Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Gabitrifan - bine ai venit! Speram sa vina si randul nostru sa te citim!, sa ne povestesti mai multe despre Luana!

Margott, ai vazut ca temerile tale s-au dovedit a nu fi intemeiate? Sau intr-adevar masajul la talpi si-a facut efectul?
Lalelele sunt superbe! Nu stiu daca am mai vazut asa de frumoase!
A fost ziua ta si nu ne-ai spus nimic! Sau astazi este ziua cea mare? La Multi Ani! Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta!

Dana, imi pare rau sa aud ca trebuie sa colindati pe la doctori! Imi este tare mila sa vad copilasi asa de mici tusind! pentr Alexia sa se faca bine! Pozele nu se vad, cred ca nu ai facut public albumul!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

pentru bb-ii EMMA, ANDREI, FILIP si pentru mami MARGOTT!!!! SA CRESTETI MARI (unii la pungutza cu bani - Margott) SI SANATOSI!
Dana cred a ai dat privat la poze ca eu nu pot intra sa le vad.
Uraaaa pentru Alexia (Dana). acum sunt 2!!!!
Alexia mea este maraita rau de tot. dimineata cand ne-a dat trezirea la 5.45 ca sa pape a fost tare agitata si dupa aia a adormit tare greu. s-a foit vreo juma de ora si era toata rece ca gheata. ne iese si nou dintele nr. 2! suntem . in rest mai cu mofturi mai fara a mancat ceva pe ziua de azi si acum am dat-o cu crema de la farmacie pt alergie si am dus-o la nani cu tati.
SI ACUM VA INVITAM SA VA UITATI LA POZELE NOASTRE FACUTE ACUM 9 LUNI DE ZILE.
OLA TERRA!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Androix, multumesc pentru raspuns! Asa o sa fac, luni o sa prestam la punga!
Mey, dar de ce esti tu asa vesela, ai terminat smotrul si ai atentat la sticla feciorului?

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mai cum o putem recupera pe andutzy ca a ramas la capitolul 64, nu a vazut usha care da spre capitolul 65 si intreaba unde sintem

Margott pe David l-am vazut, ce mai e barbat in toata regula cu pantalonashii aia.
Dar lalele unde sint ca nu le vaz

Stie cineva cit mai functzioneaza dc aiurea, ca toate subiectele sint actualizate la ziua de ieri

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Florentina G

Androix, multumesc pentru raspuns! Asa o sa fac, luni o sa prestam la punga!
Mey, dar de ce esti tu asa vesela, ai terminat smotrul si ai atentat la sticla feciorului?

Nu de asta sunt vesela ci pentru ca n-am mai facut smotru DELOC!!!!!!!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Multumim pt urari. La multi ani, Andrei&Filip!!!!!

Azi am iesit si eu singura prin oras. Chipurile sa cumpar spanac pt copil , am ajuns intr-un final la Waikiki si Mothercare din Dorobanti. Noroc ca nu aveam prea multi bani la mine..Sunt reduceri la amandoua magazinele pana la finalul lunii. Am primit de la mothercare un catalog, dar ajungand acasa si rasfoindu-l am vazut ca multe din produse nu se gasesc la noi.Stie cineva daca se poate face comanda la mothercare??Am gasit un super carucior pe 3 roti de numai 4 kg care se baga intr-un sac. Ar fi ideal pt noi, mai ales ca noi stam la etajul 4.Asa as elibera si portbagajul masinii unde sta acum namilade Hauck. Pt cine a mai cumparat in per. asta de la ei si a primit catalogul, e vb de caruciorul de la pag 56.

Mancarea: Azi i-am dat spanaccu broccoli si piept de pui. Moaaama ce i-a mai placut. Adevarul e ca si mie imi place spanacul. Am fiert 3 manunchiuri de spanac congelat si 2 de broccoli in apa cu f putina sare. Am pus la fiert,doar de gust si o ceapa mica. Am aruncat si bucatica de carne langa. Dupa 10minam scos spanacul si broccoli si am lasat puiul sa fiarba bine. Cand le-am pasat pe toate am pus un pic de unt Milli, un pic de ulei de masline si 0 lingura de lapte Dorna.

Maine vreau sa gatim pt noi si sa mancam toti 3 acelasi meniu: supa ce legume cu galusti si ficatei de pui cu usturoi si smantana+carofi piure. Sa vedem daca papa..

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Ce de mamici noi si vechi in acelasi timp,bun venit lor si micutzilor.

Babygirl, si noi am facut D3 injectabil acum 3 zile la controlul de 9 luni si motivul este ca la noi Ca nu s-a fixat bine cu D3 natural picaturi, am mai facut o singura data injectabil in luna a 6 a cand a coincis si cu 2 vaccinuri si a fost jale de plans si acum am plans la fel de mult,am mai povestit eu si-a incordat funduletul asa tare incat nu-i intra serul, a stat cu acul infipt in fundulet o gramada de timp pana a reusit sa-i introduca serul.Eram 3 persoane pe ea, eu ,asistenta si doctoritza si nu puteam sa o tinem si chiar doctoritza i-a atras atentia asistentei sa aiba grija sa-i tina coloana bine ca se dadea pe spate foarte tare.Dar nu vreau sa te sperii totusi daca este nevoie mai bine un minut de chin decat sa aibe rahitism, noi avem sternul usor intrat in interior si eu i-am spus doctoritei ca poate seamana cu sotul si ea mi-a spus ca si la sot este din copilarie de la rahitism nu este asa conformatia.Bafta la intepatura si dupa 3 zile comprese cu rivanol.Vitamina C natural picaturi noi luam incepand cu luna septembrie si continuam pana la 1 Mai cate 10 pic/zi.
Ioanailincam,cere ceva detalii te rog despre D3 ala de care zicea colega ta ca-i mai putin dureros.Multzumesc

Margott, felicitari pentru voinicutz

Loreen, si ce ti-a dat ptr. alergia aia uratica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Margott, , da eu' nu vazui lalelele, imi zice ca eroare, in schimb am vazut in albumul tau niste irisi, de aia sa fie vorba? ca alte flori nu mai vazui!

Monu, mai ce tetite dragute erati voi... Smecherase cu bluzita cu nascut in 2005... Vreau si eu!...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Am umblat la poze si am modificat,intradevar era privat albumul.

MARGOT--LA MULTI ANI!!! Si sa ai parte numai de bine in viata.
Nici eu nu pot vedea lalele,imi da cu eroare.
Ce baietel mare,frumusel si scump.pentru David

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

DANA & ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Multumesc pentru urarile de petrecere dar nu am chef de nici o culoare de nici un botez...asa ca o sa ma duc sa fac act de prezenta...
A plecat mama si sunt plina de suparare,nervi,oboseala si in final satula de viata...

Delia cred ca si ea este satula de pompa de desfundat nasul ca urla cand ma vede,ca disperata...cred ca s-a saturat sa ma vada ca-i bigudez nasul in halul ala,dar si eu de mucisorii ei multicolori...am uitat sa-i dau si antibioticul si siropul
secretolitic...
In seara asta le las cu femeia cateva ore ca nu stam mult tocmai din motivul enuntat mai sus,dar si pentru ca nu vreau sa stau...nu stiu de ce nu pot sa o las pe Delia cu ea...

Corni ne-a dat de inteles pentru alergie...adica nimic...s-a declarat satisfacuta de faptul ca sunt dispusa sa dau o gramada de bani ca sa-i mentin pielea curata,ii spusesem de Mustela,incat mi-a dat si siroul de tuse fara reteta...si costa numai 400 de mii...asa-mi trebuie...o sa-mi fac in final operatie estetica sa nu mai am fata asta de proasta...

Am mai vrut sa zic ceva dar sunt prea amarata sa-mi adun gandurile de pa jos...
M-am uitat si eu la poze sunt fantastice...frumoase foc...doamne ce minuni ne da Dumnezeu...

Va las ..ma duc sa ma gatesc pruna,adica am renuntat la fusta crapata si o sa-mi trag un pantalon care arata cat de cat bine si-o bluza pentru ca nu am chef de nimic si as arata ca o proasta imbracata altfel...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput