Racusori, la apel! (10)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
monagan spune:
maaaaaaamaaaaa, ce tort misto
vreau reteta, ca-mi place ca e cu multa frisca.pls!!!!
de la mine ai 10+, .
Cele 2 M&M,, ha, ha, bate covoare dar nu sterge geamuri.
Menna (Si...dupa 17 ani, nu prea ma mai intereseaza nici o parte,) asa ca il fac "pachet" dar,nu pot elibera nici o garantie, ca nici ptr. mine nu pot da garantii, darmite ptr. altii.
Georox, te asteptam maine cu vesti.
Lucia, july_g, pe unde sinteti?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MirelaV spune:
fetele..io acum am ajuns acasa. m-a sunat o prietena sa ma intrebe ce fac..dupa ce ieri ii spusesem k azi nu ies nici pana in usa..si io zic...ce sa fac...stau in pat...ma uit la tv. si ea zice...."apai bine...imbraca-te k io=s in masina..afara..te astept"
ce era sa mai zic...m-am conformat...si iaca ce mancaram noi pizza in oras...am stat la barfa..dupa care am mai barfit nitel si=n masina toata smecheria a durat vreo 4h. chiar m-am simtit bine. si de parca nu era destul de tarziu...in loc sa vin acasa sa fac si io baie k omu'...sa ma pregatesc pt maine..mi-am amintit k vecina a facut placinta cu branza..k ma chemase mai devreme..si=am trecut sa mananc si placinta. iata-ma pe mine la 22:20 cum n-am facut nimik pt maine..si nici nu mai fac. nu tu baie, nu tu unghii...nu tu habar cu ce ma imbrac...habar n-am de nici unele .. dar sunt obosita acum
menna..io-ti dau 10...k arata bine..(mie nu imi place frisca) dar daca era cu cioco...iti dadeam 2..de gelozie k nu mananc si io
mona, las' mama..trimite-l asa...k il invatam noi M&M sa spele si geamuri..si elibereaza si certificat de garantie. si apai unde stie sa faca tocanita..mai invata si altele.
io azi am facut ciorbita de perisoare si muschi de porc la cuptor..care nush cum au iesit k .. am papat in oras
va pupacesc si va urez o noapte minunata.
mona, nu-l obosi prea tare p'al tau. lasa-l pt noi.
nite nite all MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
Neata dragelor
Eu deja pe la birou,ma duc sa pun de'o cafea ...dar am zis ca va acord voua prioritate asa ca am intrat sa va citesc si sa va scriu.
Mona iti dau un pm cu reteta azi cand primesc toate cantitatile exacte de la bunicuta mea.
Mire eu tare m-as fi bagat la cirobita ta perisoare dupa care sunt innebunita,ce pizza,ce prostii ,cand ai asa o papica buna acasa ...auzi tu! felu 2 muschi de porc la cuptor .
De eram din acelasi oras inainte sa fi plecat tu de acasa, ma gaseai pe mine in fata usii disperata
Geo tinem pumnii
Ma duc sa fac cafeluta, caci dupa dupa un wk fara cofeina si nicotina (mai ales fara cofeina) nu mi-e tare bine...sunt bleaga si fara vlaga ...pica tensiunea la mine iara la toate.
sa aveti o saptamana placuta.
Plec
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
Georox spune:
Neata !
Sunt prima la apel? Voi pe unde umblati ? V-ati baut cafeluta ? La tigari v-as recomanda sa mai renuntati, ca nu fac bine... Era doar un sfat !
Mirela nu am net acasa, de accea nu pot intra in wk.
Menna, Monasunt sigura ca bebe este bine, nu ar avea de ce sa nu fie, insa stiti voi ca orice mama isi face griji. Iar cu vesti voi veni de-abia maine, pentru ca am programare la 17.00. Azi noapte m-am luptat cu o durere de masea si maine trebuie sa ma duc si la dentist. Si am oroare! Norocul meu ca este de treaba si finut !
Sa aveti o zi minunata pentru ca meritati ! tuturor !
Menna spune:
scuzati-mi greselile de ortografie pleeeaaasee ... cafeaua lipsa e de vina
Ma duc s-o beau
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
neata
am citit ce-ati scris.
azi nu-s intr-o stare prea..draguta. am visat toata noaptea k aveam o fetita careia uitasem sa ii dau sa manance (era bebelus) si ma gandeam..uite saraca nici nu plange..si apoi...i-am facut ceai
m-am trezit de multe ori azi noapte..nush...m-am plictisit acasa dar nici la sv n-as veni.
tre sa vina uratii...si mi se accentueaza starea.
fetele...voi tineti postul? eu il tin cand simt. ma gandeam sa tin miercurea si vinerea...
geo, deci lipsesti motivat
la dr vii in bucuresti la T? sunt curioasa cum e acum. sa dai fuga la dentist.
Menna, pizza a fost "obligatie"
va pup, ma apuc de treaba. ma doare burtaaa...uf
io-s ca babele...cand fu tica..nu fu tache..
gataaaa...muncesc MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
Fetele eu n-am chef de munca! si sincer nici nu prea am ce face ...abia astept ziua de maine cand o sa fiu libera (merg la doftor)
Am primit un mail dragut de la o prietenuta si m-am mai amuzat putintel, ca'n rest sunt si eu tare rascolita ...o fi ceva in atmosfera ?! Am vrut sa zic ca poate o fii depresia de primavara,dar la noi numa' primavara nu se poate spune ca e ... aici ciripesc pasarelele,dar mi'e teama pt bietele de ele sa nu inghete,ca prea s-au grabit sa-si faca aparitia pe la noi, cand afara a inceput de ieri sa ninga dinnou
Ok , haideti sa va redau si voua textul ce m-a facut sa-mi revin pentru o clipa
O parere freudiana zice ca ...
Femeile sunt precum merele neculese.
Cele mai bune sunt in varful pomului.
Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca.
Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat.
Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare.
Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului.
Impartasiti acest mesaj tuturor femeilor care sunt mere bune, chiar si celor care au fost deja culese!
Acum barbatii.
Barbatii sunt precum un vin bun.
Incep prin a fi struguri si depinde de femei daca reusesc sa stoarca toata pleava din ei pana cand acestia sa se transforme in ceva acceptabil pentru cina.
O femeie face un barbat din fiu in 20 de ani, in timp ce alta il prosteste in 20 de secunde.
Femeia si hainele se aleg la lumina zilei.
Curajul la barbati nu e asa de rar cum se crede, dovada cit de multi se insoara.
Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta.
Inteligenta are limitele ei, prostia nu.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
Este clar ca femeile sunt mai destepte decit barbatii.
Ginditi-va: cel mai bun prieten al lor sunt diamantele.
Cel mai bun prieten al barbatilor este ciinele.
Sexul este pretul pe care femeile il platesc pentru casnicie. Casnicia este pretul pe care barbatii il platesc pentru sex.
O femeie poate sa tina un singur secret: virsta ei.
Numai fetele cuminti isi tin un jurnal. Fetele rele n-au timp.
Daca vrei ca sotia sa te asculte cind vorbesti, vorbeste cu alta femeie. O sa fie numai ochi si urechi. (asta mi-a placut teribil )
Concluzia: Marea intrebare la care nu am fost capabil sa raspund este : "Ce vrea femeia ?"".
(Freud)
Ma intorc inapoi intre hartii si prostii
Menna
monagan spune:
mai da ce harnice ati fost azi!!!
menna,,se vede ca nu ai chef de munca. Oare e de vina primavara? Da imi place ca ne mai scrii chestii hazlii.
Eu din pacate fac parte din categoria merelor "culese", dar coapte .
Cand un mar e prea copt deja incepe sa se strice.ha, ha.
Mirela,[/red, uratii aia ...buna zi si-au ales, acu de 8 Martie.
Eu vreau sa tin postul dar am uitat si sambata am facut o droaie de cumparaturi (numai carne, mezeluri), deci cumva tre sa le mananc, dar vreau macar miercuri si vineri sa postesc.
[red]Geo,
Mi-am vopsit parul,(mi-am schimbat look-ul, adica inainte eram cu suvite gri si acum mi l-am facut saten inchis) iar la coafor degeaba merg ca nu e loc, asa ca ma coafez acasa si maine....la bairam.
la toate
Georox spune:
Mirela lucrez in Bucuresti. Si voi ramane aici pana nasc, iar dupa ma mut la Buzau. Nu fac naveta la doctor, nu e prea convenabil,caci te usuca de bani.
Menne super aforismele, mai ales cele cu merele...oare de aia imi plac asa mult ?
Mai am trei ore si imi vad puiutul.
july_g spune:
Hai salut la racusoare!
Menna super! Ca si Mona, ma simt deja culeasa, dar parguita(sa nu zic coapta).
Super toate! Consortul meu a tras concluzia: "de aia mi-am luat caine!"
Mirela, nu fi trista! Lasa ca e bine sa vina si nenorocitii de urati! Ca de aia suntem femei!
Georox ai grija de tine!
Cookie, pe unde umbli?
Va pup si numai bine!