Mamici de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 14
marchplayer spune:
Buna dimineata mamici si bebici! Mai avem si burtici?
Noi inca suntem la colici, nu am scapat de ei si cu toate "leacurile" se pare ca o sa scapam doar pe cale naturala! Imediat dupa ce-i fac baie incepe sarabanda! va aud pe voi si sunt invidioasa ca va dorm bebeii dupa baie, a mea nu vrea si pace, abia atunci incep si crizele de colici si o tin intre 3 si 4 ore de ne-a tampit nu altceva. Cel mai bine se simte agatata de tzitzi si stiu ca nu-i cel mai bun tratament dar nu am ce-i face, altfel tipa ca din gura de sarpe! Cateodata plang si eu odata cu ea din cauza stresului si a neputintei!
Bee distractie placuta la nunta si botez in cazul ca nu mai apuc sa-ti urez atunci! Sa fii o mireasa stralucitoare si o mandra mamica!
Mireluta pe aici sunt, obosita si ametita! Ma tot minunez cum aveti voi timp de treburi ca eu nici de mine nu mai am timp. Fata mea este o maraita si cand nu doarme maraie...s-o fi invatat deja in brate? Sa va zic o faza tare, eu la patut nu am pus aparatori si in partea din fata ca sa o pot vedea din pat, si cand se trezeste incepe sa dea din maini si din picioare pana se lipeste cu fata de gratiile de lemn.....plec...
daniela si ioana alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
utocatalina spune:
Bee Bia doarme mai mult noaptea..adica cam de la 22 pina la 6 sau 7..papa o data pe la 2 sau 3 si apoi la 6 sau 7...peste zi au fost zile cind nu dormea nici 1 ora..restul numai veghe..acum pe masura ce scapam de colici vad ca doarme si ziua, cu pauze...nu stiu cit ca inca nu am cuantificat..ca e o noutate si pentru mine! Si este ok sa pape Ana la 4 ore..de ce vrei sa-i lungesti timpul de masa?? Nu pricep!
Fetelor am bagat si eu 90 ml lapte la congelator..intrebare: cum se dezgheata lapticul ca sa i-l dea mama Biei cind sunt duminica la petrecere?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
mirela10 spune:
MARCH
,SI DACA TE CONSOLEAZA CU CEVA,NU ESTI SINGURA.MAI SUNTEM SI NOI zombi pe aici.acu de exemplu legan la dani de mama focului si ii indes suzi in gura,doar doar o adormi si el si sa nu mai
ca doarme iulian.am incercat sa-l las jos poate adoarme singurel,m-am maimutzarit,i-am zanganit jucarele...nik
,bratzeee frate.iulian deja incepe sa protesteze ca doarme pe burta mea si nu poate sa faca nici o miscare
.
ASTERY,dar tu nu mai dai nici un raport?ce face bebicul?
GIOVA,
LUI MARCO
CATA,mai zi-mi o data cum faci tu ceaiul de menta,ca am uitat(neuronul
)
BEE,si la dani miroase kk,de iese iulian automat din camera ca altfel
.noroc ca eu sunt imuna la gaze toxice![]()
ANA,asteptam pozici cu alexander.
nasterea,sa o tii tot asa![]()
pe mine m-a sunat moasa,ca joi e curs de masaj pt bebei.dar mi-e si teama sa ma duc cu dani urlatorul.uf,ca iar a tras o cufureala.mai si am mancat eu orez si pt el,de ma constip,si el tot deranjat.hm,....scoate pe o parte si baga pe alta,de aia mananca la doua ore
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirela10 spune:
CATA,lapticul se dezgheata la frigider,sau in apa calda(la robinet,la chiuveta).eu asa stiu,nu microunde,nu calorifer,nu temperatura camerei.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Giova spune:
Cata asa stiu si eu ca se dezgheata lapticul, la apa calduta.
Eu din 2 mulsuri, asta dupa ce a papat bebele am scos 100 ml si e in frigider, mai astept sa scot sa umplu sticluta si pe urma la congelator cu el. e bine ca-l tin cateva ore in frigider pana ajung la 150 ml, cat are sticluta? deseara mergem la Metro sa caut ceva curiute, recipiente pt. stocarea laptelui, dar pana atunci umplu sticla asta ca nu o folosesc oricum.
la nora-mea.
auzi: marco a facut azi kk, dar mai degraba e apa colorata. e diaree sau trebuie sa mai astept sa vad si urmatoarele scaune? si e marait si papa putin. nu stiu ce naiba are.
Bee iti vine sa crezi, ca eu m-am dus cu bebele acasa, era numai tata si nu l-am lasat cu el? m-am dus la matusi-mea unde era mama si l-am plasat acolo. noi trebuia sa mergem sa vorbim de restaurant pt. botez. Nu ca nu am incredere in el, dar nu a mai ramas singur cu bebele si stiu ca la mama se potoleste, cand urla.
Sambata e dublul marele eveniment?
la Ana.
Irina a fost super cu sora-mea. mai ales ca vineri seraa a venit si vara-mea si am stat toti la o poveste, un whisky-ei si o pasta. a fost super misto, ca pe vremuri.Sambata cand am mers acasa, am vazut-o mai rar, ca eram fiecare cu treaba ei. abia astept sa vina de Paste, ca vom merge in Alba si eu raman acolo cu bebele pana dupa botez. deci voi lipsi o sapt. de aici.
Si Marco are in cap, cojite, dar nu se vad, numai daca imi bag eu gherutele. nu ma lasa nicic mama nici Clau sa-l mai fac in cap, sa nu-l zgarai ca are pielea subtire.Si mama mi-a zis tot cu ulei sa-l dau, dar cum si cat timp n-am intrebat-o. Poate imi zici tu, inainte de baita? cu ce ulei: de masline, de corp, de masa?
la Mario.
Mirela
la Dani.
fug sa fac un pui.trebuie sa termin cu carnea din congelator sa am loc pt. laptic.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
paula2003 spune:
A fost foarte bine, a fost cuminte, linistit si foarte atent la ce se intampla in jurul lui. Pot sa spun ca este o comoara. Avem si poze la el daca puteti si aveti timp sa-mi vedeti averea cea mai mica.
Paula cu Paul & Alexandra
maraki spune:
Hello de departe
Cuscra, multi ani inainte pt. mama ta, sanatate multa si implinirea tuturor dorintelor
Inca astept poze noi cu Emma,pana atunci multi
de la noi![]()
Bee, sigur Agelos a depasit 5 kg,acum 3 sapt. avea 4200 si luase intr-o sapt. 650 gr.Hainutele 62 sant fixe!
Irina asa aversa as vrea si eu
oricum esti tare ca te-ai gandit si la mine
Cand mai faceti poze? Mario ce face?
pt. bebelinul Marios ( na ca ti l-am facut grec
)
Catalina, pai l-am intarcat pe Agelos de aproape doua sapt. Ajunsesem sa scot doar 50-60 ml pe zi si nu avea rost sa continui
Abea astept sa incepem diversificarea, o sa imi fie greu sa ma abtin inca 2-3 sapt. cel mult ![]()
Giova vezi Marcolino cum o sa faca kk la urmatorul pampers, daca e tot apa da-i ceai de menta si daca tot continua asa atunci da-l pe apa de orez ( mucilagiu de orez ) a..mi-am amintit: 40 € pt. incaltaminte de bebei??? Aici cu 8-10 € gasesti misto
Mirela nu mai stiu, tu ai intrebat de cojite daca am scapat? Pai abea i-au aparut,aseara nu am avut pieptan asa de mic, astazi ma duc sa cumpar si incepem din seara asta cu ulei inainte de baita cu o juma de ora dupa care la sfarsitul baitei trebuie pieptanat.Giova eu il dau cu ulei de corp-masaj pt. bebei.
Astery voi ce faceti?
pt. Razvanel![]()
Tatiana am intrat la voi in album la poze "noi" ..pai inca nu ai pus altele....
pt. gemenei si
pt. Clara
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Paula foarte frumoase pozele, Paul este dulce foc
sa va traiasca
Nasica este sora ta? semanati mult
La ce biserica ati avut botezul? Cred ca Alexandra il iubeste mult pe Paul pt. ca se vede din poze cum se uita la el![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
teolinda spune:
Hello mamici si bebici... ca burticile s-au terminat!
Bee - am numarat si eu orele de somnic.. cam 15ore poate chiar mai mult uneori. Oricum de la orele 22/00 pana la 10 dim - doarme cam 10-11 ore.. restul sunt in timpul zilei.
Cat despre categoria "cel mai constipat".. sunt de acord cu nominalizarile tale
. Noi am facut duminica muuuult si astazi dimineta... putin. Deci ... sunteti catigatori pana in acest moment
.
E atat de nasoala vremea asta... ca a trebuit sa scot papanasul pe balcon .. in carut ca nu ma mai intelegeam cu el. S-a obisnuit sa il scot afara zilnic... si sa doarma 3 ore poate si mai bine...dupa amiaza si sufera teribil daca nu ma tin de program. Dar pe vijelia asta.... ma zboara cu tot cu carutul asta greu
.
Am reusit sa ma programez la cosmetica si unghiute pt vineri.. si vopsit tot vineri iar sambata dim la 8 ma aranjez la par.
Cata nu-mi fac o freza deosebita... in sensul ca nu ma tund pentru ca ar trebui sa merg la salon care este tocmai in Dorobanti... si pana pierd vremea pe drum, pana stau pe-acolo imi moare papanasul de foame. Noroc ca tipa care are salonul sta langa mine si vine si ma vopseste acasa si ma aranjeaza un pic din perie ca de tuns... nu avem conditii
. Oriucum stiu ca o sa gaseasca ea o solutie sa arat bine.
Joi ma duc sa imi caut un pardesiu...ceva... ca nu am ce sa imi pun peste tinuta pe care mi-am luat-o pt botez pt ca restul paltoanelor si scurtelor pe care le am nu-mi mai plac
.
Fug sa va citesc din urma... mai bine, ca tot doarme papanasul pe balcon, si revin.
Pupici!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Maraki pai si astia care i-a luat sora-mea, ce i-ai vazut in poze tot 10 euro costa. cei de firma: Puma, Adidas, Nike, costa 40 euro. si de aceea am zis, ca ata nu dau pe ei.
Mersi de sfat, m-am uitat in pampers, nu a mai facut kk, doar basini la greu.
Paula frumoase poze. e o dulcica si alexandra. sa va traiasca micul crestin.
Liliana si aici e urat si ninge. oare din cauza aia, ca nu a iesit afara imi face galagie? nici nu doarme, nu stiu zau ce e cu el.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!