bebelusi de ian-feb 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 3
crinuta spune:
Da Miha, suna bine amandoua.
Si pe mine ma dispera vremea, dar mai ales faptul ca nu pot iesi cu Rayan.
pupici
Crinuta si
Rayan
MihaT spune:
aaaa, sa va spun ce a facut Alexia de dimineata.Ieri am fost in SelGros si i-am cumparat o noua olita,este in forma de scaunel cu spatar si are si o centura sa nu se poata ridica dupa olita.Am lasat-o pe olita si m-am dus pana in bucatarie sa-i pregatesc masa si ce credeti???...am trezit cu ea la bucatarie mergand dea-busilea dar si cu olita in spate.Noroc ca nu facuse nimic ca altfel...

crinuta spune:
quote:
Originally posted by MihaT
aaaa, sa va spun ce a facut Alexia de dimineata.Ieri am fost in SelGros si i-am cumparat o noua olita,este in forma de scaunel cu spatar si are si o centura sa nu se poata ridica dupa olita.Am lasat-o pe olita si m-am dus pana in bucatarie sa-i pregatesc masa si ce credeti???...am trezit cu ea la bucatarie mergand dea-busilea dar si cu olita in spate.Noroc ca nu facuse nimic ca altfel...
Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)
Pozicile Alexiei

Crinuta si
Rayan
MihaT spune:
Crinuta si la mine merge foarte greu forumul,mai ales ziua, seara mai tarziu parca merge mai repede.
Florina, haios Gabitza in cutie.Sa stii ca si Alexia mergea in picioare numai sprijinita de mobila ,la fel ii era frica,si a inceput sa faca 2-3 pasi singura si la cateva zile a inceput sa mearga dintr-o data singura si foarte sigura pe ea.Acum aproape ca merge numai in picioare.
PatriciaArdeleanu spune:
nu printisorii, va rog...e prea masculin. Copilashi e mai neutru, zic io...
eu cu vremea asta turbez..si mai sint si extrem de obosita si nedormita...nici nu zici ca maine e 1 martie...Shobo, succes maine..
cind o mai punem de intilnire?
nu stiu, referitor la fete de pe lista, nu dati cu rosii, dar sint f multe care nu au scris nicio(data)
-sau cum s-o mai scrie cf noii gramatickii a lb romane
. NU ma refer la persoane gen ingerashu care a fost membru ff activ si care va fi din nou dupa ce va incepe munca probabil, ci la fete care s-au inscris si atit...fara niciun (lol) mesaj.
apropos de asta, ati vazut noile reguli gramaticale: nicio, niciun, etc???ihh, ce urit suna. eu am sa scriu incorect de acum incolo
.
la fel cu "sunt", asa nu imi place!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Witchie spune:
iata cum ar arata lista. Evident, suporta imbunatatiri si inca nu am trecut linkurile de poze (chestia asta o sa mai dureze).
COPILASI-DRAGALASI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2005
[bold]Noiembrie[/bold]
23 nov.
Alexandru (Bellamia)
[bold]Decembrie[/bold]
15
Victor Ștefan (Ana Maria) 9,2 kg/75 cm
21
Bianca Maria (Ingerasu)
22
Rayan (Crinuta) 10,5 kg/83,5 cm
27
Dragos Mihai (Lali) 11 kg/78 cm
[bold]Ianuarie[/bold]
2
Vlad Ionut (Bubu02) 10,7 kg/79 cm
3
Sebastian (Adana)
3
Sergiu Denis (Coraly) 10,4 kg/76cm
3
Mara Theodora (Megg) 8,8 kg
3
Alexandra Beatrice (Ilucae) 9,2 kg/ 73 cm
5
Nectarie Ioan (Adita) 11 kg/78 cm
6
Stefan (aurelrusu)
6
Rares Daniel (o prietena) 10,6 kg/76 cm
7
Andreea Oana (Leta)
8
Andrei Stefan (Amary)
9
Tudor (Tomasa)
10
Sebastien Stefan (Oana Cretu) 9,7 Kg/74 cm
10
Maria Theodora (Cocolino)
10
Ruxandra Maria (V. Erica)
10
Ioana Maria (Anuc)
13
Mihai (amo2004) 11,5 Kg/ 77 cm
13
Mihai Cristian (Bdana)
17
Viktor (Monique)
17
Natalia (Lavinia345)
17
Simona Andreea (Andrutza) 10kg/ 79 cm
17
Mandy Stephanie (Alina Maria)
17
Amanda Maria (Cory35) 10,2 kg/ 79 cm
18
Irina Ioana (Witchie)
25
Maria (Danielai)
25
Alexia (Miha T)
26
Bianca Maria (Kris)
31
Alexandra Maria (Ubi)
[bold]Februarie[/bold]
4
Andrei Razvan (Tigabita)
4
Iustin Gabriel (Gabi.i)
4 Gabriel (Catiflo) 10,6 kg/ 76 cm
5
Rebecca Andreea (PatriciaArdeleanu) 8,400kg /76 cm
6
Alexandra (Jone)
7
Elena Stefania (Gabry)
9
Tudor Constantin (Bestutza)
10
Andrei (Kita)
11
Nicodim (Bagoiu)
11
Stefana (Alipiticot)
18
Cristina Mihaela (Ixxi)
18
Radu Andrei Alexandru (Amaya) 81 cm/10.350 kg
21
Matei (Lbelciug) 9,2 kg/ 70cm
21
Codrin Stefan (Shobo) 10,8kg /80cm
22
Hana (Magga)
23
[blue] Lucian (Crinia)
27
[blue] Vladut (Sirimie)
Martie
7
Clara Sophie (Viktoria)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele
Ubi spune:
Pai sa raspundem si noi prezent: la 1 an, 9 kile juma si 76 cm.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
tomasa spune:
Nici eu nu vreau "printisori"...Mie nu-mi place deloc chestia asta cu "printul" si "printesa", suna de parca ar fi de neam regal iar noi, ceilalti pusi sa-l servim sau inferiori lui, iar eu nu-mi consider copilul superior ci egal. Poate pare ciudat dar asa simt ori de cate ori aud chestia asta, la asa ceva ma duce cu gandul, chiar daca pt. mamele respective e o forma de alint ca oricare alta. Al meu e un baietel, nu e printz. Sper sa nu fi suparat pe cineva ca simt asa, e ceva involuntar.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
Amaya spune:
Anda, arata super listuta...o sa updatez si eu pozele in album si sa-ti dau si eu link-ul.
Crinuta, Andrei e bine, e inca vanat dar zona nu mai este asa de tare...dau in continuare cu Lasonil...maine avem programare la oftalmologie sa vedem daca este necesar sa intervenim in vreun fel fiindca avea o idee de strabism la un ochi (ii fugea cand si cand spre interiorul ochiului, dar n-am mai vazut de ceva timp sa se mai intample)...in multe cazuri este considerat normal si isi revine de la sine dar vreau sa fiu sigura.
Tomasa, am fost la medicul de familie, am facut un scandal moderat, adica nu a fost nevoie de tipete si apelative (eram pregatita sa fac si asta), si asistenta si-a recunoscut vina si si-a cerut "mii de scuze, pe cuvant ca nu s-a mai intamplat niciodata!!!", insa am obtinut promisiunea medicului de familie ca nu o va mai lasa, cel putin o perioada, sa faca injectii bebeilor si, am avut grija, m-am asigurat ca ne-au auzit discutia (chiar daca pe un ton decent) toti pacientii care asteptau (si era plin
) si restul asistentelor si medicilor. Toate mamicile susoteau cand am iesit si ma felicitau. Am plecat promitandu-i asistentei (aparent, cel putin, aveam si sprijinul pediatrei care ma tot aproba) ca, daca se mai intampla sau daca aud ca i s-a mai intamplat cuiva, ii fac reclamatie la minister cu tot tamtam-ul de care sunt in stare....de acum insa voi face toate vaccinurile care ne-au mai ramas la Medicover.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
PatriciaArdeleanu spune:
Da, Tomasa, asa este
eu am vrut sa fiu putin mai diplomata
dar la fel gindesc si eu.
Uite, chiar de la tine m-am inspirat acum si mi-ar placea si asa "Fetite si baietei de ian-feb 2005.
in alta ordine de idei..eu citesc acum o carte care cica a avut mare succes in ultima vreme, este o poveste reala a unei fete musulmane din regiunea Cisiorania-Palestina (zona rurala), care descrie viata de acolo, relatiile de familie, relatia femeie-barbat...sincer, nu prea imi imaginam ca mai exista asa ceva atit de oribil in ziua de azi. Cartea asta -care e dupa o intimplare reala si inca una (povestea unei femei care s-a casatorit in Africa cu un sef de trib Masai) cica sint acum printre cele mai citite carti. Nu ca ar fi scrie cu mare arta, ci pentru ca sint povesti adevarate. Abia astept sa o citesc si pe a doua.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)