Mamici de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 12
Ursoaica spune:
Tanti 

Irina
.
Moni lasa ca nu ai vocea asa groasa ... eu stiu ca doar te-am auzit
Denisa nimic azi? Nici o postare? Va simtiti bine?
Liliana pai a dormit de la 23 la 4 20 cu o mica mataiala pe la 2. A papat apoi acelasi program din 3 in 3 ore pana la 18 cand vrea "...batzeee..." (deabea astept sa poata spuna ... dar toate la timpul lor) cu ochii pe pereti.
Unde sunt restul fetelor care trebuiau sa nasca?
Eu zic sa le asteptam aici la burtici, pana nasc toate care au fost active... asa ne-a fost vorba dar acum sunt foarte multe care nu au mai dat nici un semn de viata!
Fetelor daca sunteti vreuna netrecuta pe lista sau cu date incomplete spuneti ca sa va trecem si pe voi.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
tanti spune:
la toate fetele si multumesc de urari
Noi ne mai chinuim cu colici in rest suntem bine am pus 200 gr intr-o saptamana
Ursoaica trece si la bb meu 53 cm
Ursoaica spune:
Maraki Raisa nu a facut ...inca ... cojite pe cap. Sper sa nu faca.
poze
Ursoaica acum
Ursoaica spune:
Noapte buna fetelor si fara colici la puisori!
Mergem sa facem baita.
poze
Ursoaica acum
teolinda spune:
Buna seara mamici!
Noi am facut baita si am papacit ZUZU... iarasi m-a secat...si de 15min dormim. Maine dimineata mai ne trezim acum.
URSULINA deci suntei pe drumul cel bun cu somnicul noaptea.
Raisa ca e fetita cumintica. Ziua mancam si noi la 3 ore - 2 mese iar cea de dupa amiaza, adica dupa plimbarea pe-afara o papam cam la 4 ore -4 ore si jumatate.
BEE - te cred ca esti in focuri. Bine macar ca ai rezolvat cu o parte din detalii. Bafta si la restul.
Ana _ micutza mofturoasa.
GIO - super pozicile.Misto la camera de bebici din Mall.Dar pt ce e dulapul ala acolo
ca sunt curioasa.Bine ca ai facut poze la stranepot cu strabunicii
. Trebuie sa ii fac si eu poze bunicii mele cu Nicolas.. ca am uitat sa ii fac atunci cand a venit sa il vada la o sapt
. Dar la botez nu o mai uit... sper sa o si externam ca acum e in spital de vreo 3 sapt
. Sper sa il externam si pe taica-miu pana vineri.. ca si el e tot in spital de vreo sapt. iar de soacra... ce sa mai zic... sper sa o tina Dumnezeu sa trecem si noi de botez.
. Asadar esti o fericita cu asa bunici.
Marcolino ca pe zi ce trece e mai frumos dar tot nu stiu cu cine sa zic ca seamana.
Maraki - super si pozicile tale. Iar tu arati fff bine. Cum te descurci cu caruciorul si cu Dixi imbracata asa elegant... ca eu numai in blugi si trening ies... si ma fac de comanda pe ei de la carucior cand il iau pe sus sa cobor/urc treptele de la intrarea in bloc
.Angelos se vede ca a crescut tare de tot si e ca un Strumf... dragalas fooc si frumooos.
L-am vazut pe bebe DAVID - are niste pozeeee... cea cocotat pe imprimanta(daca am vazut bine) e mortaaaala.
ANA - abia asteptam poze cu Alexandre. Nu a fost rea nasterea. Ce zice mama ta de nepotel?
sa treaca colicii repede.
CUSCRA - nu mai raportezi si tu programul Anastasiei? Cat doarme noaptea... cat de des ii dai papa si cu ce ii alternezi (ziceai ca ii dai suculet.. in ce cantitate?).
somn usor si fara colici.
Va pupicesc si va doresc o noapte buna, fara colici si cu somnic cat mai multe ore.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Am intrat si eu intr-un tarziu. am adormit langa bebe, pe urma s-a trezit, baita, alaptat, am mancat noi si acum am intrat sa va salut.
Maraki nu e chiar asa mare Marco, caci nu a luat mult in greutate si nici in lungime. are 5500 gr si doar 1 cm in lungime? sau nu stim noi sa-l masuram? astept sa se faca 2 luni sa mergem la dr. sa il cantareasca si masoare ea.
E mare si Angelo, tot mai frumos pe zi ce trece si grasun!!!
Am pus poze noi cu Marco, in vizita la Alba Iulia.
Andiaroro citesc maine povestea nasterii.
la bebel.
Liliana mersi de aprecieri, nici cu al tau nu mi-e rusine. dulcic de tot. Pai in camera Mama si copilul este masa de infasat, dulap, unde sunt diferite chestii pt. bebe: incalzitor pt. biberon, colac de wc si nu mai stiu ce era acolo. Mai sunt cele 4 scaune-fotolii, canapea, masute, wc si chiuveta.
Marco al meu seamana cu tat-su. am vazut o poza de cand era bebe si tot asa avea configuratia capului si a fetei. gura e a mea, gropita din barba a mea, in rest Clau. eu inca sper ca se mai schimba si va aduce mai mult cu mine.
Sa ajute D-zeu sa fie bine cu soacra ta si sa iasa bunica si tatal tau din spital.
Ursoaica
la Raisa.
merg si eu in pat, cu cei 2 barbati ai mei.
si o noapte cat mai linistita.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
maraki spune:
Bee la ce te refereai cand ai scris ca facem 2 luni si 2 kg?
Normal cum luna asta nu avem data de 29, trebuie sa socotesc pe 1 ca implinim 2 luni nu?
Teolinda ma descurc foarte bine cu carutul pt. ca nu am trepte de urcat iar liftul este foarte spatios pt. ca initial blocul unde locuiesc a fost conceput pt. invalizi in carut + ca sant toate usile mari si late
Cand am facut pozele, iesisem si cu Giorgos si am vrut sa-i demonstrez ca ma descurc foarte bine cu Dixi si carutul pt. ca el de cate ori iese cu Angelo afara, nu vrea sa il i-a pe Dixi motivul fiind ca nu poate cu o mana sa impinga carutul si cu una sa tina lesa![]()
Ana maine o sa citesc povestea nasterii
Giova, pai ai vazut ca ti-am luat-o inainte
De ce crezi ca am scris de Marcolino ca a crescut iar tu arati tare de tot?! Am vazut noile poze
Eu asa vad, a crescut baiatul vostru foarte bine![]()
Intre timp am facut si noi baita la 20.30,am vazut si Lacrimi de iubire,am bagat si o serie la masina de spalat iar acum astept sa se termine programul sa le intind, Angelo doarme dar trebuie sa pape peste o ora ( asta daca se trezeste asa repede )
Ursulina
pt. Raisa!!!
Cuscra, unde santeti?
Irina???
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
TatianaG spune:
LA MULTI ANI, IRINA! 
LA MULTI ANI, TANTI! 
Ioana, Ana si Paula , felicitari pentru crestinarea micutilor!
Maraki, noi inca n-am facut cojite pe cap. Gata cu lapticul? Nici eu nu mai am rabdare sa stau cu pompa pe mine. Am zis ca o luna - o luna jumate ma mai chinui asa, pe urma trecem la lapte praf.
Irinel, dupa mastita nu ti-au ramas noduli in san?
Ana, frumoasa povestea nasterii. Ai scapat foarte repede...poate veni bebe 2 ![]()
Catalina, e de
fosta menajera. Auzi, sa-ti comande ea in casa si sa mai faca figuri dac-o puneai la treaba. Noroc c-ai scapat de ea. Succes cu noua menajera.
Nicole, felicitari pentru nota buna de la examen si multa bafta la urmatoarele.
Bee si Teolinda, spor la pregatirilor pentru sambata.
Dana, cu siguranta Oana o va iubi pe Roxana. A vazut-o deja? La noi asa a fost ca in timp ce eram in spital, sotul ii arata Clarei poze si filmul cu baietii. Clara nici nu vroia s-auda de ei. Dadea la o parte pozele si inchidea televizorul. Dar cum am ajuns acasa si i-a vazut, "s-a indragostit" de ei. Ii iubeste, e afectuoasa, ii pupa, ii mangaie, le vorbeste.
Anda, ti-am trimis azi banii.
A fost o faza draguta la banca. Am iesit la plimbare cu baietii si am trecut si pe la banca. Bine-nteles ca n-am putut intra cu caruciorul, asa ca l-am lasat afara, sub nasul portarului. Cand sa completez formularul, Daniel incepe sa planga. M-a chemat portarul afara, l-am linistit si am intrat din nou. Abia am intrat, a inceput Eduard circul. Pana la urma portarul a completat foaia de depunere si a depus banii. Un domn foarte dragut. Iar eu asteptam afara, plimbandu-mi baietii.
Noi am trecut cu bine de vaccin, baietii meu au fost "barbati" adevarati; s-au enervat cand i-am imobilizat si s-au smiorcait cand i-au intepat. Au dormit foarte bine, n-au fost agitati. Au facut putina febra - nu le-am luat temperatura, dar am simtit ca sunt mai calzi - le-am dat supozitor cu paracetamol, cate o jumatate seara si dimineata. Supozitoarele i-au ajutat si la kk. Vineri s-au kkcit toata ziua, cred ca s-au golit de tot. Se pare c-am scapat de colici
. Nu mai au crizele de plans, we a fost chiar foarte linistit, ne-am jucat cu ei, au gangurit, s-au uitat minute in sir la carusel.
Va doresc o noapte linistita! 
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
POZE NOI
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
Denisam spune:
Salutare,
Vad ca e super liniste pe aici, numai eu vin cu intarziere si schimbul 2 nimika
-Irina,Moni, Ursulina,Cuscra- nu va e dor de un schimbul 2?
Bee- eu mai am 6-7 kg de dat jos ca a ajung la cele 53kg dorite, doar ca sper pina la botez sa scap de 2kg ca sa arat fain in ce vreau sa port. Cu ski-ul te inteleg si eu mai visez sa trag o fuga anul asta pina pe 26 martie cand pleaca mama,dc nu in decembrie o sa mergem mai des ca vin socrii 3 luni.
Azi e ziua mamei si am avut destule maruntisuri de facut, am fost la sala( a fost ok- am facut ce faceam si inainte cam 80%, o iau mai incet sapt asta si de vineri sau luni reintru in programul forte si sper sa mai reduc un pic si din mincare) si apoi cu Emma sa ii iau pampersi, servetzele umede, niste botosei si sosetutze pt blugi, o sa ii fac maine poze sper, desi mergem la medic, speram sa fie totul bine.
Va pup acuma, merg sa pregatesc papa si sa mai stau cu Emma si mama
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!