Mamici de sept-oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
alinamoro spune:
Salutare gravidutelor!
Floricika, eu ma inscriu la salata orientala, wow, mi-ai facut pofta.
Fetelor, eu m-am ingrasat 1 kg.
Voi, mancati lacate? Mie nu mi-a placut laptele niciodata si nu beau de obicei decat cu cereale.
Sambata am prajit peste si m-a apucat o greata, simteam ca am ceva in gat, tot ma pregateam sa
, dar pna la urma n-am
Nokia, 45 de kg?? Ce fain! ![]()
Alina
(12+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
Susa spune:
Buna Burtici,
Noi suntem bine, greturile din ce in ce mai rare, pap in schimb cam mult.
Am niste alergii ciudate care ies pe corp,piele, nu stiu din ce cauza , banuiesc ca sarcina. Nu prea pot dormi bine...dar va trece si asta sunt convinsa .Constipatia cam da de furca si ea
...BB e bine, creste si stau toata ziua cu stetoscopul pe burtica poate il aud cum inoata pe acolo.....stiu ca e prea mic ca sa aud ceva dar nu mai am rabdare pana incepe sa miste. Va pup si sanatate maxima
11 fix
Silvia
Sephora spune:
Va pup pe toate 
Noi astazi ceva mai bine cu toate ca
de dimineata n-a lipsit.Nu stiu ce-am avut dar am cam dormit toata ziua se vede ca avea nevoie bebe.Eu in ceea ce priveste kg nu-mi fac probleme deocamdata,daca oricum
cam tot,o sa vedem in al doilea trimestru ce sa va intampla.Ieri in schimb am avut pofta de icre,nu cred ca e bine sa le mananc dar nu am rezistat si i-am zis vecinei mele (care m-a ajuta cu mancarea ca eu nu pot gati nimic acasa din cauza mrosurilor)sa mi le faca.Am papat putin.
Au inceput si la mine durerile de burtica dar sunt inca suportabile.
In rest cam tot asa.Mi-e un dor sa m-a duc la servici,dar mai am de stat inca acasa.
IO
9+
Io
osna spune:
buna fetelor,
azi pentru ca e soare si frumos la noi am iesit la plimbarica si la intoarcerea acasa am intrat la Plus sa mai cumpar cate ceva.am gasit vinete foarte ieftine si am luat 2 sa fac zilele astea o salata.Beatrix o sa incerc asa cum ai facut tu maioneza,numai cu galbenuse fierte desi prima oara am esuat la incercarea asta.
floricikaeu am luat vreo 3kg in 10 saptamani si trebuie sa recunosc ca mananc mai mult ca la inceput.sunt zile in care imi este vesnic foame si zile in care ma chinui sa mananc ceva,ma tot uit prin frigider si parca nimic nu ma atrage.
aylui bine ai venit in clubul burticilor fericite.sarcina usoara si bebe sanatos.din ce oras esti?
Vauva si pe mine ma cam strang pantalonii.trebuie sa las prima capsa la blugi deschisa.am cautat salopeta de graviduta dar nu am gasit si sambata abia astept sa merg la cumparaturi sa imi iau niste pantaloni.
alina mananc branza feta si cascaval de 2-3 ori pe saptamana iar in fiecare zi un iaurt cu fructe ca simplu simt ca nu intra.lapte nu pot sa beau desi am incercat de cateva ori.eu nu mai prajesc nimic ca vb ta mi se intoarce,face sotul cand are timp,daca nu bag la cuptor ca se face si asa.
la toate si sa aveti o zi minunata
10
microbu spune:
Salutare burtici!
Eu am ramas total socata de povestea Andreei, am citi TOT despre ea. Ce sa spun, sincere condoleante familiei.
Eu tin pasul mai greu cu voi, dar citesc toate mesajele voastre.
Noutati am ceva...am fost la prima ecografie la DR. POSEA (cantacuzino) si bebe avea 6sapt si 5zile si 0.78cm, evolutie f buna si normala. Acum tre sa-mi fac analizele si merg iar la control.
va pup mult
si promit sa scriu mai des.
Astazi avem 8sapt fix!
8+
nicolstoy spune:
Salutare tuturor,
Eu sunt bine, cand si cand mai am cate o stare dar fara sa se agraveze si asta e bine.am reusit sa mananc carnita seara , dar fara sa exagerez.cred ca de data asta e fata, pt ca are cam multe "fite" (pofte)...
ba "X" fructe(nu dau nume...), ba inghetata, ba bomboane cu visine... La Vladut nu a fost asa, pot spune chiar ca nu am avut nici un moft, dar acum...imi scot parleala si pt primul.Asa cum v-am mai spus, savurez din plin perioada, pt ca o alta asa...nu va mai fi.
N-am reusit sa incarc poze aici in album
asa ca am linkul urmator.... http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos
Cine vrea sa vada...![]()
V-am pupat si vorbim curand. Sa va fie cat mai bine.
Nicol si Vladut
Susa spune:
Buna Burtici,
Noi suntem bine, greturile din ce in ce mai rare, pap in schimb cam mult.
Am niste alergii ciudate care ies pe corp,piele, nu stiu din ce cauza , banuiesc ca sarcina. Nu prea pot dormi bine...dar va trece si asta sunt convinsa .Constipatia cam da de furca si ea
...BB e bine, creste si stau toata ziua cu stetoscopul pe burtica poate il aud cum inoata pe acolo.....stiu ca e prea mic ca sa aud ceva dar nu mai am rabdare pana incepe sa miste. Va pup si sanatate maxima
11 fix
Silvia
ionica spune:
Buna seara burticilor!!
Iata ca a inceput sa se linisteasca si la mine starile de "strigat la pantofi"!!
Am petrecut weekendul fara nici o nozeea si ma simt din nou om!
Pufymic:
Pune si la mine/ DPN 20 SEPTEMBRIE DR. RIVAS CLINICA BIBLICA COSTA RICA Multumesc anticipat!!!
Va urez o saptamana superba la toate si sa aveti grija de puiutii vostrii!
Ionica +10
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
microbu spune:
Pufymic, te rog sa treci la mine Dr. Posea, Cantacuzino dar dpn nu sunt sigura, cred ca e in jur de 10oct06.
Greturi mai am dar mai rar, din cand in cand stari
dar atat. In schimb dupa ora 16 nu-mi mai pot tine deschisi, as dormi si cu capul pe birou la servici. Vroiam sa va intreb daca si in trimestrul al doilea imi va fi la fel de somn, sau nu e nici o regula? O fi bebe al meu mai somnorila...?!
8+
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
vad ca incepeti sa mancati bine. in sfarsit! unele mai fericite au trecut chiar la carne, eu inca n-am reusit. dar nici nu-i simt lipsa.
flori sa-mi zici si mie ce-ai facut la dr suciu. am asa emotii, o sa ma programez si eu pt prima sapt din martie. trebuie sa sun cu mult timp inainte? am uitat sa te intreb cam cati ani are. eu pana acum am fost numai la femei si mi-e cam.........Stiu ca e o prostie.
osna eu stiam ca branzica feta nu e indicata in sarcina. si mie imi place dar am renuntat la ea. am citit chiar in mai multe locuri. acuma, cum crezi...poate nu sunt eu informata bine. am inteles ca nu e preparata suficient, si e problema la fel ca la ouale crude sau orice alt produs animal crud!
la rvdr!
9+
pozici n-am reusit nici eu sa pun altfel decat asa, daca sunteti curioase:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos