sterilet: da sau nu?
Raspunsuri - Pagina 4

CristinaT spune:
Mie mi-a zis sa-mi pun Mirena cand voi intra la menopauza. A zis doctorul meu ca altfel nu se justifica.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

silvi_2005 spune:
hello tuturor, tocmai azi mi-am instalat steriletul, am un bebe de 6 saptamani si am zis ca nu mai vrea anticonceptionale. Momentam sunt contrariata, chiar ati rama insarcinate cu steriletul montat? Stiam ca existaun risc de 1% dar...cand auzi cazuri concrete...
Silvi

mariana tache spune:
Eu sunt contra sterilet.
Motive: -corp strain in uterul meu...hm...nu cred ca as fi reactionat prea bine;
- actiunea steriletului: impiedica localizarea in uter a ovulului deja! fecundat...brrrr...nu imi place ideea deloc!
Si cum sunt contra si in privinta anticonceptionalelor, dupa a doua cezariana mi-am facut ligatura de trompe.
Sper sa nu fiu eu exceptia de la regula, si sa raman insarcinata si cu ligatura de trompe, ca ma ( fac parte si eu, din "clubul" celor care raman gravide si cu gandul! o salut pe aceasta cale pe Cristina T, colega de "club"
)
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

CristinaT spune:
Mariana, fericito, si mie asta n=mis e pare solutia nemaipomenita, dar nu stiu daca il vreau pe al 2-lea. Deocamdata astept sa termin scoala...
Ce club am infiintat

Veve spune:
Mai,actiunea steriletului este de a impiedica conceptia,prin blocarea accesului spermei la ovul iar cel cu hormoni impiedica si eliberarea ovulului.E adevarat ca accidental fecundarea se poate produce;doar accidental si nu asta e modul principal in care functioneaza.
Aaaa si inca ceva:eu am doua cezariene si sterilet.Din cate stiu,intre cele doua nu exista nici o legatura.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

iren spune:
Pro sterilet, dealtfel mi-am shi instalat Mirena, sterilet cu hormoni, acum trei luni, shi ma simt bine cu el, incet, incet trec shi efectele negative ale perioadei de adaptare.Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

carmen spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Eu sunt genul care raman si daca ma gandesc
credeam ca sunt singura

alexa si mami spune:
pro sterilet.
veve, sar'mina de lamuriri. chiar nu stiam cum functioneaza.
alexa & fam

auras_80 spune:
Legat de sterilet: am avut si eu pe o perioada de un an, l-am scos de curand, de vreo doua saptamani pt ca am inceput sa am dureri fff mari.
Durerile au inceput odata cu instalarea lui dar erau periodice si mai ales suportabile. De vreo luna aveam niste dureri ca nu puteam sta cateodata in picioare. Plus o menstruatie abundenta si mai lunga decat de obicei. Cand am mers la control si i-am zis medicului simptomele a zis"99 % de la sterilet" si dupa extragere m-am simtit fff bine chiar din aceeasi zi. De atunci nu ma mai doar ovarele(avem dureri de ovare, nu puteam ridica nimic mai greu, nu puteam face sport), sunt la fdel ca ininte de a-l avea.
Deci in cazul meu nu a fost uynul fericit.
Dar am prietena care il tolereaza perfect, cu o problema A RAMAS INSARCINATA cu sterilet in dotare.
Pe mine m-a cam speriat gandul asta.
Cam atat am de zis despre sterilete din experienta mea.

Amalita spune:
Si noua ni s-a spart durexul (cel mai prost prezervativ care exista, ar trebui sa il scoata de pe piata), asa a aparut puiul meu care are 4 luni.Pot sa spun ca a fost un caz fericit pentru ca ne gandeam sa avem un copil.
In schimb cu pilule nu am avut nici o problema timp de 6 ani, singurul incovenient a fost ca m-am ingrasat cu un kilogram (retentie de lichide).