Mamici de martie-aprilie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Noe hainele fie poti sa le lasi la magazia spitalului (iti da un bon), dar e nasol ca ti le pune in niste saci ordinari ori le dai sotului se le ia acasa si ti le va aduce cand iesi din spital.

Mamaariadna esti tare!!!! Eu am mers ieri 10 minute si tzushti inapoi acasa ca eram moarta de oboseala. Dar o sa incerc si eu varianta cu pauza de capuccino (imi place mai mult)

Laura cu 36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Kim si pe mine ma intereseaza chestia cu inscrisul la Nestle. Da-ne mai multe detalii, pleeeeeaaaaaaseeeeee!

Laura cu 36+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Delia cred ca ai nascut deja, asteptam vesti despre tine si bebe!!io 31(fix) cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Fetelor, pe mine cred ca m-au luat contractiile...
Astept sa vina sotul cu masina si ma duc la spital la control.
Va puuuuuuuuuuuuuuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ce mai fac burticile? Noi suntem tare fericiti ptr ca azi am fost
la cumparaturi si am inceput si noi sa intram in randu` lumii...am
luat camasa de noapte si pijamale ptr cand o sa fim la spital,
o paturica super faina cu Winnie (kim ti-am furat personajul! iarta-ne!)unghiera ptr bebe sa-i facem manichiura (in timp ce doarme sa nu-l ranesc!), biberon si tetina ptr lichide subtiri, tampoane pentru sani - sa speram ca o sa avem nevoie de ele - si suportul de cadita pentru bebe, ptr ca vreau sa iau cadita simpla. Am vazut si niste saltele relaxa ptr patut la 1 mil de lei si mi s-au parut super. Fetele voi ce parere aveti de saltelele astea? de iarba, de cocos sau relaxa?
Luni o sa mergem sa dam comanda de patut deoarece am gasit destul de scumpe in Timisoara ... de la 3.5 mil in sus...

Delia iti tinem pumnii! Nastere usoara si abia asteptam stirile despre voi!

Andreea G multumim! Intr-adevar deocamdata noi suntem doua rasfatate!

Ariadna si voi sunteti aproape de finish! Va tinem pumnii!

Simona asa este ...cal mai ieftin biberon Nuk este 180 000, insa fetele care le-au folosit mi-au spus ca sunt bune...nu se sparg si se curata usor...poate dupa 6 luni o sa incerc de la alta firma, insa ptr 0-6 luni am luat de la Nuk cu tetina de latex...Am vazut si noi dezinfectant Chicco tot cu 200 000 lei ptr 1 litru si am citit pe el ca se dizolva cand il folosesti...eu cred ca este destul de bun...o sa iau si eu!

Ciuf e super tare Luca? Se pare ca nu are probleme cu coloana...rezista eroic pe masa aia tare...lui nici nu-i mai trebuie saltea la patut!

Anairda bun venit mamei tale!

Fetelor eu nu stiu cum o sa ma descurc in spital...insa cand vad fete din alea care asteapta numai sa scoti portofelul la orice zambet in directia ta fac depresii...Ce pastile sa iau ptr imunizare?

Pupici,

35 fara o zi

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

mamaariadna, curaj si nastere usoara!

31+6

Mergi la inceput

Mamaariadna succes, Doamne ajuta sa fie bine, sa ai o nastere usoara si bebe sanatos si cumintel

Laura cu 36+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

anairda36 noa ca m-am dat mai aproape...la tzucat is prima......de mica fusei pupacioasa...cre ca pe beba mica o sa o albesc ...la motz...direct!!!!Hihihihi...
nshiro...tinem pumnii, iubita si asteptam pozici cu papusica ta...langa blocul meu sta o familie de chinezi si au un baietel de 2 ani si ceva, pe care il cheama....IONUT...e bestial...un "papus" ce sa mai discutam!!!!...un si o pentru tine...
Ciuf supertare boy-ul tau.....e bine ca nu iti da ragaz deloc...macar asa ai o ocupatie si poate nu-ti trec prin minte fel si fel de ganduri care sa te faca sa creasca hectarele de morcovi in
Laura Ioana si Noe...hai sa va pove cum e cu "logistica" in spitalele din Romanika...nu stiu daca mai tineti minte dar eu la 8 sapatamani am avut o dezlipire de placenta de la efort si a trebuit sa stau in spital 5 zile...si in toata perioada asta banii si telefonul mobil au stat numai in buzunarul halatului care era d-ala petrecut si buzunarul imi venea direct in fata...iar noaptea le tineam in buzunarele de la pijama...eu acasa dorm ca dusa insa acolo deschideam okii la orice miscare...mi-aduc aminte ca inainte sa plece tati de la mine mi-am scos si bijuteriile care le aveam sa nu cumva sa ma desparta cineva de ele p-acolo...asa ca va sfatuiesc sa faceti aceleasi lucruri...stiti cum este..paza buna trece primejdia rea...
Booooon...referitor la nasterea propriu zisa...toate prietenele mele care au trecut prin asta mi-au spus ca ele au avut o borseta cu ele tot timpul kiar si in sala de travaliu...au spus sa nu ne incurcam cu grosul pt. medic ca asta poate sa-l dea tati inainte sau dupa nastere...noi sa avem doar bani pt hienele alea de moase si asistente care iti cer aproape de la obraz...(nu toate...dar stiti cum este...padure fara uscaturi nu exista)...oricum mi-ar placea sa mai auzim si alte opinii referitor la subiectul asta...ca pe Papillon nu putem sa-l imitam din motive...lesne de inteles
Noe referitor la hainele cu care venim e simplu...ori le lasi la garderoba...ceea ce nu este recomandat...ori i le dai sotului sa le duca acasa, urmand sa iti aduca altele in ziua in care iesi din spital.
mamaariadna tinem pumnii!!!....

Io33+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

DELIA21 sa-ti traiasca bebe Rudy, sa fie sanatos si sa aiba parte de o viata frumoasa si plina de bucurii!!!...Felicitari si tatalui lui...sa fiti fericiti si sa va bucurati de el!!!!In rest...o galagie de -ici si un mare cos de pentru tanara mamica ....si numai ganduri bune pentru proaspatul cavaler venit pe lume!!!!!!!!!!

Io33+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

FETELOR,AM VORBIT CU CAMELIADA...VA SALUTA SI PT. MOMENT NU ARE INTERNET DAR O SA INTRE IN CURAND.

AM VORBIT SI CU CEELA,SE PARE CA BEBE TRAIAN A FOST NASCUT LA ORA 12.20 PM,3670 GRAME,54 CM,APGAR 9.

AM VORBIT SI CU DELIA21,A NASCUT LA 12.50 AM,ORA NEW-YORK-ULUI,2850GRAME,47 CM APGAR 10!

MAMARIADNAAAAAAAAA,TINEM PUMNIIIIIII!HAI ARIADNA,HAI ARIADNA!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput