Mamici de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 15
mirela10 spune:
GIOVA,lapticul il poti tine pana in 24 ore la frigider.succes la produs laptic pt marco
PAULA,ai doi copilasi superbi,mai ales in poza in care se tin de manute
cum faceti ceaiul de menta pt bebic?ca al meu dovlecel continua sa se screama si sa faca apa portocalie
.si azi l-am tinut exclusiv in bratze...acum incerc sa-l scot un pic la aer,sper sa nu ne auda toti vecinii...
MONICA,azi te punem lipsa?![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Giova spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70123" target="_blank"> CAP. 143
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
utocatalina spune:
Mirela...ceai de menta...100 ml apa fiarta peste 1 plic de ceai, se acopera si se lasa maxim 2 minute, ca daca il lasi mai mult se aparaste..in bibe pun 50 ml de ceai cu jumate de lingurita de glucoza pulbere, ca numai indulcit il bea..oricum nu i-am mai dat, continui cu calciu carbonic..incearca si tu, pui un virf de cutit de calciu carbonic intr-o lingurita de ceai (orice fel) si ii dai inainte de fiecare masa!
Bee nu stiu de ce se constipa Ana cind tu ii dai lapte muls...ar trebui sa aiba chiar si 7 scaune/zi, sau macar 1 sau 2, dar asa sa nu iasa cu zilele, este ciudat, chiar daca ai laptele de "bivolita!"
Giova scumpi mama pantofiorii si cum noi ne luam acum masina de spalat intram pe avarie cu banii..cred ca o sa o mai tin desculta pina ne redresam!
Cred ca este ok sa ti la frigider sticluta cu lapte pina o mai umpli, cu conditia sa fie citeva ore, nu mai mult de 24, nu?Irina pai vezi, de aia nu ma luam de nebuna sa-i zic vreo 2, ca ma gindeam ca plec pe undeva si o las cu Bia si daca ii faceam morala, daca isi varsa frustrarile pe printesica mea? Acum mi-am luat de o grija, mai ales ca acu imi trebuie femeie sa-mi faca curat, nu bona! Bona o las pentru cind m-oi intoarce la serviciu! Fetelor inainte de 4 luni nu cred ca o sa va iasa dintii la bb, daca va fi mai devreme, aveti grija sa nu va muste!
Mi-a placut cum a-ti zis ca scot limbile..eu incerc sa smulg de la Bia cite un zimbet, dar se intimpla f. rar si in general dupa ce papa la tita dimineata, dar nu este un zimbet constient ca are ochii semideschisi si nu se uita la mine..vad ca acum se concentreaza pe jucariile de la balansoar si a inceput sa "vorbeasca"..adica gindureste si ea ceva acolo, pe limba ei!Maraki chiar mi-a scapat faza cu intarcatul!
I-a zi-mi daca Angelos a luat cei 650 gr/sapt. dupa ce a trecut pe laptele praf...Mama dar ce mult mi se pare!!!! Pai categoric este mult mai mare decit Bia care cred ca are in jur de 5100!Teolinda as vrea sa-mi pot lua si eu haine ca nu-mi plac cele pe care le am, dar din pacate la mine se pune problema ca nu-mi vin!
Sunt sigura ca te va coafa sa-ti placa!
Paula acum intru sa-ti vad bombonelul! Vad ca azi daca nu am cintarit-o nu stiu cit a papa, dar treaba este ca la aproapee 2 ore cere, deci, categoric pina acum a papat mai putin si mai des! Noroc ca am laptic..treaba este ca de vreo 2 zile o puneam mai mult la stingul sa suna ca ala mi se pare mai plin....si la dreptul o puneam mai putin..e..azi, dupa ce a papat la 11:45 mi-am dat seama ca dreptul ma cam durea intr-un loc..noroc ca am bagat pompa in functiune si am scos lapticul ca parca vad ca dadeam si io in mastita!..Acum l-am pus la congelator si ma mir ca am reusit sa mai scot si eu 90 cu pompa, ca in general dupa ce papa Bia mai mult de 30 nu mai ruseam sa scot.Dar acum nici nu am cintarit-o, asa ca se poate sa fi scos mai mult, ca nu a mincat ea cine stie ce..Om vedea!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta