Vitamine...cand afli ca esti gravida

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna, burtici!

Eu iau Elevit, asa cum scriam si mai sus, inca din saptamana a 6-a de sarcina, bineinteles la recomandarea medicului. Intr-adevar m-am ingrasat, insa nu cred ca e vina vitaminelor neaparat. Chiar acum ma uitam pe compozitia lor si am obs ca contin chiar si vit. A 1.0800mg.
Nu cred in malformatii de la vitamine, mai ales ca sunt in mod special vitamine recomandate in sarcina sau in timpul alaptarii, dozate corespunzator, chiar daca ai o dieta echilibrata. Oricum eu am mare incredere in medicul meu, care mi le-a recomandat, chiar inainte sa-mi vada rezultatele analizelor.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Eu sunt insarcinata in 23 de saptamani si de abia de 2 saptamani mi-a dat d-na doctor sa iau Cal-C-Vita si magnerot( adica magneziu) cu toate ca analizele imi iesisera ok...dar aveam niste carcei noaptea...
Cat despre acid folic mie doctorita nu mi-a dat sa iau pt ca mi-a zis ca bine ar fi fost sa iau dinainte sa raman insarcinata...cica dupa e apa de ploaie...iar vitamine nu vrea sa imi dea ca sa nu ma ingras....

23

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Calciu in saptamani mari de sarcina poate da contractii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenisaD spune:

Mie dr mi-a recomandat Elevit incepand din luna a 5-an de sarcina si imediat dupa ce am inceput sa le iau m-am trezit cu niste crize de rinichi cumplite. Asta, in conditiile in care ,la ultimul control medicul constatase ca rinchiul meu drept este dilatat.
De mentionat este faptul ca in prospectului vitaminelor sunt mentionate atentionari speciale in cazul insuficinetei renale.
Asa ca fetelor, fiti foarte atente cu ce recomanda medicul!!!!!

Mergi la inceput