Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitrifan spune:
Sunt o mamica de fetita, nascuta pe 19 iunie 2005,la Spitalul Polizu. Va urmaresc discutiile inca din perioada in care eram graviduta dar acum m-am hotarat sa va scriu si eu. Pe fetita mea o cheama Luana Maria, si s-a nascut prin cezariana pe 19 iunie 2005, cu o greutate de 3,950 si o lungime de 51 de cm. Acum avem 8 luni si deja avem 9,400 kg si 70 de cm. Sper sa ma primiti in randurile voastre.
va multumesc
Gabi
ioanailincam spune:
Beatrice, help! Vreau sa fac reteta cu praz si nu mi-am salvat reteta, desi parca ai dat-o de 2 ori. Intrebare tehnica: ce fel de foi ai folosit? Ca la noi sunt numai foi de strudel sau foi de foietaj, or mie mi se pare ca ar merge din astea mai groasa, facute in casa. Dar nu stiu si nici nu am chef sa fac. Multumesc anticipat de raspuns.
Bai, la noi ninge ca-n povesti! Si maimuta mea se screme de mama focului
. Va las...
Loreen - distractie placuta!
Olga - frumoasa foc Maya 2, si mamica.
ANdreeatan - felicitari pentru dintzos.
Gusta - te inteleg. De dimineata a sunat telefonul si am cantarit bine daca sa raspund sau nu ca eram aproape sigura ca e nasa Anei sa vina pe la noi. Dar sperand sa fie doar colega mea, am raspuns.Am inghetat instantaneu cand am auzit vocea nasei, noroc cu vremea asta ca nu are chef de iesit din casa. Asa ca am scapat
Gata, ma duc sa schimb maimuta si apoi ma apuc de invatat![]()
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
Ioanailincam, eu cumpar intotdeuna foi de pateuri. Dar cred ca merge sa pui orice tip de foaie. Fa-o si tu cu una dintre ele si apoi mai experimentezi cu alta... La noi foile sunt mai misto in sesnul ca este o singura foaie pe care o intinzi si este moale, ca si cum acum este facuta si o poti manevra, adica o poti strange la capete...
Beatrice, mami de
Alex pifos
Margott spune:
LA MULTI ANI Andrei Stefan,Ema Elena si Filip Gabriel! Sa fiti sanatosi si mult noroc in viata!
Loreen distractie placuta! Si vorba fetelor, menajeaza-te cu oboseala cu nu e bine. Raspunde-mi si mie la invitatie pe mes, ca am mesterit nu stiu cum si te-am sters.
Fetelor rasuflu si eu putin usurata ca David a inceput sa stea, putin ce-i drept, pe piciorutze. I-a caruselul in brate si sta in picioare cateva secunde. Nu reuseste inca sa se ridice singur, se sforteaza din plin, dar il ajut putin si el hopa sus. Nu va pot spune ce bucuroasa sunt! o sa pun o poza sa vadeti.
Andreeafelicitari pt dintzisor! Noi inca ii asteptam si dupa cum vad eu gingia, mai dureaza 2 sapt pana sa erupa.
Ioana spor la invatat!
Scuze si eu pt aseara, dar imi era asa de soooooomn....
Beatrice mama ce bine arata coltunasii aia cu visine!
http://community.webshots.com/user/arcultro
Florentina G spune:
Buna,
Emma
Andrei
Filip 
Se vede ca e week-end, cam slaba miscarea pe aici!
Loreen, distractie placuta la botez! Asteptam poze! Cui lasi in grija fetele?
Gusta, Androix, nici noi nu ne-am chatuit aseara, eu am avut putina treba si cand am vrut sa intru sa vorbesc cu voi nu mai era nimeni on line!
Andreeaatan, felicitari pentru dintzisorul nr. 4! Era bine daca stateam si eu in mijlocu' dealului ca Maya mea papa cereale Milupa! I-am luat si Humana cu capsuni si iaurt dupa ce am dat cadou o cutie cu cirese si banane dar nu prea se omoara dupa ele! I-am pus insa cateva linguri de iaurt in ele si dupa ce ne-am jucat de-a soarecele si pisica prin casa a mancat trei sferuri din castron.
Acum vreau sa o imbrac pe Maya si sa ies un pic afara. Deja nu mai are stare.
Am uitat sa va spun ca ultimele ture de antibiotic nu au mai fost cu cantec, i-am varat seringa in gura, a facut ochii cat cepele si a inghitit! Dupa 72 de ore trebuie sa-i fac urocultura si asta ar fi maine dimineata. Dat fiind ca e dumnica ce credeti ca ar trebui sa fac, sa recoltez maine si sa pun la pastrare pana luni sau sa-i recoltez luni? Trebuie ca proba sa fie "fresh"?
Va pup mult si va doresc un week-end placut!
Olga, scumpica foc Maya ta! Sunteti o familie reusita!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni
Margott spune:
Revin cu poza cu David. http://community.webshots.com/photo/546799662/2647433860071337153PiopPD
Si aici lalele frumoase, nu va spun cate erau la numar.
http://community.webshots.com/user/arcultro
gabitzam spune:
Margott, e ziua ta? 

Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de copilas si familie frumoasa 

Sint superbe lalelele! Nu reusesc sa le numar, ca se ascund citeva ![]()
Davidutzu e foarte serios, are o multime de treaba, sa stea in picioare, sa se joace ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
gabitzam spune:
gabitrifan, bine ai venit in grup, tu si micuta Luana Maria!
Uite ca mai este si o Gabi acum in afara de mine ![]()
Te trec pe listuta si te asteptam oricind cu povesti despre voi.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
dana-alexia spune:
Salut tuturor si la multi ani sarbatoritiilor!
Dulceata mea este in continuara racita,tusea este mult mai puternica si aseara am fost la dr iarasi,de data asta ne-a prescris ceclor-4ml la 8 ore si aerosol cate doua sedinte si azi si maine.
Si uite asa am si weekend-ul asta ocupat cu vizite ladr.
RUXEL, sedintele de aerosoli le fac la policlinica la Medlife si costa 200000 lei sedinta.
CLORETA, predisonul ii dau cate o jumatate de pastiluta la 8 ore este foarte amar dar mititica vad ca nu schiteaza nimic(ii dau cate putin)
OMUSTATA,noi dam ocolul patutului de la 7 luni si jumatate,acum cand obosim ne lasam singurele in fundulet si dupa ce ne-am odihnit o luam de la inceput.Daca cade pe spate sau burtica nu poate sa se ridice singurica.
LOREEN,petrecere frumoasa la botez si sa-ti traiasca finutul sau finuta(daca am inteles bine ti esti nasica,daca nu scuze de greseala)
ANDREEA,felicitari pentru dintisor.Noi nu avem decat unul si celalalt cre ca o sa apara peste vre-o cateva zile ca deja este gingiuta alba.
La bb vosti la fel s-a intamplat sa le iasa decat unul singur?Este vreo problema ca a aparut decat unul?
O sa incerc sa pun cateva poze,nu stiu daca reusesc.
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
Va las,ma duc sa-i dau bebelusei sa pape ca s-a trezit.
DANA & ALEXIA
Androix spune:
Margott, 

Sa fii sanatoasa si fericita! Superbe lalelele - lelele ce vesela sunt
Sunt exact genul ala de lalele care-mi plac si mie.
Florentina, eu gandesc in felul urmator: daca se termenul de 72 de ore este pentru a se vedea daca lucreaza antibioticul si pentru ca este graba pentru a se afla rezultatul cat mai repede. Dar pentru ca pica duminica oricum nu ai cum duce proba la laborator, deci eu zic sa recoltezi luni. Adik mai tarziu se poate recolta, insa in timpul saptamanii nu este de dorit asta pentru ca trebuie aflat cat mai repede rezultatul. Adik asta e MINIM 72 de ore, nu MAXIM.
Bey, deci si vesela si intelijenta... 
Bun venit Gabi!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip