Mamici de mai-iunie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Multumesc mult Ama !
Abia astept sa ma uit pe album ...da' acum tre' sa fug la ceva trebi... Si netu' se misca precum melcu'. Bineinteles ca trimit si eu pozici da' sa fac mai intai unele mai de soi ...ca sa ne laudam si noi

Carmen 25+ cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nu mi-a mers netu' toat ziua!

In privintza pozelor : eu am propus sa se faca un album public in care fiecare sa isi puna pozele cu burtica care ii plac si in care sa punem si pozele de la intalniri si ulterior si pozele cu bebei. Practic vor fi trei albume. Am propus sa fie privat deocamdata pana cand toate fetele sunt de acord cu pozele lor de la intalnire. Atat. Nu vad rostul unui album comun privat. Album privat poate sa isi faca oricine individual si apoi sa invite pe cine vrea, sa il vada. Albumul propus de mine dupa modelul fetelor de la "mamici de iulie-august" etc, era de la inceput vazut ca fiind public.

Carmina, eu am pus pozele de la intalnirea din ianuarie, pentru ca la mine erau. Am sa le sterg din contul meu personal de webshots si am sa le las in albumul nostru. din pacate nu stiu daca le-am pus pe toate pentru tocmai de dimineata cand le puneam mi-a cazut netul. O sa verific acum.

Multumesc tuturor pentru laudele la adresa Katjei! Ne-am impaunat rau de tot!

Luana, eu zic sa mergi frumusel intr-un supermarket (gen Mega Image) si sa iei un cadou pentru cei mari - ceva simbolic pentru casa si tot de acolo pentru cei mici niste cescutze, castronase , ceva pt copiii mici(sunt ieftine si frumoase) pentru ca nu stii daca mananca dulciuri deja si ce anume dulciuri si o carte sau ustensile pentru desenat pentru cea mare (sunt tot felul de prostii cu Barbie si asa ceva). Ajungi cu totul pana in 500 000 lei dupa parerea mea.

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, m-am uitat la poze si avem numai gravidute frumoase! Inaioana, Katja e o dulceata!

Alda, felicitari ptr. gemenute!

Doina, felicitari ptr. baietel! Numa bine s-a potrivit, nu?

Alia, pai fetele tot au vorbit de streptococul tau, citeste cu atentie in urma! Tre sa treaca acu cu noul tratament...

Ama, merci ptr. PM, l-am primit.

Pentru cine mai are chef sa vada poze suntam pus cateva cu burtica mea aici si daca vreti sa vedeti dragoste mare intre fiu-miu si gogoselul de 2 luni la al carui botez am fost priviti aici

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Steluta tu ai intrebat mai demult despre analizele pe care le da dr. T la 28 sapt ... iar eu mi-am adus aminte intr-un tarziu ca aveam de gand sa-ti raspund... Deci, mie la vizita de la 24+ mi-a zis sa fac in sapt 28 asa: HLG (hemograma), biochimie sange (uree, glicemie, creatinina etc.), sumar de urina si culturi col (streprococ gr. B). Acuma ...eu am inteles (de la o graviduta de aici care merge tot la dr. T) ca ar fi bine de facut si analiza de secretie vaginala. N-am inteles de ce nu mi-o fi scris-o si mie pe hartiuta ... dar io o voi face si p-asta.
Alia multa sanatate si succes cu streptococul cel pardalnic ! Si eu zic ca si celelalte fete care ti-au raspuns pana acum... ca e mai bine sa nu te stresezi atata pt ca ai tot timpul sa-l dai gata pe uratu' asta de B.
Ama multam fain si pt listuta !

Carmen 25+ cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by doroti_5
Gicutza tie dupa UM pe data de 15.09.2005 iti ese DPN 22.06.2006, de ce tu ai pus 15.06.2006?
doroti_5 29+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

doroti.. ai dreptate.. numai ca eu sunt la a 2-a cezariana si domnu' doctor a spus ca o facem cu o saptamana inainte de DPN-ul normal ca sa nu existe nici un risc. De asta am scris 15 .

Mai burtici mai, nu stiu cum e la voi dar aici e jale cu vremea. Ninge si viscoleste de nu mai vad nici blocul vecin (nu ca m-ar interesa blocul vecin sau vecinii de la blocul cu pricina )si ar trebui sa ies sa iau paine dar mi-e groaza pur si simplu sa scot nasucul din casa.

Azi a mers si internetul tare greu din cauza viscolului si cica se anunta inca 2 zile la fel .

Si bebelina noastra misca de 2 zile tare mult. Pana acum misca mai mult seara, la culcare (bineinteles . Dar de 2 zile misca si dimineata si seara. Eu chiar ma ingrijoram ca misca prea putin, dar acum vad ca recupereaza.

Maine primesc rezultatele la analize si probabil am sa ma duc la control la Nayel. Nu am reusit sa sun azi sa ma programez la cabinet dar poate prind 5 minute libere ca nu mai am rabdare. Eu am mare noroc ca Nayel are cabinetul chiar peste drum de mine, deci mi-e mai usor sa merg aici decat la spital, dar i-am spus sotului ca vreau sa mergem la un control si la spital ca sa vad si eu conditiile de acolo.

Vad ca deja v-ati apucat de cumparat hainute, carucioare, patuturi. Noi avem putintel noroc la capitolul asta, pentru ca am pastrat absolut tot de la Bubu, asa ca avem si patut pliant si patut de lemn, si landou si carucior sport, cos auto (singura problema e ca nu stiu cum o sa instalam si cosuletul si scaunul auto in masina, pt. ca al lui Bubu e instalat acum in spate, pe locul din mijloc, care mi se pare cel mai sigur). Iar sora mea avea pregatit 2 saci de hainute de fetita inca de prima data cand am ramas insarcinata, pe care le vom folosi acum. In plus, maistra de la fabricuta surorii mele s-a apucat si a facut zeci de pantalonasi si bluzite si salopetele, asa ca pana pe la 1 an avem hainute de casa sa ne tot ajunga. Iar hainutele mai frumusele si pentru spital, pentru scos din spital am sa le comand online.

Am vazut toate pozele de pana acum... sunteti niste burtici tare frumoasa. De abia astept sa mai organizati o intalneala ca sigur vin si eu .

Deocamdata atat.. mai scriu...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Alia, Io de la pagina 5 ti-am raspuns...ufff, hai ca va fi bine, sa inteleg ca ti-ai gasit tratamentul?? Ori ba???

Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ina cum vor fi la sfarsit 3 albume daca acum sunt deja 4? Atunci facem atfel, toate pozele de la intalniri le punem intr-un album, pozele cu burtica intr-unul si al treilea vaz fi cel cu bebelusi!io 31+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Buna seara fetelot!

Foarte frumoase poze!SUnteti asa frumoase!Mor de ciuda ca nu am venit, eu am crezut ca e duminica intalnirea si m-am necajit rau cand am aflat ca deja se asteptau pozele!Pana la urmatoarea intalnire sper sa fie de picnic, azi e grozanic de urat!

Alda, felicitari ptr. gemene!

Dilaural mie mi-a recomandat si dr. Chitescu si Dr. Herghelegiu sa fac eco morfologica in saptaman 32, daca vreau.

Nu mi-e foarte clar cand se fac analizele de ultimul trimestru, in ce sapatamana?

Ia cineva calciu si fier, mie la primul set de analize nu mi-au iesit prost, dar din sapt. 24 mi-a recomandat: Ecovital, Calciu, Magne B6. Mi se par cam multe, voi ce luati?

Luc2, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Gata, am facut asa, am pus toate pozele de la intalniri intr-un singur album, asa ca va rog nu mai creati alte albume pana nu ni se naste primul bebelus si vom face atunci un album cu pozele bebeilor!io 31+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor am vazut pozele. Sunteti extraordinare.

M-am si intristat putin....aveti niste burtici asa de frumoase si mari....Eu parca nici nu sunt graviduta. Abia se vede burtica.

Tineti pumnii pentru maine, mergem la doctor.

Pupici,

Flory 23+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput