Mamici de mai-iunie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ok, au mai ramas doar 2 albume desi cred ca daca tot punem intalnirile acolo ziceam ca fiecare intalnire cu albumul ei, pt. ca de fiecare data sunt alte mamici si alte masuri la burtici. Buuuun, acu' eu tot nu inteleg de ce albumul este privat, de cine ne ascundem? Inteleg sa avem doar noi parola si userul ca sa putem adauga poze cand avem cate una, dar de ce sa nu fie vazut? Asta nu inteleg.

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Ama multumesc pentru PM
O sa pun si eu poze dar deocamdata nustiu cum
Noi ne simtim binisor,am intrat in prenatal,ma mai doare spatele,burta,am arsuri pe gat,dar vad ca mai toate fetele aucu nervi nici nu mai spun...
la toate
30+Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Apropo de nervi mei...
Am niste vecini mai galagiosi pe care in perioada asta imi este mai greu sai suport,stie cineva ceva de pus in urechi ca sa nui mai aud cand mai dau ei petreceri noaptea si nu pot dormi,precizez ca am stat de vorba cu ei dar nu inteleg,poate si ei au dreptate ca mai vor sa se distreze,de aceia as vrea sa-mi rezolv singura problema
multumesc mult
30+Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Ok, au mai ramas doar 2 albume desi cred ca daca tot punem intalnirile acolo ziceam ca fiecare intalnire cu albumul ei, pt. ca de fiecare data sunt alte mamici si alte masuri la burtici. Buuuun, acu' eu tot nu inteleg de ce albumul este privat, de cine ne ascundem? Inteleg sa avem doar noi parola si userul ca sa putem adauga poze cand avem cate una, dar de ce sa nu fie vazut? Asta nu inteleg.

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Exact, Carmina!

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

MAGG, uff , acu am cautat si citit .Am gasit medicamentele , foarte greu si foarte scumpe.Streptococul sa-l daram ca asta nu conteaza

ALIA 29 W

http://community.webshots.com/user/cypocs101

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Pai daca voi nu scrieti numele sub fiecare poza..nu se stie cine si cum.Adica eu acum va cunosc si stiu, dar normal e sa sa aiba fiecare poza denumire sa se stie!
Cat despre problema public/privat..eu v-am intrebat de la inceput si am zis ca fac cum vreti voi..nu inteleg de ce acum va declarati nemultumite.Daca il vrea toata lumea public, schimb linkul de pe prima pagina astfel incat sa intre direct in cont, la albume!
io 31+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Eu aseara am avut niste contractii...am crezut ca e ceva trecator dar vad ca in seara asta iar au aparut...si mi se intareste burtik si ma cam doare...si culmea...si aseara si in seara asta tocmai luasem no-spa-ul preventiv(cum mi-a zis doc) si ele tot au aparut...

Sper sa nu fie ceva grav...Daca se mai repeta si maine seara ma duc la doc.

viviana 28w3d

Mergi la inceput

Astept sa isi dea toata lumea care are poze in album acordul si voi face albumul public! OK? Intre timp mai deskid si noul capitol si revin cu linkul sa ne mutam acolo!io 31+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

E gata si noul capitol!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70157" target="_blank">CAPITOLUL 43
io 31+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput