bebelusi de ian-feb 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Erica, nu ti-am trimis eu vreun mail, poate ceva virusi care te-au vazut la mine in contacts si ti-au trimis vreo porcarie, parerea mea e sa-l stergi fara sa mai incerci sa-l deschizi!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Mai, eu aproape fac cate o criza de nervi de fiecare data cand schimb pampersul. Cristi se agita, se intoarce, ba chiar se da jos din pat si o ia la goana chiar si asa, mozolit. Ma abtin cu greu sa nu tip la el si sa nu fac uz de forta.
De imbracat ptr iesit afara, nu mai vorbesc. De fiecare data ii promit ca nu il mai scot afara pana in luna mai cand se incalzeste si are mai putine toale. Ma taie 3 randuri de transpiratie si apoi, asa imbracat, pana sa iesim se incalzeste el si face scandal de ma stie scara. Voi aveti ceva metode pasnice de combatut nevricalele din aceste momente?

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

E ok Copilasi de..., dar eu speram sa gasim ceva mai deosebit.
Sunt de acord Anda sa reactualizam lista. De asemenea sunt de acord sa scoatem datele de la nastere.
Putem lasa greutatea si lungimea actuala si eventual nr de dinti, ar fi haios, nu stiu, ganditi-va si voi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Iar urla din orice si vrea sa fie plimbat in brate. Nu inteleg ce a patit....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

mie mi-ar placea copilashi-dragalashi de...
sa ramana link poze -cine are-kg, inaltime, etc...
si am vazut pe la alte grupuri de mamici statistici haioase: cel mai pletos, cel mai vorbaret, cel mai dintzos, etc...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

mie mi-ar placea copilashi-dragalashi de...
sa ramana link poze -cine are-kg, inaltime, etc...
si am vazut pe la alte grupuri de mamici statistici haioase: cel mai pletos, cel mai vorbaret, cel mai dintzos, etc...

Suna bine!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Si la voi merge forumul atat de prost? E enervant deja cand trimit mesaje sau fac modificari, ca stau de ma apuca nervii

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Parca la mine nu merge chiar asa de greu -ca zilele trecute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Florina, mi-au placut mult de tot pozele cu cutia

Eu zic sa nu fie sterse numele de copii ale mamicilor care nu mai scriu aici. Eventual sa le puneti intr-o zona separata, de mamici care nu mai posteaza dar sint asteptate sa o faca. Unele mamici nu mai au timp sa scrie dar citesc frecvent, altele sint plecate dar urmeaza sa se intoarca.

Eu nu mai am timp acum dar mai scriu mai incolo

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Fetelor ce vreme este afara,oare cand vine primavara??? sa stam mai mult pe afara,ca eu una nu stiu cat mai rezist sa stau in casa.

O idee: nazdravanii sau printisorii de ian-feb '05

Mergi la inceput