca la varsta lui va coopera si va accepta sa-i poarte.De aia tot am amanat momentul...
Ionella, multam de sustinere.De obicei nu ma plang, dar mai rabufnesc si eu.Mai ales de cate ori vad ca multi medici fac gafe si se comporta de parca nu stiu nimic.
Stiu ca aici, pe gasesc multi prieteni sa-mi fie alaturi.Pacat ca nu stiam de voi acum 2 ani, cand mi-ar fi prins bine sa va am langa mine.Sper sa nu mai fie cazul.Oricum, va voi inebuni cu grijile mele in mai, inainte de control.
Va pe obrajori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Sper ca ne primitzi si pe noi: mami Ana si bebe Casandra de aproape 9 luni. Nascuta pe 27.06.2005 la sitalul judetean neamt.
Petronela_gav cand am nascut eu, la etajul 4 camerele sunt super( cele reamenajate prin nu stiu ce programe). In acestea sunt cate 3 paturi in camera, fiecare cu patutzul copilului langa el. Paturi noi, cu lenjerie creponata. La fiecare pat mai este cate o comoda. In rest mai este o masa, o chiuveta si o masutza de infasat. Mai sunt cateva camere in care sunt cate 6 paturi, dar destul de ingrijite. Si tot cu patutzul copilului langa el. In rest baile sunt super jenante si mizere. Un total focar de infectii - dupa mine. Trebuie sa ai mare grija pe unde pui fiecare cm din corpul tau. Daca vrei sa-ti mai povestesc mai scrie aici, daca nu cumva ai si nascut deja
Nastere usoara !!!!!
Ei na ca m-am lungit destul.....
Pt ceva poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivi123ana/album?.dir=b981&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

ana, bun venit in gasca! Asteptam mai multe detalii despre Casandra (superb nume!)

herra, danina, lorelei, isa, anca, si toate fetele cu care ne conversam in iarna, pe unde v-ati ascuns, ce mai faceti????

Carmen, multa sanatate si suntem alaturi de voi! Si Alex s-a nascut cu stern infundat si o cam tragem din cauza asta... sa speram ca totul va fi bine intr-un final!...

O seara minunata fetelor!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna,fetele!si pupici
Eu sunt in Bucuresti.Baiatul e f bine.Sunt f multumita ca desi nu stau tot timpul cu el,stie ca sunt 'mami',si e atasat de mine cand sunt acasa.Weekendul asta a fost super,sa ma tina pana vineri.
Carmen,imi pare rau pt toate prin cate ai trecut si treci,ma rog lui Dumnezeu sa-ti dea putere,sa rezisti pt puiutul tau.,si sa speram ca totul va fi bine!!
Ionela,multumesc pt primire!!Baietii nostri sunt de aceeasi varsta,al meu e pe 16.07.2004.
Ana,bine ai venit.M-am uitat la poze.Sa-ti traiasca printesuca!!
Va sarut si mai vb!!

Mergi la inceput

Buna dimineata si va invit la o .Cele care aveti voie.
Ana, bine ai venit.Casandra e o dulceata de fetita si va fi tare cocheta.
Ma bucur sa aud ca la momentul nasterii tale, era ceva schimbat in spital.Din pacate ar fi trebuit o atentie mai mare la toalete, holuri... ca in camere oricum se gospodareau mamicile.
Spune-ne mai multe despre tine.Cu cine ai nascut, cum ai nascut, esti in oras...?
Iully, Ionella, salutare pup pe obrajori.
Chiar si eu ma intreb ce o fi cu fetele de nu ne mai onoreaza cu prezenta?Eu m-am bucurat mult cand am descoperit un subiect al nostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Sincer si eu ma bucur ca v-am gasit. Eu mai vizitez si lte site-uri, dar nu v-am gasit...
Am nascut cu Ileana Ionescu. Si a fost usor - de cand am plecat de acasa si pana am terminat de nascut au trecur 2,5 h. Cred ca de asta ma si gandesc deja la al 2lea. Stau in oras si nu am de gand sa ma mut....imi place aici.
Va pup, ca trebuie sa plec. Mai am si alte treburi de facut - ce sa-i faci mama, sotie, buacatreasa,etc....toate deodata.Asta-i viata !
Sanatate multa !

Mergi la inceput

Ana, esti o curajoasa.Deja vrei bb2.Eu nu mai am curaj...poate cand voi termina cu problemele lui Edi si...Cam multi de "daca"...

Mergi la inceput