Torticolis

Torticolis | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Saptamana trecuta am dormit aiurea cu capul pe perne si dimineta m-am trezit cu o durere la muschii gatului pe partea dreapta.
Dimineta a fost cum a fost dar in cursul zilei a inceput sa ma doara foarte tare.
Necazul e ca pe zi ce trecea durerea era tot mai mare si s-a extins la ceafa.Acum dupa o saptamana abia imi pot intoarce capul.
Cat mai dureaza ?Eu deja am ajuns sa innebunesc de nervi si de durere ca nu imi pot intoarce capul cand am nevoie.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Habar nu am cat mai dureaza, dar si eu sunt de sambata in aceeasi, situatie, asa ca ma intereseaza si pe mine. Doar ca ce scrii tu aici ma demoralizeaza complet. Adica nu am nici o sansa sa ma refac pana sambata? Nice..(not)!

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

Fetelor,faceti comanda la Hemel de Ulei Relax.Contine componenti activi de origine vegetala,vitaminele A,D si E,uleiuri eterice de menta,lavanda,rozmarin,ienupar,geranium,eucalipt....Este folosit pentru masaj de relaxare si revigorare.Uleiul intensifica circulatia,iar uleiurile eterice cu efectele lor calmante,inlatura semnele de oboseala si tensiune musculara.Este recomandata pentru varice,spondiloza,leziuni,entorse.Se recomanda persoanelor nervoase,suprasolicitate si devitalizate,in aromoterapie,insomnii,raceli,dureri menstruale,etc.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nicoled multumesc!

Carolina la mine se mai amelioreaza putin durerea cu paracetamol.Ce e masol e ca trebuie sa stau infasurata cu un fular mai gros si nu pot bea sau maca rece ca ma doare tare.Nu stiu cum e asta.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Buna ziua fetelor

Eu fac destul de des torticolis .Am facut si la degetul mare de la mina dreapta si la talpa si la git.E f dureros si neplacut si nu trece complet decit dupa 10-12 zile. Nu tre sa va speriati.Folositi creme revulsive gen Revulsin si inveliti gitul sa stea la caldura.im citeva zile se amelioreaza,dar ramine senzatia aceea neplacuta ...nu stiu cum s-o numesc.Parca v-ar 'tine',va impiedica sa duceti miscarea pina la capat.Aveti grija sa nu va expuneti partea afectata le frig.Asta este cel mai important!Si daca puteti luati si niste aspirina sau un antiinflamator usor.

Va doresc 'destzepenire' grabnica

Noemi

Mergi la inceput

10-12 zile
Bine ca merge paracetamolul.Mai mult de 3/zi nu am luat.Asat e bine nu?
Nasoala senzatia!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

Am avut si eu asa ceva si am mers la o batrinica.Ea ma masat cu o crema(insa nu era ceva deosebit) de 2 ori in aceeasi zi,in 2-3zile mi-a trecut.
Am mai patit la calcaiul de la piciorul sting,efectiv nu mai puteam sa calc,nici sa ma sprijin,m-a dus o matusa la o femeie care"stie sa traga" si dupa ce m-a masat de 3 ori mi-a trecut.Ce m-a mirat ca respectiva femeie nu avea nici cele mai elementare cunostinte medicale,insa mi-a zis ca ea stie unde e sucita "vena"si o trage,adica o pune la loc.Daca zicea cineva,nu credeam,insa eu mi-am revenit.

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

E bine ca durerea ti se amelioreaza cu paracetamol,dar trebuie sa te gandesti putin si la ficatul tau.Uleiul pe care l-am recomandat este 100% natural cu efecte terapeutice si rezolva chiar toate problemele pe care voi le-ati insirat.Nu ezitati sa-l folositi.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si eu am patit asa de la curentul din tren...am mers insa la acupunctura si mi-a facut si niste infiltratii in git....dar nu sunt mai dureroase decit e durerea aceea in sine. Eu acum....dupa citiva ani...inca simt in anumite pozitii ca imi intepeneste gitul.Sanatate!

Mergi la inceput

Sa nu imi zici ca si peste ani o sa simt ca deja nu mai pot si au trecut 8 zile.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

asi, ai incercat unde ti-am zis?

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

Mergi la inceput