Mamici de mai-iunie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hello..fetelor..terminati dom'ne cu subiectu' ala ca nu e pentru femei gravide la prima sarcina. Cauzeaza! E mai pentru trashite prin viata ca mine!

Amiss, si tie!

Ioana 28 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

MAi inaioana nu pot sa spun decat ca esti o martira...CUM AI PUTUT SUPORTA ATATA ignoranta (din partea unora of course) si atat misto. pt,ca e clar ca unele postau doar de dragul de-a se crede destepte si de a se certa fara sa aiba nici o legatura cu subiectul. Ma manaca mana sa le scriu niste Pm-uri dar vad ca au postat de ceva timp si nu cred ca si-ar mai aduce aminte despre ce e vorba, ex; una care s-a suparat ca ai facut-o intoleranta si ea crezandu-se destepata ti-a raspuns :"Vrei sa imi spui de ce spui ca eu nu stiu ce inseamna intoleranta crestina????????ma cunosti???stii ca eu ma port urat cu cei de alta religie? nu-mi amintesc sa fi zis ceva rau despre cei care au alte religii fata de a mea!!!te sfatuiesc sa ai mare grija cu acuzatiile aruncate asa aiurea!
cat despre cazul cu fata amenintata de repentetie,dupa cum se vede din ceea ce spune ea e vina dirigintelui care habar n-avea ce sa faca intr-o asemenea situatie."
Am incheiat citatul, oricum prima fraza e dementiala
Poftim inteligenta!!!!. Asta era ce intelegea donshoara prin toleranta. Ah si sunt multe astfel de postari, ma doare capul.

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Mai fetelor maine voi cum va imbracati?
E un restaurant fancy?

Eu imi planuisem blugi si o bluza mai sport!

Am sa aduc si eu aparat foto!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salut burtici vorbarete! V-am urmarit din umbra dar timp sa scriu ioc Maine plecam la Turda la botezul baietelului unor prieteni dragi si stam cateva zile.

Raalucutza, dar eu mama, cezariana 2 fix la 2 ani de la prima (sper, daca nu se grabeste Timea). Am ramas cand Vladut avea un an si 3 luni.

Pompa de san ca a lui Ioana am avut si eu si inca mai e functionala. Mie mi-a fost superutila si chiar a functionat. Daca nu aveti bani de Avent atunci ii buna si asta.

Distractie placuta la intalneala! Sa faceti poze! Ne vedem peste vreo 4 zile. V-am pupat!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

AMA ala da multumesc!ca era innebunit ca nu il vede si el!

RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

inaioana nu-s eu chiar asa atenta la toate detaliile!ultima data cand am citit link-urile de la inceput am aflat ca o sa am baiat!si apoi o venit dezamagirea mare-ACUM SUNT SUPER FERICITA TIN SA PRECIZEZ-asa ca nu mai mai uitat ce ii scris acolo!treaba lor!si stiam cam pt ce se foloseste dar am vrut sa intreb daca e obligatoriu pt o mama sa aiba!ca sincer sa va spun eu nu am nimic pt bebelus!sau pt mine!si incep sa ma panichez ca va tot vad povestind de una de alta!

RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Carmina, asta este. Eram pregatita pentru asemenea raspunsuri pentru ca subiectul e delicat si ignoranta in privinta asta e mare din cauza conditiilor in care a fost Romania... am recitit si eu putin din subiect si am fost mirata cat de vehementa eram. Se vede treaba ca imi cam pierdeam si eu cumpatul pe atunci in fata acelor raspunsuri. Tre' sa-mi revizuiesc atitudinea!

Amiss, eu ma imbrac cu :blugi (bleu), pulover (crem) , ghete (bej), geaca(gri)!

pozici

Mergi la inceput

Ralucutza, daca vrei sa alaptezi e destul de important sa ai asa ceva. Ti-am explicat de ce. Daca nu..nu!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Dragelor,
Intru doar sa va spun ca de aseara sunt bona pt o fetitza de 2 ani vorbitoare de sarba si estoniana..va dati seama cum ne intelegem...
Ina, Katja e ingeras fazta d ce face asta mica, ma duc sa salvez butonul de la TV, m-a disperat cu chestia asta si cu spalatul mainilor in toaleta.

mama prichindutzei ar trebui sa ajunga pe la 2, deci sper sa ajung la intalneala. daca nu, inseamna ca m-am aruncat pe geam!

Magg

Mergi la inceput

Ha ha! Dar ce te face sa crezi ca am povestit tot ce face Katja? As umple in ficare zi un capitol! Despre butonul de la Tv... trebuie sa renunti la el...e in stapanirea ei iar cu spalatul mainilor..inchide/incuie usa de la baie. Fiica-mea se spala pe maini de 347 de ori pe zi doar ca la bideu. Iar peria de WC e pe cada ca sa nu ajunga la ea pentru ca altfel ar spala si WC-ul tot de atatea ori.
Mult succes, nervi de otel si la intalnire poti sa si intarzii dar nu se admite sa nu vii!

pozici

Mergi la inceput