The best of aug-sept-oct 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LA MULTI ANI DANA!

Am vazut si pozele, sunteti niste frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ai! Dana sa fii sanatoasa si iubita, sa ai parte numai de bucurii.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La multi ani, Daniela, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi !!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Danyce sa fii sanatoasa, fericita si toata viata sa te bucuri alaturi de sotul tau, rudele tale si in special minunea Alma

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANI DANYCE

Nu am intrat de ceva timp pe forum, sunt INGROZITOR de aglomerata.
Copilului meu i-au iesit si caninii deci ......... are toti dintii. Mincam deja la comun, bea singur din cana, ,, partea prosta este ca atunci cind se satura toarna pe el dar .... asa invatam.
De saptamina trecuta am o problema cu bonele ... ei bine ... m-am saturat sa fac frumos pe banii mei (nu am timp sa va povestesc toata istoria dar promit macar un rezumat) asa ca de azi l-am dus pe Razvanel la gradinita cu fratisu ca si asa ia toate racelile de la el . Eu as vrea sa-l dau la o gradinita cu clasa speciala pt bebe mici, am gasit una si pare ok .. sa vedem, deocamdata a fost ok azi la gradi. S-a jucat cu copii iar fratisu a avut grija de el .
Bolnavi nu am mai fost (slava domnului) si sper sa vina primavara sa scapam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by danyce

Salut, fetelor,
In primul rand, va multumesc mult pt urari!Noi am chefuit in weekend, in doua reprize (sambata cu prietenii si duminica cu familionul)pt ca tati al nostru iar a plecat in delegatie de dimineata.Am pus ceva poze din ultimele zile ca sa ne mai vedeti si pe noi.Apar si prietenele de pe DC acolo.Sambata, cand au fost ele cu sotii si piticii a fost super!Ce mai...nebunie totala cu piticii nazdravani, dar si distractie pe masura.
Ma bucur sa aud ca Stefan e mai bine si sper ca si restul piticilor bolnaviori sa isi revina cat mai repede.Acum trebuie sa recuperez de zor la curs ca nu am mai avut vreme de invatat sapt trecuta si cum doarme ingerasul de Alma, chiar asta am sa fac pana se trezeste.O zi excelenta tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Dana, La multi ani fericiti, plini de dragoste, realizari si sanatate!

Cu drag,

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

La Multi Any Danyce!
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita!

Cristiana mami de Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI! DANIELA...frumoase poze... si pt voi si pt Alma dragalasa.

ANDREEA si voua....sanatate multa piticutei!

IOANA ai vazut pozele?... si sanatate si voua!

Am vazut si ceva poze cu gaza lui NATY,zilele trecut,si vroiam sa-i zic ce super scumpa e puiuta

fetelor,sanatate si pe miine!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

la multi ani, Dana
crezi ca putem imprumuta putin si noi parul ondulat al Almei? glumesc , acum-da eu sunt putintel dezamagita ca Liam-bebele meu cu par ondulat isi pierde parul de bebe si nu stiu daca va ramane cu el ondulat...

frosa-felictari pentru dinti. noi inca mai avem drum lung pana acolo....

Lia- e desteapta foc pustoaica mea. sa o laud eu ca alticneva cine. ieri in masina si-a acoperit ochii cu caciula sa nu o bata saorele si sa doarma linistita...azi la masa la restaurant-am iesit de dimineata asa ca am mancat in oras micul dejun, zice go bye, bye si face cu mana...ultima expreisie favorita"up" si "get up'-dimineata , in loc sa planga acum tipa-get up-scoala-te....

eu-off topic- am inceput un tratament pentru deficitul atentional, asa ca sper sa ma adun acu' si sa fiu mai activa la mamici aici...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Frosa, azi mai m-am uitat la pozele vostre, tare dulci sunt flacaii tai!

Mergi la inceput