Mamici de mai-iunie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Raalucutza, dupa ce iti vei face temele si vei citi linkurile despre alaptat care sunt la inceputul capitolului nostru, daca mai ai vreo intrebare despre pompe..iti raspund cu placere!
Pe scurt pompa te ajuta sa faci lapte, sa maresti productia, sa o mentii cand ai ragade si nu poti alapta etc. Cu alte cuvinte e tare buna la casa omului!

Ioana 28 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

vreau si eu loc langa nefumatoare

nu aruncati cu rosii!!
si imi cer scuze daca supar pe cineva

Kiss[flo1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ina ai fost mortala cu pompa buna la casa omului Am ras de nu mai pot!Oricum, ai explicat foarte frumos!raalucutza nu mi-ai spus daca de linkul care ti l-am dat eu intrebai..io 30+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie
m-am suparat si te spun lu'mama. ca io am tot zis, nu facem inca o intalnire la babyexpo si voi nica nica.... biineee.
si mai am a-ti spune ca de f multa vreme n-am gasit ceva mai pe gustul meu decat inceputul acestui topic:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62440
acum, mi-e si teama sa citesc mai departe, nu stiu ce reactii ai declansat.. daca e sa ma iau dupa ce-mi aud mie urechile cand deschid gura... si eu n-am pomenit de agnosticism, eu mai cuminte, vorbeam de deism. ma duc sa cetesc

Luana, , n-am vazut invitatia la Babyexpo! Dar pune-ma pe lista ca merg sigur!

Cat despre subiectul cu pricina...grea ocupatie de week-end ti-ai gasit! Nu de altceva dar are vreo 3-4 capitole ...un adevarat spectacol "de sunet si lumini".

Ama,

Amiss, vad ca te chinui de ceva vreme la floricica galbena Se face asa: [floare 3 ]

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Eu privesc, citesc cu deosebit interes "specatcolul de sunet si lumini" de vreo 2 ore si maine trebuie sa incep de dimineata sa muncesc. Acu' pe cine sa injur ? pe inaioana ca a scris sau pe 26octombrie ca l-a adus in discutie?

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Pe Luana, normal, ca ea ti-a dat link-ul. Eu n-am pomenit o iota! Ba chiar am prevenit-o parinteste cand am aflat ce nazbatii face!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:

Amiss, vad ca te chinui de ceva vreme la floricica galbena Se face asa: [floare 3 ][/font=Comic Sans MS][/green][/b]

inaioana

Mergi la inceput

Si eu fac acelasi lucru si sotzul meu e extrem de suparat pe mine ca de 2 ore nu l-am bagat deloc in seama io 30+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Acum am ajuns la capitolul 2 Cred ca o sa fie o noapte alba..ei si cem oricum nu mai dorm bine deloc in ultimul timp!io 30+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Inaioana, eu sunt mai lenesa cu cautat iconuri (a nu se citi icoane, am intalnit si aceasta traducere!), asa ca tu imagineaza-ti o multitudine de aplauze si hohote homerice si..horice (rade si fie-mea din burik) apreciative, la adresa citatului din domnul acela agitat, cu mustata patratzica!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput