Mamici de martie-aprilie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 3
ANDREEA GEORGIANA spune:

Bravo Delia!!!!!Felicitaaaaari!Sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el si,cine stie,poate ii vine si lui tati mintea la cap!
Ariadna,iti tinem pumnii stransi de tot si facem galerie!!!!Bafta!
Mihaser,fara indoiala,Relaxa este cea mai buna alegere.
anairda,promit sa stau in patic...o vreme si sa nu ma mai obraznicasc!Dar tare linistita sunt acum,cand vad camera bebitei aproape gata.
Tina,astept adresa.
ANDREEA GEORGIANA +34 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
MP spune:
Buna fetelor!
Mai traim si noi,inca nu am nascut...insa din motive obiective nu am mai intrat pe forum.E drept ca am si avut de lucru ziua,iar noaptea,cand obisnuiam sa "forumesc" a avut tati al nostru de lucru la un proiect important si asa ca am cedat locul caldut din fata monitorului.Plus ca am inceput si noi amenajari pe aici...cumparari de patuturi si caruturi si alte mobilute care ne vor face viata mai usoara si mai frumoasa.
Am facut si eu analizele...mi-a iesit colesterolul cam mare(ca de obicei) si cam putin fier.Nu-i nimic,bagam vitamine si fier si ne revenim.Plus ca am dat in paranoia de sarcina.Am senzatia ca nu imi bate inima cum trebuie,ca nu am aer,ca parca prea ma doare vechea cicatrice( de la cealalta cezariana),ca sunt cam dese contractiile...etc etc.M-am prezentat degraba la medicul de familie,cu lista de aberatii la mine si m-a mai linistit.Am pulsul un pic marit(cica e de la usoara anemie pe care o am)...in rest sa stau calma sa nu il zoresc pe bebe.(mi-a recomandat sa il fac berbec-ceea ce va fi imposibil...intrucat el are data probabila a nasterii pe 22 martie,iar eu voi face cezariana si nu cred ca dr ma va lasa sa astept pana atunci...)Deci voi face un peste ca mine.Nu poate fi chiar atat de rau,nu?
Ce sa va mai zic? De raceala puternica a lui Vladut care m-a tinut cateva nopti cu urechile ciulite pentru ca nu putea respira de la mucisori...si mai si tusea rau de tot...Acum e mai bine,dar nu e bine cum ar trebui sa fie.Am facut si noi niste analize pentru el(a plans de mama focului).Imi promisese ca va fi curajos si a plans tare tare.Si la sfarsit,ca o mama buna ce sunt,i-am spus ca a fost foarte curajos.La care el,sincer, a zis:"Nu am fost curajos,am fost cam plangacios...dar m-a durut...".E o comoara.De cate ori ma duc pe la medici si il luam cu noi ma intreaba:"Gata,acuma mergem sa il scoata pe Matei?".El unul abia asteapta.Si noi asteptam,insa eu posed o frica de nu am cuvinte sa o exprim.
Fratele meu cel care promisese ca ne face site s-a imbolnavit si a stat internat o saptamana...Si nu stiu cand se va putea tine de promisiune,ca acum l-au externat dar e sub tratament.
Felicitari proaspetelor mamici! Si mult curaj celor care se pregatesc! Sa dea Dumnezeu numai bine tuturor!
Noi maine mergem la circ si abia asteptam.
Gata inchei aici,ma duc sa il trezesc pe tati si sa ii spun sa isi reia lucrul.(a fost un dragut si m-a lasat pe mine mai intai sa termin treaba pe forum-citit+scris-si acum intra el pe fir).
Va pup pe toate toate! Bun venit fetelor noi!
Cu drag,
MOnica
36+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
ama_kaly spune:
Delia FELICITARI PENTRU BAIETEL!!!SA ITI TRAIASCA SI SA CREASCA MARE, VOINIC SI FRUMOS!!

Te asteptam cu poze!

io
31(fix) cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
ama_kaly spune:
Noe acum am vazut mesajul tau de pe messenger cu prosoapele de bebe..scuipa tot acum!
Cat ai dat pe ele si cat de moi sunt?Si eu am vazut in Cora Pantelimon la 10RON dar nu mi-au placut deloc..la raionul de bebelusi,nu?Sau ai luat din magazinul ala de copii de afara(ala superscump?
)io
31(fix) cu
Seby
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
MP ai intr-adevar o comoara de baiat!Ce dulce a fost cand a recunoscut ca a fost cam plangacios 

Doamne ce copil, trimite-i un pupic si din partea mea ca merita!!Si tu nu mai fi supy ca o sa fie bine.Cu asemenea baiat nici n-ai motive!!
io
31(fix) cu
Seby
Poze mami si bebe
Laura Ioana spune:
Ufff in sfarsit merge forumul!!!!
Delia felicitari
Sa fiti sanatosi amandoi si refacere rapida!
Despre ce prosopele este vorba????? Ma bag si eu ca musca
, dar sunt curioasa!!!
MP simpatic Vladut, ce sincer eeeeee
Laura
cu
36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ameluta spune:
slutre burticute!
felicitri prospetelor mmici! s v trisc bebeii, s fie sntosi si s v umple vit de bucurii!
ir burticutelor cre se pregtesc de mre intlnire, succes, curj si nsteri usore.
noi suntem bine, zi m hotrt c e zi de lenevel.nu stiu de ce, dr s m- puct.nu m chef de nimic si nici nu cred c voi fce cev dect s citesc si s tot citesc despre srcin si nstere.cred c m pute s ne pucm de medicin, poi cu specilizre ginecologie, nu?
v pupicesc pe tote si s veti o duminic super
tania2 spune:
salutare
Iata ca am mai terminat treaba, si m-am apucat de citit ca am cam ramas in urma.
In primul rind felicitari noilor mamici si bun venit bebelusilor!
la fel si celor care au intrat de curind pe forum, sper sa va simtiti bine aici!
Noi, suntem bine, am aranjat camera bebelinei, ne mai lipsesc cateva lucruri dar recuperam saptamana asta, bb nu a facut intoarcerea mult asteptata dupa parerea mea, ca-mi sta tot in ficat, tati e tot mai agitat si din ce in ce mai ingrijorat.
Si-a facut programul in asa fel sa nu plece prea departe de casa desi e cam devreme ca noi vrem sa stea bebelina cat mai aproape de 40w.
Fetelor, am mainile umflate si ma dor toate incheieturile ( doar de la maini), in special la degetele mari.
Voi aveti asa ceva sau vi s-a intamplat si ce ati facut?
pupici
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
tcelen spune:
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIII,CEELA SI DELIA21!!!BEBEI SANATOSI,MANCACIOSI SI FRUMOSI!SA VA BUCURATI DE EI SI SA CREASCA MARIIIIII!!!
REFACERE USOARA SI VA ASTEPTAM ACASA!!
NASTERE USOARA ARIADNA SI BEBEL SANATOS!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
mamaariadna spune:
Ieri, 25.02, la ora 19:11 s-a nascut baietelul nostru Adrian Mark. Greutate la nastere 3.670 grame, valori Apgar 9-10-10(asa se face aici). Nastere in apa!
Fetelor, sa nu va mirati, dar nu e sotul meu care scrie, ci eu, si de acasa. Acum ne-am intors, ne-au lasat acasa pentru ca suntem foarte bine si avem si o moasa care va veni in fiecare zi la noi. Bebe trage deja tare de la san, acum doarme in patutul lui si noi suntem foarte fericiti.
Ieri am nascut la 2 ore si jumatate dupa ce am avut prima contractie. O sa povestesc in detaliu nasterea, dar un pic mai tarziu.
MULTUMESC din suflet fetelor care s-au gandit la noi si care ne-au facut urari asa de frumoase!!!!!!
Felicitari si Deliei pentru nastere, n-am apucat sa citesc mai mult sa vad daca nu cumva a mai nascut cineva.
Tinuta, de sunat n-am mai apucat sa sunam, dar uite ca am revenit repede acasa si am putut scrie.
Taticul si fratiorul au fost alaturi de mamica la nastere.
Va pup pe toate si inca o data multumiri sin suflet pentru sustinere!!
Ariadna si
Adrian Mark