Mamici de mai-iunie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
inaioana spune:
Raalucutza, dupa ce iti vei face temele si vei citi linkurile despre alaptat care sunt la inceputul capitolului nostru, daca mai ai vreo intrebare despre pompe..iti raspund cu placere!![]()
Pe scurt pompa te ajuta sa faci lapte, sa maresti productia, sa o mentii cand ai ragade si nu poti alapta etc. Cu alte cuvinte e tare buna la casa omului!
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
amiss_zip spune:
vreau si eu loc langa nefumatoare![]()
nu aruncati cu rosii!!
si imi cer scuze daca supar pe cineva
Kiss
[flo1]
ama_kaly spune:
ina ai fost mortala cu pompa buna la casa omului
Am ras de nu mai pot!Oricum, ai explicat foarte frumos!
raalucutza nu mi-ai spus daca de linkul care ti l-am dat eu intrebai..io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
inaioana spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
m-am suparat si te spun lu'mama. ca io am tot zis, nu facem inca o intalnire la babyexpo si voi nica nica.... biineee.
si mai am a-ti spune ca de f multa vreme n-am gasit ceva mai pe gustul meu decat inceputul acestui topic:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62440
acum, mi-e si teama sa citesc mai departe, nu stiu ce reactii ai declansat.. daca e sa ma iau dupa ce-mi aud mie urechile cand deschid gura... si eu n-am pomenit de agnosticism, eu mai cuminte, vorbeam de deism. ma duc sa cetesc
Luana,
, n-am vazut invitatia la Babyexpo! Dar pune-ma pe lista ca merg sigur!Cat despre subiectul cu pricina...grea ocupatie de week-end ti-ai gasit!
Ama,

Amiss, vad ca te chinui de ceva vreme la floricica galbena
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici
carminabulina spune:
Eu privesc, citesc cu deosebit interes "specatcolul de sunet si lumini" de vreo 2 ore si maine trebuie sa incep de dimineata sa muncesc. Acu' pe cine sa injur ? pe inaioana ca a scris sau pe 26octombrie ca l-a adus in discutie?
[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
inaioana spune:

Pe Luana, normal, ca ea ti-a dat link-ul. Eu n-am pomenit o iota! Ba chiar am prevenit-o parinteste cand am aflat ce nazbatii face!![]()
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
amiss_zip spune:
quote:
Amiss, vad ca te chinui de ceva vreme la floricica galbenaSe face asa: [floare 3 ][/font=Comic Sans MS][/green][/b]
ama_kaly spune:
Si eu fac acelasi lucru si sotzul meu e extrem de suparat pe mine ca de 2 ore nu l-am bagat deloc in seama
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
Acum am ajuns la capitolul 2
Cred ca o sa fie o noapte alba..ei si cem oricum nu mai dorm bine deloc in ultimul timp!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
26octombrie spune:
Inaioana, eu sunt mai lenesa cu cautat iconuri (a nu se citi icoane, am intalnit si aceasta traducere!), asa ca tu imagineaza-ti o multitudine de aplauze si hohote homerice si..horice (rade si fie-mea din burik) apreciative, la adresa citatului din domnul acela agitat, cu mustata patratzica!!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005