Bebelusi de iulie-august 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
Dianami spune:
quote:
Originally posted by ancutzathree
fetelor eu ieri am vorbit cu doctoritza despre vaccinul antirujeolic shi i-am spus ca mi-e frica sa i-l fac si nu a insistat, chiar a fost de acord sa nu il facem pana la 1 an...asa ca deocamdata asta am decis,oricum momentan nu i-l putea face ptr ca e putzin roshu in gat ,dar oricum mai am timp sa ma razgandesc daca vreau...
voi toate l-atzi facut?
Ancutza, si eu l-am refuzat, vom face trivaccinul la 1 an. Si MonaI la fel, de altcineva nu mai stiu.
Emaaimee, vezi ca maine-poimaine o gasesti inotand in apa de la fantana, ca un somon roz .
Am uitat sa-ti zic ce a facut Iulia cu pisica noastra, cand am fost la ai mei: pisica a venit sa o miroasa, iar bebe, cand a vazut-o colorata si miscatoare (super-jucarie ), a infipt manutele in ea sa o bage in gura . A fugit pisoiul ca din pusca atunci cand a vazut ca s-ar putea sa fie mancat
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
anis spune:
Ingrid a mancat 250 gr de piersica si para..super...
Emaaimee...in afara de faptul fetele noastre sunt nascute intr-o zi de 2, s-au mai si vorbit intre ele..ba cu dintii...vad acum si cu bubitele pe fata...A Ingrid nu mai are pe corp ,acuma are pe fata Diana,asta de la ce mai sunt?,iar cu bouncerul am renuntat de vreo 2 sapt la el...ca se apleca dupa jucarii si imi era ca venea in cap.
Mai nou, demoleaza patutul pliant...Acum e in tarc, si zgaraie plasa aia cu manutele...de mi s-a ridicat parul pe mine...
Auleuu..ati vazut ce e afara In Bucuresti vorbesc??!!!!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Diana..super faza cu pisica..inchipuieste-ti ca Ingrid are 3 catelusi ..iti dai seama ce se intampla cand ii vede.??!..are pusa pata pe unul..adica e mai special pt ea , e fetita,Daisy o cheama,cum o vede, da din picioare si chitaie..si o apuca,daca e f aproape de ea...de par si trage neneee.. si catelul nimik..se uita asa la ea...si nu zice nimik...nici nu da semne sa plece..in schimb alt catelus..cum o vede cu mana prin jurul lui..o taie scurt
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
brianamica spune:
Fete !
Nu vreau sa a sperii, vreau doar sa va avertizez !
Prima data Anei i-au aparut 3 bubite pe fatza !
Aratau ca si cosurile proaspete (atunci cand apar ), rosu aprins , fara varf, asa cum sunt cosurile noastre cand incep sa iasa.
Eu ne le=-am considerat serioase , am zis ca sunt de la praf, sau altceva. Poate ca intr-adevar erau din alta parte. Nu stiu dar sunt speriata tare si am zis sa va spun si voua !
Nu vreau sa va sperii insa vreau sa va spun doar din experienta mea.
Multuemsc de incurajari !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
delia grozav spune:
Brianamica imi pare foarte rau pentru voi, sper din tot sufletul sa nu fie rujeola. Oricum Ana e o fetita bine ingrijita cu imunitate buna. Noi suntem alaturi de tine. Intraba daca nu i se poate administra gamaglobulina desi sigur s-au gandit si ei la asta.
Doamne ajuta sa va faceti repede bine.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
anis spune:
La Ingrid ,bubitele sunt ca alea care le-avea pe piept, a niste brobonele..am observat ca tot apar dispar ,dispar mai ales cand suntem afara,deci la aer rece.
PT rujeola, nu trebuie sa existe un mediu..ma gandeam ca Ana are o surioara mai mare,gradinita,scoala etc?
anis spune:
Brianamica, sper ca pana la urma sa nu fie vb de rujeola..multa putere si sa auzim de bien de Ana!
brianamica spune:
Da, Ela este la scoala in clasa I.
Insa dupa cum am spus, pe Ana nu puneam mana decat dupa ce ne spalam pe maini. Iar Ela avea un regim destul de strict... se spala pe manute, se schimba si apoi intra in camera la Ana.
Asta de cand am adus-o acasa pe Ana !
Nu cred ca de la Ela. Cred insa ca de la alte persoane care au venit in vizita.
De fapt, nici nu mia conteaza !!
Vreau doar sa o vad din nou bine sanatoasa !!
Si atat.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
delia grozav spune:
Virusul se ia mai ales prin picaturi de saliva deci pe calea aerului si mai putin prin maini sau alte suprafete infectate ca rezista putin in mediul exterior. Dar e foarte contagois.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Dianami spune:
Anis, daca vezi cumva ca dispare Daisy, stii cine a mancat-o .
Bubitele de pe fatza cum arata? Tot ca celelalte? S-ar putea sa fie de la caldura. Oricum urmareste-le, sa vezi cum evolueaza, daca se intind pe corp.
Pupici si...ai grija de catei !
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia