Bebelusi de iulie-august 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
anis spune:
Dede, exista o teorie,conform careia daca mama a avut rujeola si mai alapteaza,bebelushul are ceva anticorpi.E adevarata teoria??
Eu una am avut rujeola, d efapt am avut toate bolile copilariei, in afara de hepatita.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
Eu mai stiu ca rujeola nu se ia printr-o a treia persoana, adica o iei doar de la cineva care are boala (in faza de incubatie sau in primele zile de eruptie), nu de la cineva care a fost in contact cu un bolnav si apoi vine la bebelus. SI, intr-adevar, e f. contagioasa.
Mama ofera imunitate bebelui pt. cateva luni, daca a avut boala. Un bebe bine ingrijit are imunitate buna si poate lupta cu virusul, deci riscul de complicatii scade.
Brianamica, au internat-o pe Ana in salon cu copii care au rujeola sau sunt suspecti? Pt. ca tocmai am auzit de un caz, tot la Babes, de un copil suspect de o boala contagioasa, internat intr-un salon adecvat, dar care s-a dovedit ca nu avea boala respectiva. Insa a luat-o de la copiii din salon.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
anis spune:
Diana....sper sa nu fie invers ...da nu cred ca sunt f pasnici si obisnuiti cu copii.
Hai ca pun o poza sa vezi cum e pe fata.Si eu zic ca astea sunt de la caldura....ca ieri de ex, am scos-o afara si nu mai avea nimik.si am mai observat ca e si de la "masca de legume de pe fata", adica cand mananca se murdareste normal in jurul gurii pana la nas..e am asta e portiunea unde apar.
Pun poza acum si revin, te anunt!
Apropo voi cum imbracati seara pt somn copii??
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Diana...cate luni mai exact???
M-am uitat pe corp Ingrid nu mai are nimik vizibil..mai se simte pe piept un pic pielea de parca ar fi mai aspra(sunt brobonele f mici).
Diana ,uita-te aici :POZA
Ella2000 spune:
Anis, asa e... mai au si ele " masca"!
Ancutza, vazut si puiul tau! de la fetele mele!
Brianamica, daca ai iesit cu Ana la plimbare sila cumparaturi sau ai auzit ca o cunostinta a avut...oricum , vorbata, SA SE FACA SANATOASA CAT MAI REPEDE!
Emmaaimee, ma distrez de scumpetea ta ... o si vad la fantana! dar... ma sperii ca vad ca se intinde si Paula din bouncer! dupa jucarii si ce e prin jur! plus ca .. sa nu cada din pat o mai legam in bouncer si o puneam in mijlocul patului! ca doar ii place la inaltimea surioarei ei...
plange! fug
Ella2000
anis spune:
Da,,e clar bubitele sunt de la caldura...a dormit acum..doar 45 de min..si i-am facut racoare in camera.E au disparut majoritatea.Mai are cateva...si nici cearcane nu mai are.
E clar, e de la caldura si de la atingerea cu mancare pe fata(nu se poate?)
Dianami spune:
Anis, cred ca e iritatie de la masca de fatza . Bubitele acestea apar si cand ii curg balutele (cand vor dintisorii sa iasa ) sau cand roade multe jucarii. Da-o cu o crema hidratanta si antiiritanta (cea pe care o folosesti si pt. fundulet) si ii trece repede.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
brianamica spune:
Diana Mirela, este singura in rezerva (adica la ora asta cu mama), insa sunt f ingrijorata de ceilalti.
Adica, ieri i-au facut radiografie la plamanasi. Am fost in alt corp cu ea, si inaintea ei a facut radiografie o fetita la 10-11 ani care avea rujeola. Cand mi-a spus asistenta sa o asez pe masa, am intrebat daca pot folosi paturica pe care o aveam Mi-a raspuns NU. Si atunci am intrebat-o daca nu cumva ar trebui sa dezinfecteze masa aceea pt ca fetita de mai devreme avea rujeola. Si a inceput sa tipe la mine , sa pun copilul acolo unde spune ea, ca nu o invat eu meserie etc. Mai avea putin si imi dadea una !
Ca sa nu mai spun ca toti :infirmiere, asistente, medici, pun mana pe copii cu rujeola, si apoi vin si pun mana pe Ana
Noua ni s-a spus sa nu o scoatem din rezerva, si chiar nu o scoatem deloc din rezerva.
Insa problema sunt ceilalti ! Parerea mea.
Si fratele meu este medic, insa nu mai profeseaza in Ro. A plecat de cativa ani si , spune el, si asta a fost unul din motivele plecarii sale :indolenta din sistemul medical.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
anis spune:
Si cand te gandesti ca nou ne fac asa de bine mastile de fata...sau avem noi pielea mai tabacita ?
O dau cu crema .....da ai dreptate..citisem ceva in spock..cu bubitele si dintii..zicea ca pot aparea ori la fata..ori mai des pe fund...ee.la noi n-a vrut pe fund..ci sa se vada..noroc ca nu e adolescenta
Mama ce limbarita am azi..numai eu vb pe aici...ce sa fac daca nu pot iesi afara ...
andatudor spune:
Inainte de a citi vreau sa spun ca am venit si noi de la vaccinul de 6 luni.l-a intepat si in mana si in picior si a plans tare mult!
La 6 luni si 13 zile avem 6,600 kg-ff putin mi se pare mie -si 68 cm.
Nici nu stiu ce sa cred,poate laptele meu nu-l mai satura,dupa ce ca nici nu prea-i mai place sa suga.UUfff abia aspetp sa ma duc maine la pediatra sa vedem ce zice.
Noi avem programul cam asa:
9/10-banana cu branza calcica/mar cu branza-180gr.
12/13-piure de legume cu carne sau ou 180gr(a mai mancat si 200/250 gr.
16/17-supt de la mami
19/19:30-cereale 200gr
4/5/6-supt de la mami
El se culca pe la 8/9 seara si de atunci nu se mai scoala decat la 4/5/6 dimineata sa suga.
Vi se pare OK programul,mananca destul si bea destul lapte,ca eu sunt super stresata ca nu bea destul lapte !!
Citesc si revin