Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Fetelor, va invit la un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70185" target="_blank">aici!

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AMELY, asa credeam si eu numai ca......... din noiembrie ma atinge de maxim 3 ori pe luna si asta numai atunci cand nu mai este nimic de facut si sincera sa fiu cred ca nici nu ii pasa. Asta este singura explicatie pe care o pot gasi momentan. O sa ma gandesc la ideea ta de a-i spune ca iau anticonceptionale si de fapt sa arunc din folie in fiecare zi pastila respectiva.
LIANA iti multumesc ca am un umar pe care sa plang.
Va pup,

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

catty
Nu stiu ce sa zic!!!M-ai lasat fara cuvinte! E f. greu sa sfatuiesti pe cineva...in asemenea situatie... caci lucrurile sunt prea intime si tin de bucataria celor 2 soti!!!
Eu nu pot decat sa-ti doresc sa-ti gasesti linistea...sa speri ca mai devreme sau mai tarziu ti se va indeplini visul!!!( si io sunt din Pitesti).Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa vb. mai des.
In legatura cu un alt aspect... riscand sa te superi pe mine.... te rog renunta la ideea ACO ..nu cred ca poate fi ceva mai rau!!!
Io zic desi nu prea e fair -play vis a vis de sotzul tau ...sa-l minti ca iei Aco...si tu de fapt sa nu iei...si daca ramai...spui ca s-au intamplat cazuri de fete care sa ramana cu ACO!!!
Parerea mea e ca nu trebuie sa disperi..nici sa te resemnezi!!!
Daca te iubeste cu adevarat...iti va respecta dorinta cea mai fierbinte...aceea de a avea un bb...care inseamna de fapt...implinirea ta ca femeie pe acest pamant!!
Sper din tot sufletul sa nu te superi pe mine...si sa nu dai cu prea multe rosii!!!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Amely
Am gandit la fel in chestia cu Aco... cred ca scriam in acelasi timp!!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

catty:
parerea mea este ca ar fi bine sa te detasezi de tot si toate, si sa te RELAXEZI insa sub nici o forma sa nu iei ACO. E treaba ta daca il minti sau nu pe sotul tau in privinta asta. Insa eu te sfatuiesc sa nu iei si sa lasi lucrurile in voia lor, sa nu te mai gandesti la per fertile, la CM si altele. Lasa lucrurile si D-zeu va alege in locul tau ...
Referitor la sotul tau cred ca-i este fff frica... am mai auzit cazuri din astea ... eu zic sa nu-ti faci probleme... unii barbati nu-si dau seama cat de mult isi doresc un copil pana nu-l vad... asa ca, chiar daca el zice acum ca nu vrea, si faptul ca respinge orice are legatura cu BB dovedeste si mai mult cat de crispat si fricos e... insa daca D-zeu alege sa-ti dea BB, sotul tau isi va schimba radical atitudinea ... crede-ma! o sa fie superrr incantat cand o sa vada bebicelul ala mic si scump: o sa se uite la el cu mandrie si o sa se laude in dr si st ca-i al lui... eheee barbatii..numai gura-i de ei!!!

asta e parerea mea... tu stai linistita...

eu iti tin pumnii sa fie totul bine!!!
relaxeaza-te si vei vedea ca totul va fi bine!!!

bubuleana

Mergi la inceput