Racusori, la apel! (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare!
Noi suntem bine, dar cam ocupati ...cu mondenitati...
Am avut un botez ieri, am fost la biserica si azi urmeaza
Abia astept!

Monagan, bravo tie! Asa imi place(de fapt, asa procedez si eu, imi fac singura cadouri )

Menna, te invidiez pentru tortul ala ...eu tot la dieta sunt...dar lasa ca ma fac eu

Mirela, ce-ai patit? Probleme la serviciu?
Pai mai fa si tu asa

Sper ca sunteti mai bine cu sanatatea, fetelor!
Va pe toate si un we minunat va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata. hai k am o zi..am inceput cu vesti proaste!
cookie, mda .. cam pe acolo prb
dar acum..prietena mea..e in spital cu fetita..are bronsolita. e de azi dim de la 4 cu ea acolo. daca stiti ceva de boala asta..spuneti-mi si mie..ce complicatii pot aparea?
va pup. ma imbrac sa plec la servici.
ne "vedem" later

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mirela, sorry pentru prietena ta...dar o sa fie bine, ai sa vezi, daca e la spital, sub supraveghere...
Am avut si noi ceva similar(dar fara internare) si s-a rezolvat cu antibiotice.
Sanatate la bebe mic si putere la mamica!

Mergi la inceput

fetele..sunteti in vacante de relax? unde-mi sunteti? haideti..la apel.
sunt obosita moarta
acum am ajuns..

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare racoaice,
acum m-am trezit. Va dati seama ca am dormit de la ora 15??? Wow, da ce bine e sa poti dormi dupa-masa.
Azi iar am mai iesit la oras si pana la urma mi-am luat o fusta si gablonturile. Se asorteaza. Poseta n-am luat, dar nu ma las. Poate luni.
Inainte de a pleca i-am spus la al meu: Pina cand vin acasa, sa faci curatenie si mancare !!!!! (bineinteles ca am glumit, dar cand am sosit chiar erau facute )
Cookie, cum te-ai distrat?
Menna, ai facut tortul?
Mirela,, incearca sa nu le pui la suflet, mai ales problemele de servici (alea nu merita). Sanatate fetitei.

Mergi la inceput

mona cand am citit cu mancarea si curatenia. ia trimite-l si la mine p'al tau
io-s obosita moarta, dar mai trag nitel de mine k altfel ma trezesc prea devreme maine
bine k te rasfeti iubita..ai inceput k mine
menna..buna toarta?
Lucia, geo, july??
io cu cookie ce facem act de prezenta in week. restul...rarut
nite nite all...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Cam tarziu, da vin si eu la apel.
Mire, nici macar nu stiu ce e boala aia.
Is adormita rau! Am baut deja 2 cafele si tot nu ma trezesc.
Va pupi dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

BUNA DIMINEATA
sint la o cafea strong, o tigare mica, mica si pe urma fac micul dejun.
Mirela, il trimit, la colet postal. Pe mine ma ia cu nervi cand se apuca de mancare. Stiu ca urmeaza....tocanitaaaaaa, fir-ar sa fie. Da ce sa fac...suport.
Haideti fetelor, trezirea, nu ma lasati aici solo!!!
Vb. later.

Mergi la inceput

am papat..inca nu am baut cafeaua dar urmeaza..
mona, trimite-l..macar la curatenie sa-l pun. . geamuri spala? k am multe
july, ceva viral.
va pupik pe toate si va doresc o zi minunata.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Hello
Mire , Cookie tre' sa recupereze zilele absente
Mona vezi daca poti sa-l imparti in trei pe sotior. Partea care te intere pe tine sa ti-o lasi (daca te-ai gandit la prostii,sa-ti fie de bine ) si restul trimite-l la noi,dar vezi sa mai fie in stare sa bata covoare sau sa stearga un gemuletz pe cand ajunge la cele doua M&M
Eliberezi si certificat de garantie ?
Mire din pacate n-am aflat nici eu mai multe despre boala de care ziceai tu dar am vazut discutii pe un alt forum cum ca este un virus ce poate fi usor luat de catre copii,existand si cateva cazuri de gradinite de prin Bucuresti,unde mamele s-au trezit peste zii cu boboceii bolnaviori ...insa am inteles ca tratamentul este pe antibiotice,copilul trebuind sa fie mereu sub supraveghere pt ca pot aparea complicatii. Multa sanatate puiului si putere mamicii.
Daca tot m-ati intrebat de tort ,aici puteti sa vedeti ce a mai ramas din el dupa ce am bagat la ghiozdan .
Lucia nota la tortuletul meu ?
Geo maine e ziua ce mare sa nu uiti sa intri sa ne pove ce ai vazut la eco
July , altfel ?
Azi am dormit pana la 11:30 si vreau sa va mai spun caaaaa mi-am propus in wk sa nu fumez si pe cat posibil sa nu beau nici cafea ... Asa caaaaaaaaa iaca'ta a trecut 1 zi fara sa fumi si va trece si azi la fel macar in wk sa-mi las organismul sa rasufle.
Mire,Mona (cine mai fumeaza de p'aci?!) urmati exemplu lasati nervii la o parte,dormiti cat incape si impuneti-va macar 2 zile din 7 sa nu intoxicati organismul cu nicotina (aoleo ,aci risc sa aruncati cu ce va vine in mine )
Va las, ma duc in ale mele treburi
la toate

Ups ! I'm out

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput