sterilet: da sau nu?
Raspunsuri - Pagina 5

alexadaniel2000 spune:
Si la noi a aparut Robert tot dintr-o partida protejata cu prezervativ....dar e tare dulce si smecher la fel cum a si aparut pe lume pacalindu-ne pe amandoi!!!!dar suntem foarte fericiti ca am fost fentati asa...altfel nu aveam noi de gand sa fim parinti...

claujro spune:
Am intrebat si medicul meu ginecolog chiar saptamana treuta ce parere are despre sterilet si mi-a raspuns:"Ce parere sa am...eu sunt la al 4-lea!" Si riscul sarcinii accidenatle? intreb eu. "Riscul cel mai mare in cazul striletului e cel de sarcina extrauterina si e un risc pe care si eu mi-l asum..." Na, acu cum sa te hotarasati la asa raspuns???
Si am mai intrebat-o de Mirena si mi-a spus ca ea il recomanda pe cel sub forma de inel (din cupru sau argint).
Sincer, eu cam am dubii, mai bine merg in continuare cu pastilele chiar daca au efecte secundare.Of! Greu!!!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Daniela_Gina spune:
Eu sunt impotriva avortului (dupa ce am trecut de buna voie prin cea mai monstruoasa experienta din viata mea), or, principiul pe care functioneaza steriletul, din cate mi-a spus dr, este acela de a nu lasa oul fecundat sa se fixeze pe peretele uterului. nu mi se pare ok... Pe mine argumentul asta m-a convins sa nu, dar fiecare isi are scara lui de valori...
De obicei pledez pentru: metoda calendarului + prezervativ, eventual coitus interruptus, abstinenta. Cu multa atentie si foarte multa intelegere, cred ca sunt metode eficiente, fara sa ajungem in situatia de a curma o viata acolo unde Dumnezeu a suflat suflet...
Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Veve spune:
Hormonal and copper IUDs work in different ways. With a copper IUD, a small amount of copper is released into the uterus. This type of IUD does not affect ovulation or the menstrual cycle. Copper IUDs prevent sperm from being able to go into the egg by immobilizing the sperm on the way to the fallopian tubes. If an egg does become fertilized, implantation on the wall of the uterus is prevented because copper changes the lining of the uterus.
Steriletul hormonal si cel de cupru functioneaza in diferite moduri.Steriletul de cupru emite in uter o cantitate mica de cupru.Acest tip de sterilet nu afecteaza ovulatia si ciclul menstrual.Steriletul de cupru impiedica ajungerea spermei la ovul,imobilizanu-i accesul la tuburile falopiene.Daca un ovul este fertilizat,implantarea in peretele uterin este prevenita de cuprul care modifica(,) cavitatea uterina.(www.emedicinehealth.com/articles/37618-2.asp" target="_blank">emedicinehealth.com)
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6